atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

kasparic 11.09.14
Vakar Ņegā ne piesitiena. Pilns ar vīķi, līdakas laikam pierijušās.
Šorīt Mazajā Juglā pie Tīnūžiem viena līdaķele, jāsaka ka upe pēc lietiem normālā līmenī, bet zivis aizgājušas līdz ar ūdeni...
litelboi 08.09.14
Sveiks visiem,šodien no 14 līdz 19 pacmitiem,2vi breksīši ap kīlo,un pagaidām vis. Varkālis.
sandx__ 08.09.14
sodien viena 50cm lidaka un divi smuki asari
arnolds112 27.08.14
Šodien vietējā ezeriņā 3 izceltas uz ~1,5 kg un viena uz 3 kg paspruka tīra velce:)C&R
poppers 25.08.14
Sestdien Engures ez. pa diviem septiņas līdakas . Lielākā 3 kg uz mūdzi , pārējās 1 - 1,3 kg uz gumijas. Ar asariem neniekojāmies.
Tonis 24.08.14
Tikai Tev iečukstēšu ,-tajā dīķa pusē...:)
Nicknice 24.08.14
Nicknice,
zeves jāķer tur kur viņas ir,tad arībūs...
Bet tas salīdzinājums ar to drēbju skapi man patika...:)

Tonis, 24.augusts 2014, 16:44

tad kur ir zivis? :)

līdaka - tipa pie zālēm, zāļu tuvumā, 20-30m no krasta, pa retam tālāk iekšā ezerā. rudenī iet gulēt uz bedrēm un meklējamas pa visu ezeru.

asaris - tusē baros pa visu ezeru, pie grunts ne pārāk dziļi (3m?), uzpeld kad medī, , patīk kantes, akmeņi.

zandarts - uzturās dziļākās vietās pie grunts (bet vai 18m?), patīk kantes, uzpeld pie krasta kad medī.

zutis - nav ne jausmas (nekad neesmu noķēris)

sams - dzīvo dziļi, uzpeld kad barojas (nekad neesmu noķēris)
chakars 24.08.14
Babītē šodien no 16-20 - divi asari un divas līdakas. Viss uz viena rotiņa - #2 sudraba krāsojuma
koki 24.08.14
Niko man dikkos daži asari un pāris līdakas! Ari diez ko negrib ķerties! Galvenais ka ķeras tikai uz Balcer rotiniem. Laikam jau zivīm tāda apetīte! Izvēlīgas.:)
suits 24.08.14
Nicknice,
man domāt ka psūdenī stāvēja pličuki un tamlīdzīga baltā šņaga. Asarīts tomēr uz grunti tusē un ik pa laikam uzlien virspusē paēst mailes.
tontons7 24.08.14
Tonis
Sievietei skapis pilns, bet nekā jauna nav, značit naf ko uzvilkt. Vīrietim - viss netīrsss :)))
Tonis 24.08.14
Nicknice,
zeves jāķer tur kur viņas ir,tad arībūs...
Bet tas salīdzinājums ar to drēbju skapi man patika...:)
strikjis 24.08.14
šorīt no 5:00 līdz kādiem 9:00 Nabes ezerā ar grunti uz kukurūzu dabuj vien divas nelielas raudas,tāpat tika mēģināts spiningot uz vobleri,šūpiņu,bet nekā,kautgan lielās,smukās zaļsvārces uz katra stūra
Nicknice 24.08.14
Kaut kā man pēdējā laikā neizdodas neko piemānīt. Spiningoju šogad pirmo gadu un tādus lielākus lomus ir izdevies izvilkt tikai uz velci (1.4kg zandartu un 1.4kg līdaku). Kādu nedēļu atpakaļ noķēru 2 knapmēra zandartus, pie tam 2 laivas, kas bija nekaunīgi piebraukušas tik tuvu, ka es varēju mānekli sejā iemest, neizvilka neko līdz aiztinās bešā. Nodomāju nu gan es esmu atkodis sistēmu!! Ar eholoti atradu sēkli ezerā un nostaigāju rajonu kā pēc grāmatas.

BET pēdējās 2as reizes esmu palicis bez zivs vai pat bez piesitiena. Vakar no rīta eholote pīkstēja kā rimi kases aparāts par to ka zivis ir apakšā, bet bija 4-6m dziļumā, vietā kur dziļums ir 12m. Nekādi nevarēju tai pusūdenī piekļūt vai tas ko piedāvāju nebija gana labs. Pieņemu, ka tur asaru bariņš grozījās.

Droši vien tas ir normāli palikt pāris copes pēc kārtas bez zivs, bet entuziasms sāk noplakt. :) Lieki piebilst, ka lasu šo forumu un esmu sapircis gandrīz visu inventāru, kas tiek pieminēts kā labs esam. Esmu jau tajā stadijā, ka kaste pilna, bet ko virsū likt nav. Kā sievietei drēbju skapis. :)
Amatniekss 23.08.14
Šodien atkal asaru bariem uzdūros. Ņēma uz katru metienu, tādi neīpaši lieli ap 100-150gr. Diezgan daudz savilku, daudz aizgāja. Pat ar nokostu gumijzives asti nāca viens pēc otra. Vēl bij tāds smuks uzsitiens un pļukš gumija galā nebija vairs. Drošvien kāds zemmēriņš.
veliks 22.08.14
bonis99
Apmēram tā, par to jau ir runa :)
bonis99 22.08.14
Uz daugavas ir 3 HESi.
tad jau var teikt , ka biju vienā no latvijas ezeriem. kurš gan nezin kur Latvija atrodas?!
veliks 22.08.14
gintsgg
Vai varētu mazliet precīzāk , kur Daugavas HES atrodas ?

Daugavas HES atrodas uz Daugavas, kur nu vēl precīzāk :)
gintsgg 21.08.14
Vakar bijām uz samiem Daugavas HES, nekā..copes bija bet bez rezultāta

Emija, 17.augusts 2014, 12:18

Vai varētu mazliet precīzāk , kur Daugavas HES atrodas ?
Amatniekss 21.08.14
Šodien no 9-12 biju aizskrējis ar laivu izgāst savā tuvējā upītē. Uzdūros smukam asaru baram, nāca ārā viens pēc otra. Maziņi, bet interesanti tāpat. Vēl 3 zemmērus līdakas savilku. Šķiet, ka šeit beidzot sāk ņemt, savādāk visu vasaru bija tā, ka pa pusdienu tu izvelc 1 zivi, ja paveicās.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs