otinjsh, tas "o." nozīmē "O-Ho-Hoo" t.i. 3 zandarti ap 5 kg (mazāko 4,8 tu protams atlaidi) un pāris duči līdaku un asaru , ... vai tas to arī nozīmē "o."?
Duglas, 26.septembris 2012, 08:55
Var arī tā. Te vieta izdomai!!
Jā.
o.
otinjsh, tas "o." nozīmē "O-Ho-Hoo" t.i. 3 zandarti ap 5 kg (mazāko 4,8 tu protams atlaidi) un pāris duči līdaku un asaru , ... vai tas to arī nozīmē "o."?
Saukas ezerā vakar no 7.00 rītā līdz 7.00 vakarā uz velci divas zemmēra līdakas un viena 2.8kg. Viena zemmēra vēl mētājot gumiju, un pašā vakarā asaris 450 gr. Diemžēl nevienu zandartu neizdevās pierunāt ne ar kādu metodi :( Vai viņi vispār tur ir :)))?
Šodien Juglas ezers davāja man 3 zaļsvārces.Viena peld tālāk paaugties.Bez sieviņas palīdzības būtu bijis grūti dabūt laivā.Divniece taisīja akrobātiskus vingrinājumus.Strādāja viens konkrēts vobleris.Ņēmieni tadi pasīvi.Negrib vēl tā īsti baroties.
Nu lielas lidakas pamodusas pec atskaitem, sestdien jabrauc slanit
sachoks nav jaapeerk plats,bet jaaperk dzilsh,lai taa zivs tur iekriit...nu,var jau veel izmantot futbola vartus ar visu tiiklu,buus pavisam droshi:)))))))))))))))))))))))))))))))00
rio, jāpērk jaunas bikses:)
neskatoties uz laika apstakljiem,tepat Rigaa,bisku iedzigoju,nu asarus vareeja salasiit pietiekosi,pat taa kaa apnika:),izdomaaju pakjerstiit zanderus,rezultaataa 45 cm,49 cm.un 2 gab pa 52 cm.viss notiek!
te kaut ko bišķi var redzēt, cik viegli ir paņemt līdaku un lo lielāka jo labāk.http://www.youtube.com/watch?v=IjtVGPTYv18
ja ar zandartu ta biezi ir .atvelc lidz laivai ka pagali,tad vins sak dauzities un nospruk.sestdien gan neviena zandarta nebij,kaut gan uz Sauku es tik del viniem braucu.lidakas es varu ari Viesite nokert.
es nopirku lipgripu,neaiznjem daudz vietas un lielaakas par 2kg var panjemt labi,mazaakas var ar roku iecelt.Uztveramo vairaak izmantoju zandartam,tai kaulainajaa mutee aakji dranjkjiigi turaas,spruuk nost ka nemetaas,tapeec labaak ka ir sachoks
nu sacoks mums ir laikam pats lielakais kadu var nopirkt.bij agrak ar smaku pinumu tad bij cakars kad zivs dauzoties iepina akus ieksa.tad nopirkam rupjaku,taurenis cauri izkrietu.lidzi nepanemam jo tau jau pilna masina-motors,akis,ehelots,4 kati,tris vobleru kastes,vel visadi sikumi,plus vel ticejums ,ja sacoku panemsi zivis nekersies.nav Sauka pedeja laika lutinajusi ar lielam zivim.
es jau sacoku neizmantoju paris gadus,jo biezi vien tas paliek majas vai masina,bet kad laivaa tad biezi paliek neiemerkts udenii!tadel esmu jau 2 gadus atpakal depina iegaadajies 2 labus cimdu parus kurus sadaliju cetras dalas,viens cimds bikses otrs jakaa tresais pricendalu soma ceturais piesiets pie laivas!lidz ar to so gadu laikaa praktiski visas velamas lidakas ir dabutas laivaa,un ne reizi nesmu copee palicis bez cimda!
zivs ar sachoku ir pareizi jaauztver.Tas ir pilniigs aarpraats ko es reizeem redzu,baksta ar sachoku zivij purnaa un briinaas,ko tad shii nelien tai sachokaa iekshaa.Sachoks ir jaaiegremdee dziljaak,tad zivs jaauzvelk virs sachoka un tikai tad jaacelj augshaa,lai zivs ieguljas iekshaa.Protams ja sachoks ir sekls,tad vinjai viens leeciens un buus aaraa,bet tad man ir cits jautaajums,kas tas par s sachoku un uz kaadaam ziviim tad brauc,vai varbuut taurenjus kjert?
redz ruu ar to sacoku ari ir ka ir.nemerijam bet tada lidaka ir garaka par metru ,a cik tad dzils ir sacoks.un nedot dievs kads no voblera akiem iekeras sacoka tad ir cau.
jaa atbildiiba jau baigaa.Iipashi ja ne savu zivi njem.Un aiz aciim,tas ir pilniigi garaam,protams ka zivij saap un notureet tik lielu zivi nevar,jaabuut nevis pirkstiem,bet knaibleem.Aiz zhoklja jaanjem zem apakshluupas,tas ir zem zhaunaam,pirkstus iestumt zhaunaas gan nevajadzeetu.Bet ka ajau mees visi zinaam,taas lielaas piekjeras tieshi tad kad sachoks palicies maajaas:))
nu vakar ar čomu ar pacopējām
rezultātā 58 haizivītes + 28 citas sugas zivis
diena bija izdevusies
sis man saka lai nemu aiz acim.reizes tris meginaju,ka iespiez laikam jau aiz sapem vina prom.kaut ka ar abam rokam ,lidz elkoniem udeni,bet iedabuju laiva.bij te viena no pedejiem MN raidijumiem ka Zviedrija copeja.aiz zaunam ar cimdu sieviete 11 kg iecela.man protams cimda lidzi nebij un tika solits ar airi ja palaidisu.
Vakar vienā purva ezeriņā 7.00-11.00 uz dzīvo 2,1kg līdaka+ viens zemmērs(protams amnestēts).