Rīgas HES ir baigi viltīgs. Tagad noteikti neieteiktu kāpt. Daugavpilī ceļas ūdens līmenis, znač Hesi sāk griezt turbīnas = straume= ledusizskalojumi
pa deeljiem tikai tur tagad
Skatos populārajā brekšu skaldnes vietā tautas kā biezs vēlarvien, bet kā ar uzkāpšanu, kāds nav bijis tur tuvākajās dienās? Diezvai no tiltiņa vēl var uzkāpt...
Kolēģi, vai kāds zina, kas notiek Rīgas HESā pie Salaspils? Dziļums, zivis, ledus?
vai kads ,kaut ko var pastastit pa salacu,kas tur tagad notiek?
erudzi- Tev tās karpas bija paķērušas parasto vai ēdamo gumiju. Man ir 1ha liels piemājas dīķīts kur ir daudz karpu, karūsu, bet līdaku un asaru tā pamazāk, bet varbūt ir iespēja uzāķēt kādu karpiņu, bet viegli nav 1,5m dziļumā džigot...
a lielajam karpu dīķim ūdens tek iekšā?moš ievēroji?vai pienāk kāds skābeklis
Mazajā foreļu, pārējie vēl ciet. Saimnieks teica, ka ceturdien laidīs foreles iekšā.
tu mētāji lielajā dīķi vai mazajā foreļu?
Vakar vakarā izdevās atklāt atklāto ūdeņu sezonu! Tā vien rokas niezēja notestēt MJ kātiņu, sanāca pa skaisto. Mētāju caurtekošā dīķī Voldemāra dīku komleksā. Saimnieks teica, ka dīķī zivju nav, bet šoreiz galvenais bija iemest mānekli atklātā ūdenī un pavērot ko kātiņš dara. Testējot jutu vismaz 3 copes, tad kolēģis 10 min pacīnījās ar kaut ko, līdz zaudēja mānekli, pēc tam es 15 min cīnījos ar kaut ko, ko nevar turēt- nospruka. Vēlāk saimnieks teica, ka tās varētu būt bijušas karpas, pat ja kāda forele tur bija, tad 0, 5 kg, bet tas kas bij galā bij reāls buldozers. Izbrīna, ka karpas tiko pēc ledus nokušanas uzreiz pavelkās uz džigu.
Pašam un draugam prieks līdz ausīm.
Izejamās dienās pazīstami pa Usmu ar autiņiem braukāja bez stresa.Caur tekošos dzirnavu dīķos ar vēl ~65cm biezs-nāve asarus atrast!!
Paldies , Kungi !
Nu ku ta tas ledus tik ātri izčākstēja , velns tāds.:)
Jāņem verga.
Brexsis, 9.aprīlis 2013, 23:49
Atkarībā, kur dosies:) Ir vietas, kur es pat ar vergu virsū neietu. Ir vietas, kur ar žiguli varētu riskēt braukt. Citu mašīnu gan būtu žēl:)
Paldies , Kungi !
Nu ku ta tas ledus tik ātri izčākstēja , velns tāds.:)
Jāņem verga.
Kas notiek Bu''lupē ar salakām ? Vēl ir ? Svētdien ar senci 2 kilo savilkām pa pāris stundām , bet ka tik tas bars nav jau kur aizpeldējis :)
Brexsis, 9.aprīlis 2013, 09:08
Salakas ir, bet ledus vietām tāds neiepriecinošs.
mirtins, 9.aprīlis 2013, 10:30
īpaši tās vietas kur jāborē pusmetru lai tiktu pie ūdens un ja tur apakšā nekā nav:))
Kas notiek Bu''lupē ar salakām ? Vēl ir ? Svētdien ar senci 2 kilo savilkām pa pāris stundām , bet ka tik tas bars nav jau kur aizpeldējis :)
Ar ledu tikai prātīgi, pirmie jau atklāja peldes sezonu..
Salakas ir, bet ledus vietām tāds neiepriecinošs.
Hmm, bildes kktkā nesanaca pievienot.
Archey, es līdz kanālam neaizgāju.. Ķēru pretī Carnikavas pagriezienam. Tur bija tika izirgazobi...