Davaj es pa 140m izcelšu, atkarībā kāda straume un cik dziļi :)
nu pasakiet kads cik tas izmaksa - tad redzes kas letak - jaunu manekli vai izcelt..
Skutān
Tas nav man.Te viens cits žēlojās.
Es būtu aizbraucis uz veikalu un nopircis jaunu.Ūdens dievam tak nodevas jāatstāj.
:)))
kur urmaas tā skāde notikusi ? gaujā?
Rīt beidzot uz ledus,juhuuuuu :)
Izcelšana izmaksās krietni dārgāk par polšu.
Vai nebūs prātīgāk nopirkt jaunu?
:)))
daile urmaas, daile :))), par spoguli , maz dzīvē gadās tādi 31ie decembri, mātei bij prieks par līdaciņu :)))
Urmass - cena laba polsa cena bet svarigakais ir tas ka LOTI labs maneklis....
Skutāns
Toties kas par spoguli uz ezera!
:))
Vai forumā ir kāds ūdenslīdējs, kas varētu izpalīdzēt?
Vajadzētu dabūt mānekli, ko vakar veiksmīgi iestādīju upē...
Par samaksu vienosimies...
1.janvāris 2012, 12:47 | links
Cik ta māneklis maksāja???
:))
dunitis vakar neparāk labi . asaris lāga nejēma laikapstākļi - brīžiem putenis ,vējš mainijās vairākkārtīgi. result: zemmērs , z-mazulis, 3aseri līdz putenim (šausmīgi negribīgi), putenī protams zero , pēcāk laiks nomierinājās (putenis izbeidzās). uzliku pārbaudītu džigu (līdaku), 10jā metienā paņēma 2kg līdacāns, līdakas parasti nepraktizēju. nepatīk, sevišķs naids gaujā.
Vai forumā ir kāds ūdenslīdējs, kas varētu izpalīdzēt?
Vajadzētu dabūt mānekli, ko vakar veiksmīgi iestādīju upē...
Par samaksu vienosimies...
vakar,biju daugava pie ostatas lidz pl14.00 neka,bet lidz kreslai kadi 3kilo asrus dabuju ar mikro dzigu keras parsvara uz zali peleku krasu 5cm garu,labiem
lomiem bagatu nakoso gadu.
Šodien mazliet pēc 12:00 devāmies Gaujas virzienā apbraukājām dažādas man zināmas vietas. Pirmajā pašam ne piesitiena, bet kolēģa tvisterim nokoda asti, otrajā pašam atkal nekā, bet kolēģim kaut kas itkā bija uzķēries, bet nezināmu iemeslu dēļ atāķējās. Tad devāmies uz manu iemīļotāko vietu tur negant vējš ienesa manu mānekli zaros kuru atguvu uzrāpjoties kokā un nogriežot zaru (apm 5 min) atguvu savu rotiņu. atsāku spiningot un uz tā paša rotiņa 4. metienā pieteicās līdaka! Ieraugot viņu uzreiz palaidu vaļīgāk spoles bremzīti, kādas 2 minūtes līdaka paskrraidija visos virzienos un tad pagura. Panēmu aiz šaunu vāka sagriežot pirsktus un piesmeļot zābaku, bet bija to vērts! Jauns personiskais rekords 6,64kg un 95 cm gara! Apskatāma manā albumā. Tā nu man makšķerēšanas frotē izdevās labs gada noslēgums:)
Uz velci un cope lidz 12 diena.Udens augsa,bet ne tragiski.
filsa72 - uz velci? kaads vispaar paskats ezeraa? man ar doma kkad tuvaakajaa laikaa braukt.
Lielais Baltezers,mes bijam vieniga laiva,tris lidakas,viens zandarts.
Snekezs pasaki vismaz rajonu (tuvākā pilsēta) kur tad tev ķērās tās vimbas. Gan jau, ka Gaujas lejtecē??
pabiju laukos un paspiningoju vienaa nelielaa ezerelii. puutiens baigais, bet so to nokeeru 1 zemmeeru un vienu 65cm liidaku un viena atspruka. visas zivis turpina dziivot un pienmeties svaraa :)