atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Wiking 23.07.11
A varbūt tomēr sams? :)
gintsgg 23.07.11
Tomel , jā ! Vienos naktī ši medīja , redzēt var visu , jo šiem vienā rokā ūdens necaulaidīgs lukturis , otrā šautene , tikai nesaprotu kāpēc šis neieslēdza to lukturi redzot ka es tuvojos , es pats ieraudzīju kā šis mēģina aizmukt peldus no manis .
tomels 23.07.11
gintsgg - nakti medija zem udens? vai tad tur kko var redzeet? ja nu vieniig ar kadu apgaismes objektu. bet vispar sitas zemudens medibas butu jaaizliedz, neuzskatu to par normalu lietu. un ja sabrauc tad pats vainigs ka lien nelaikaa un vietaa kur nevaig, ne jau tikai laivotajiem jaskatas kur sitie peld, bet ari pasham par sevi jaadomaa.
gintsgg 23.07.11
Man copē gāja tā , ka naktī braucot no copes , Daugavā gandrīz ar laivu nobraucu zemūdens mednieku . pašā pēdējā brīdī pamanīju , boja šim gan bija , bet pa nakts melnimu tā ir neredzama . Domāju ka šiem vajadzētu padomāt par kaut kādām spīdošām bojām nakts laikā , citādi pa nakti tās medības var bēdīgi beigties . Būtu man bijis jaudīgāks motors , tā arī būtu bijis , būtu pārbraucis pār un pat varbūt nepamanītu .
tomels 23.07.11
Burtniek nu jaa tas taa vareetu buut, un tad taada pamatiiga resnule .
burtnieks 23.07.11
Tas ir MAX.
burtnieks 23.07.11
64 cm. -aptuveni 2,5 kg.
tomels 23.07.11
Torpeeda - nu čo ta baigi īsas priekš tāda svara.
kaarlizz 23.07.11
Copē gāja labi.
ashukainis 23.07.11
Brālit, nu jā Vidzemē ir jautri ceļa posmiņi :D -pie vecmammas braucot pirms Vecpiebalgas kā sākas un līdz Taurenei :DDDD
eerglis 23.07.11
Heā ūdens līmenis regulāri raustās. īpaši copi tas neietekmē, vienigais ir karsts laiks un zivis salīdušas dziļumā. Vispār Rīgas HES nav īpaši slavens ar savām līdakām :))
JAnis@L 23.07.11
Sveikiņi.
Gribējās rītā aizlaist uz copi ar spiningu, bet pēc pagājušās svētdienas ir jautājumi :). Biju virs Rīgas HES, kurš šobrīd nolaidis ūdeni, un bija pilnīgs tukšums. Nu labi-esmu diletants, bet ne man vienam vakuums. Vai tas ka HES nolaidis ūdeni varētu traucēt copei? Cik noprotu , viņi ūdeni pazemina pakāpeniski, un pēdēo pazemināšanu veica apēram diennakti pirms copes (pirms nedēļas piektdienas naktī uz sestdienu), un vai tas vēl jo projām varētu iespaidot?
Ja jā, būs jālaiž kur citur .
Paldies
seinass 23.07.11
biju sacensibas vina 0,66 kg. spogulkarpa un 3.vieta.
Torpeeda 23.07.11
Silpeiv
Tieši tā :) , pus10os jau bija miers ārā :) . Slinkums bija vēlreiz pumpēt laivu, kas zina, moš atkal pērkons uznāk.

Tomels
Domāju, ka vajadzētu būt vairāk par tiem 3 kg. Manām trijām 3-3,5kg līdakām bija nieka ~64cm.
mihails 23.07.11
šorit 23-07
3 nakti salasiju parkā naktenes ,un jau 4 biju uz vietas ,vietiņa mana sagatavota,piebarota jau nedeļu ...nu beidzot izravos pasedēt
doma bija tikai par liņem.bet no tiem pagaidam ne ziņas((...no 4 līdz 6-00 divas copites - pasuka pavekk un viss.
domaju jau kā nebūs nekā ...saku domātuz ko nomainīt naktenes -ka redzu viens pludiņš mūk prom pitam diezgan atri un agresivi ,,piecirtu--ne no vietas un kā aieziet udensrozēs kadus 4 metrus auklas frikcions atdeva - biju parliecināts kā otrā galā labs liņuks ,,,bet biju parsteigs kad ieraudziju karusu ...2,226 kg )))vel dabuju 2 ap 300gr ...vel bija 2 copes bet tukšā
tomels 22.07.11
Torpeeda - nezinu, vecmuteriitei nebij normaalu svaru ar ko nosveert. domaaju ka 3kg jau vajadzeetu buut. ko veci saka? cik tadai dotu?
jeeska 22.07.11
Brālīt
Pabrauc Preiļi Aglona...tādi trampalīni:-), bet visumā labs ceļš, 130 var pavilkt;-), un arī poliči maz...izņemot Jēkapili, Līvānus
Bralitis 22.07.11
Noraucu 800km pa divām dienām. Daudz labāki kā Vidzemē un Kurzemē toč. Daugavpils šoseja protams -galīgi bēdīga bet Balvi- Aglona-Rēzekne -Krāslava-Daugavpils pat neticami labi.
ashukainis 22.07.11
Brālīt, Lagalē labi ceļi???? -neskaitot Varakļāni-Jēkabpils ceļu, manuprāt pārējie ir :(( moš ap Depili ir ok vēl....
jeeska 22.07.11
Brālīt
Gaujā esmu tādas šausmas redzējis...acis nevar atvērt:-0

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs