atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

rio. 01.03.13
nee leju bonpartu:)
usis 01.03.13
Čau rio, sien auziņš?
silpeiv 01.03.13
Nu nu atradi ar ko lielīties :D šodien saķēru 3 kg svaigas reņģes centrāltirgū :D
zogs 01.03.13
kom piipee?

rio., 1.marts 2013, 23:40

normāl pīpo
zogs 01.03.13
Usi,tās asaku buntes neglabāju :D Tas sapals kaut kādu iemeslu dēļ bija aizķēries....
rio. 01.03.13
kom piipee?
usis 01.03.13
Man vēl 1 pirmszlēku vimba nezkāpēc bola acis:)
zogs 01.03.13
Šovakar normāls sapals trāpījās....
Copēju savā saldētavā
Patrols 01.03.13
Rīt es gulēs, rīt copē būs bari...
kasix3331 01.03.13
Rīt copēs!rīt!
Patrols 01.03.13
Šodien Venta pie Ēdām. Man likās galīgi švakra cope. Ņēma tikai maziņie papucīši. Līdakas gan aktīvas, 3 murenes aizgāja līdzi (: un vienu izmānīju, atņēmu mureni. Balto zivju nav.
plesigais 01.03.13
Eu,šodien neviens necopēja?

Brikets, 1.marts 2013, 18:45

EU copeja copeja! man super ,pec 16 ,00 cope tada ka stundu noturejos ! sapratu ka nesmu (mazgadigo) slepkava ! kaste pari par pusi -bet reti kurs pari 100tam
Brikets 01.03.13
Eu,šodien neviens necopēja?
ginca71 28.02.13
šodien Krēmeros mazi asarīši bet padaudz. Visa cope praktiski tikai lidz 11 rītā , pēc tam ar lielu lūgšanos. kopā 27 gb lielakie ap 130 gr. bija ari 1 salaka un 1 zemmera zandartiņs kas pie aliņģa aizgaja. Jau nākot mājas apstajos pie diviem copmaņiem un tiem smukas raudas netālu no krasta.
bacis 27.02.13
nav tas uzvards,iesauka.cilveks nu jau gadus padsmit partiek no ta tirgo zivis.pats no Birziem un apbrauka visasapkartnejas udenstilpnes.ziema palaidenes ,vasara tikli.jaatzist ka to lietu pieprot un zina kur to udu likt.a kurs ta vinu kers.es sava muza esmu tik vien reiz inspektorus saticis,ja neskaita Sauka Lusi.
jurka32 26.02.13
Un kas tas Kurmis tāds ir? Uzvārds tāds viņam? Bija pie Biržu karjera viņš pieminēts, tagad pie Viesītes ezera. Vai tad vietējie makšķernieki nevar viņu noganīt vienreiz?
jurka32 26.02.13
bacis,ja,ta visdrizak ir,nadu iekase,a par parejo pofig,domaju,ka neko nalaidis ieksa un nekontroles!tas ta baigi nenopietni,kas tie par apsaimniekotajiem?tadi pasi kaseji,gan zivju,gan naudas!a Kurmis ganas pa melno galu,pret Viesites upiti,pie Perlites!man jau bija doma uzzvanit milicim un nodot informaciju,bet cik jegas,nezinu!a nokert vinus butu elementari!

artig, 25.februāris 2013, 17:39

Nu nauda jau tur nav nekāda lielā, ja zem 400 ls par pusgadu iekasē (LAD dokumentos tā rakstīts). Bet kas tad tur ir apakšā zem tām licencēm? Zivis??? Tīkli??? Kas???
zeriks 26.02.13
Šodien baudīju kolosālu dienu uz ledus. Kad noskrēja urbēji un viss apklusa izdevās izmānīt pāris desmitus strīpaino. Atstāju piecus lielākos un balto sapalu. Kopā 1,5 kg. Tas viss pa lielupes augšteci.
Ruu 26.02.13
stulbas zivis,vai tu ne tik gudrs,lai maaceetu vinjas nokjert:D?
bacis 26.02.13
stulbas zivis....no 8 lidz 13 ka aka.tu zini ka vina tur apaksa ir ,pat bikin piedur,bet nemt nenems.pecpusdiena minimala kustiba sakas.lidz trijiem kadus 10 mazus plinderus salasiju.nu pasas beigas ka balva par manam mocibam viens ap kg panema.lidakas ar kluse.vot vienigi raudinas nema ,bet sikas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs