Nu man tik vienreiz bij gadījums kad auklu nokoda virs ~25cm pavadas, bet bez cīņas. Pasen tas bij, Kaņierī seklūdenī velku 4. rotu un skatos kā nāk pakaļ mērens baļķēns pa priekšu vilni dzīdams, kā paņēma tā aizgāja :) nošņikāja kā ar žileti 0,27mm mono auklu, tā līdzeni :)
skutans, nepareizi izlasiju tavu ziņojumu!!! likas ka rakstīts dārgas, nevis garas!!!
Lab, lab... nepukojies, tas tik tā, humoram ;)
RUU> bet zēl ka zem udens nebija neviena, man ir interesanti kas tur buja galā!!!!
a ma pofig ierija veselu pavadu vaj daļu, es vienkarši stāstiju, ka man gāja cope!!! Var būt dauz dažadu viedokļu kāpēc ta sanāc torejz, pirmajs kas ienāca pratā ar akmeni pargrieza auklu!
titaana pavadas iipashi nelokaas,mja zem uudens jau neviens nebija un runaashanas kaa tur bija,vai nebija ir tiiri teoreetiskas
Wiking> vai tas ir droši zināms ka ierija visu pavadu? Kā zināms lielas līdakas ilgstošā cīniņā dažkārt mēdz auklu aptīt sev apkārt pat vairākas reizes, tā i var sagadīties ka aukla virs pavadas nonāk zobos ;)
Jūs stādaties priekšā, kas tas par monstru ir bijis...
ierija 35cm pavadu, 25min. pretojās un beigās, nafig, nokož auklu! :))
35 viss garāka kuru varēju atrast
cik gara tev bija taa titaana pavadinja?
Raih,lai to paskaidrotu,būs gari... tad ir jāpārvācās uz attiecīgu sadaļu :D
skutans> lietoju titāna pavadiņus maksā ap 2.5-3LS/Gab. Un ka man liekas cenaj nav nozīmes!!!
Varbūt "ieraudāta seja" būtu labāk?
A pričom zilonītis?
Palasot 12. jūnija ierakstus saproti ka jēdziens "saraudāta seja" iegūst pavisam citu nozīmi :D
zogs
Tev taču nemaz nebūtu,ko rakstīt! Venta taču tukša un gandrīz izžuvusi! Un kvoka Tev arī nava...
Otiņ, CL žurnāls sāk nobālēt!
P.S. ja mācētu tā uzrakstīt, būtu par slinku.... Bravo!
aklv> ja nav noslēpums cik garas Daugavai velcei lieto? ar to ir jāreiķinās . velcei tak kaut 2metrus skāde nekāda.
skutans> pavadiņam nav nevainas, nokoda virs tā!!!