Pakaviņā kautko noķert arī var? :D
Liepājā esmu bijis tik pakaviņā,pērkonītē un pretī bātai kkādā karūsiņu dīķī :D
Karūsas ņem labi :) šodien piemājas dīķī kaķim gāju paķert. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=jijqoocmeggxl7165kr.jpg
Metalists, 19.aprīlis 2014, 18:04
Kur tad tas dīķitis atrodas? :)
copings, 19.aprīlis 2014, 18:41
Priekule,pabiju īstajās mājās :D
Metalists, 19.aprīlis 2014, 21:05
Un es jau domaju kkur tepat Liepājā :)))
Vakara cope L.Juglaa-2 vimbas, 45cm+ sapals un lidaka uz pusotru/divi kilo, protams atlaista. Panjema uz naktstaarpu vesalu, vimbas uz pusnaktstaarpu, sapals un to pashu nakststaarpu,tikaisapleestu 5 daljaas. Koleegjim no Ogres 2 smukas vimbas, daudz copes un nokosts aakjis, koleegja eesma garnele plus slieka.
No riita autobusaa braucot uz shejieni tiku atpaziits, kaads copesloetas.lv lietotaas bija padevies kaardinaajumam un brauca iekarot lielo juglu. kaa izteicaas, man esot labas bildes un atskaites:D
Njaa, latvija maza :)
Dzirdēju, ka karūsas šobrīd labi ķerot pie jūras upēs Igaunijas pusē...!? Un lielas...!?
Gruntinieks
Piekrītu, tie cemmerētāji jau sen zaje..li, katru reizi copē Voleros aiz kanāla viņus lielā skaitā redzu, pārsvarā no minoritātes ar Rezaņas feisiem...!? Apšaubāmi, vai viņiem ir maz MK, jo tādi, droši, ka sevi par copmaņiem neuzskata. Vai tiešām reizi gadā, pavasarī, nevar veidot reidus pret tādiem gaļiniekiem un dabas postītājiem, un sodīt, ja nevar sodīt tad filmēt un publiskot TV!? Tas iespējami būtu pat efektīvāk, jo spriežot pēc viņu auto, pārsvarā, tie nav nebūt nabadzīgākie LV iedzīvotāji!? Iespējams, ka daudziem no viņiem ir , kāds stāvoklis sabiedrībā, ģimenē, paziņu loks, kurš neatbalsta šādas rīcības...!?
No vakardienas vakara uz diviem 5 vimbas, breksis klusē, pliči un mailes neliek mieru. Tas ādažos
Čau, man jautājums- vai tagad karūsas ķerās? Vai vēl bišku pa agru?;)
PatiikCopeet, 19.aprīlis 2014, 01:51
Te būs atbilde par karūsām
Čau, man jautājums- vai tagad karūsas ķerās? Vai vēl bišku pa agru?;)
Shodien varkalju kanalaa uz fideriem pasedejam-lielaakais ap kilo.Cemeretaji zaj...li. 2 reiz saucam inspektorus.Slaavu paarstaavji vienkarshi ohuj...li.Vienam liku nogriezt to huj..u makshkeres galaa.Nogrieza un tuvumaa neraadiijaas,bet naaca citi.Laikam ir laiks pi..riem lauzt rokas-savadaak nesapratiis.
Pa lielam cope ok.
P.S.
Paldies inspektoram Aivaram ka bija atbraucis-7 brakari(uz tilta) nokerti.
P.S.
Sory, nedaudz dienas sajuka, ne sestdien, bet ceturtdien!?
Šodien pusdienā aizbraucu uz "Voleriem", plezīrā, vienu makšķeri pamētāju, ēsmas izmēģināju visdažākās, nekā!? Citi copmaņi, arī laikam, ne velti pusdienā mājup devās...!?
Sestdien, pēc nakts copes "Vitkopos", rezultātā četras karpas izceltas, divas vakarā līdz 24.00, naktī klusums, un no agra rīta, no 4.- līdz 6,00 vēl divas, divas karpas amnestējās. Naktī bišķiņ saliņš pakoda, copeces baltas...!? Plkst. 11.00 laidos mājup. Copmanis, kurš copēja tālāk teica, ka divatā noķēruši piecas karpas, un tieši naktī...!?
Protams, nelielas, varēja būt lielākas, uz boilām ķert nereāli!?
Bravo,Otiņ! Man domāt , kāds pusgads bij jāgaida uz tāādu pastāstu! Raitāk lasās,kā Ernests Birznieks-Upītis - Pastariņa dienasgrāmata, skolas laikā....
Kamēr Ķegumā neķerās mēģinu karpu sezonu atklāt Vitkopos, pagaidām 1: 1, viena "sačokā", vienu nepievarēju!?
A Liepājas apkārtnē arī kkur tās Teibas i ?
Šodien atkal padzenājām teibu barus,cope tāda pati kā sestdien tikai tāpijās pa starpu arī stintes kuras laikam nārsto turpat kopā ar teibām.
Vakar patiešām trāpijām uz teibu kāpumu un cope bija vairāk kā laba .Visu ko otinjsh aprakstija pilnībā apstiprinu jo vilkt varēja nejēgā,tikai normālais saprāts lika pēc simta nolikt uz bremzēm un apdomāties .Azarts sāka pārvērsties izvirtībā un arī vietējie sāka tā aizdomīgi lūrēt un kautko bubināt zem deguna.Diena ideāli pavadīta sportiskā režīmā,copēju ar 2.45 garu UL kātiņu ar atvadnoj pavadoka sistēmu ,svariņš 5gr pavadas galā maza plastmasa mormenīte ar pārīti mušeniekiem.Copes nonstopā un kaifs vilkt ar UL ,iesaku visiem kas nedzenās pēc trofejām un grib izjust kaifu sportiskā režīmā.