atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

nelietigais 23.12.12
Sludinājums avīzē: - Lēti pārdodu makšķerēšanas piederumus. Tālr. 7222272. Ja atbild vīrietis, jāsaka - atvainojiet, kļūdījos..

nelietigais, 23.decembris 2012, 19:22

Atvainojos!

Sajaucu sadaļu!
nelietigais 23.12.12
Sludinājums avīzē: - Lēti pārdodu makšķerēšanas piederumus. Tālr. 7222272. Ja atbild vīrietis, jāsaka - atvainojiet, kļūdījos..
koki 23.12.12
Manu svaru jau tur urbt gan nau daudz ko 3 reiz un alingis gatavs.
bandiiits 23.12.12
Šodien beidzot atklāju savu šīs ziemas copes sezonu! Biju Āraišu ezerā, pietam man ļoti paveicās, ka biju vēl vergu paķēris līdzi, jo vietām ledus labu labais, bet vietām tikai nedaudz ar vergu uzsit un verga gandrīz no sava svara krīt cauri, tā nu man nācās iet ar kārtīgu līkumu lai tiktu uz savu izraudzīto vietu. Pēc piebarošanas raudiņas saradās uzreiz bet divi plaukstas izmēra beksīši pieteicās pēcpusdienā un zīmīgi ka uzķērās tikai uz mazās mormiškiņas, kas ar 0,1 aukliņu ar pierunāšanu jānolaiž lejā, kas liecinapar to, ka galīgi zivīm ar apetīti šavaki. Rezultāts necils, bet vismaz sezona atklāta.
Dzymmy 23.12.12
Riebezers, uz bļitku un motili nekā - viena zemmēra līdaciņa un pāris asarēi. Ledus - nu tāds. Kkur 10 cm, kkur tik kādi 6.
rio. 23.12.12
tikko no mazaa baltezera,gaju virsuu no Simsona baazes metrus 200,ledus vareeja arii buut labaaks,biezums itkaa labs ,bet taads pamiiksts.startaa izurbu apm 10 caurumus ,sabaroju ar motili,;pec minuuteem 30 iestradaajaas 3 no tiem,plicuki breksuki,kjisi.lielakajam breksukam grami 300,a mosk arii mazaak:),taa nocopeejos stundas 2,devos krasta virzienaa .dziljumaa apm 3m raudinjas,asuki,kjisi,mikroplicuki biezaa slanii.kopumaa zivju diezgan daudz,bet izmeers neiepriecinaaja:)
kinvik 23.12.12
Labi,tagad visi pēc trofejām!
Es rokas nemērcēšu-dēļ līdakas!!DD

aakkis, 23.decembris 2012, 07:51

Verga---labākais makšķernieka draugs !
kutis 23.12.12
Kas, vai šī ir lielībnieku rubrika, ka lomus uzraksta bet KUR un UZ KĀ NOĶĒR nemin ?

poppers, 23.decembris 2012, 10:43

vienkārši daudziem skauž ka viņi nav tajā vietā un laikā un tāpēc tevi norej ja ieliec vietu un nedo dievs vēl bildi ar labu lomu .....
poppers 23.12.12
Kas, vai šī ir lielībnieku rubrika, ka lomus uzraksta bet KUR un UZ KĀ NOĶĒR nemin ?
poppers 23.12.12
Engures ez.Dzedru galā ledus 10- 15cm. Lielā aukstuma dēļ (-12), copēju uz Rapalas 6cm šķērsbļitku. No rīta cope aktīvāka, vakarpusē izvilktais asaris "božās", biežāki tukši uzsitieni pa šķērsbļitku un garas pauzes. Noķēru 30 cepamus asarus, kopsvarā 3,6kg plus 830 gr līdaciņu. Lielākais asars 360gr.
aakkis 23.12.12
Labi,tagad visi pēc trofejām!
Es rokas nemērcēšu-dēļ līdakas!!DD
bacis 23.12.12
vakar bij totala necope.man liekas ka otro reizi muza ko tadu piedzivoju.pirmas tris stundas ne uz blitku,ne raudas iebarojot pat neuzcopeja.parvacamies tur kur biju iepriekseja diena.raudinas prieks dzivas dabut neiespejmi.panema mazs plicis uzliku to.pa kadam asaritim,bet uz blitkas pat nepiesit.vienu raudinu dabuju,iedevu vecajam lai liek asarisa vieta.nomainija,nepaspeja lidz kastei aiziet ka lidaka panema,diemzel zemmers.karoce pa 5 stundam nokeru 1 plici,1 raudu un kadus 10 asarisus.divi tik tadi bole meni.it ka laiks,vejs nav mainijies.vienigi ja ar spiedienu kas.
Flakais 23.12.12
Vēl labāk, ja piparkūkas cep ap pusnakti, tad tām piemītot maģisks spēks un,kas tādu piparkūku būs ēdis, tam "skils" copē trīskāršojas...:D. Bet sarunas tēmu, laikam, laiks pārbīdīt uz Kulinārijas lappusīti...:)
lacuks007 22.12.12
a kur problēma cept vakarā? :D
aakkis 22.12.12
Ja jau pa dienu piparkūkas jācep.tad pa tumsu var iet uz vēdzelēm!Bet manu izvēli ne ar kādām piparkūkām neizmainīt!
Tonis 22.12.12
-un izdāļāt nosalušajiem makšķerniekiem...:)
nelietigais 22.12.12
Viennozīmīgi-Cept piparkūkas :D:D:D:D:D
bums 22.12.12
Cep peiperkokus :DD
Maij@ 22.12.12
Bums, darbs man nemaisa :D man darbā jābūt 02.01.2013. Tagad tik izvērtēt, kas svarīgāk - piparkūkas cept vai makšķerēt :D
NG-NG 22.12.12
Flakais, tad es biju biki talak no Liepajas :):)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs