atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

zogs 05.05.11
Vakar, neskatoties uz vēso laiku, nomētājām divatā Ventu ne pa jokam... (Zlēkas) Visumā copei ne vainas, bet līdaka bij ar mānīšanu jāizmāna, vispirms to atrodot... Klajūdenī vispār ne piesitiena, darbība tikai straume/atstraume un pie zālēm. Izmērs standarta 50-55cm un daži bik mazāki. Mānekļi visdažādākie, izņemot džerku. Pāris tika uz pannas,(kopumā kādas 10, bet neskaitīju līdzi) bet izbrīnu tomēr rada fakts, ka dažām vēl ikri ir iekšā! (Bija vienai arī no 1 maija loma) Šķiet, ka nārstam Ventā sen jau bija jābeidzas!
aakkis 05.05.11
Šodien upe uzdāvināja atkal pārsteigumu: 115cm līdaku un vēl divas labas bija iepriekš.Mazās bojā visu copes prieku,katru reizi 4-8 dabon atlaist,+ vēl vārguļi,kuri vispār nevar tādas ēsmas zivis norīt.Vēlāk ielikšu kādu bildi,skuķis savācis aparātu.
daddy_j 05.05.11
jā, redz kā paskatās...200 gramīgu breksi graņonkā neiebāzīsi vis...un ar vienu tādu kaltētu breksi var izdzert veselu spaini alus...ņemu savus vārdus atpakaļ, ir arī tādi brekši skaisti! :)))
MMB 05.05.11
200gr tā ir 1/5 litra ;) jeb normāla graņonka! :)
silpeiv 05.05.11
200 grami tas ir kaķu barība...
parcopi.lv 05.05.11
Šodien Vecdaugavā pa trim ar pus stundām pilnīgi nekā :))) Darbojos ar spiningu :)
Dzeerve 05.05.11
:D:D:D man gan brekši tādi reti pieķeras, asri gan.
daddy_j 05.05.11
asari man lielāki par 200gr ļoti reti pieķerās, brekši gan :)
Dzeerve 05.05.11
Daddy 200nieki asari arī ir izmisums!
daddy_j 05.05.11
seinass - tu pats vari izvēlēties :D
200gr skaisti varētu būt piem. skaisti asari, 200 gramīgi plauži ir izmisums, nevis skaisti :))
seinass 05.05.11
es teicu salac;a ja bribi izskaidrošu precīzu vietu.
dzhi 05.05.11
vakar vakaraa Riigas Daugavaa kaarteejaa plichu armija un no breksha ne veests :(
seinass 05.05.11
kurš?
daddy_j 05.05.11
viens vārds šai teikumā "skaisti 200gr plauži" nav pareizs!! :)))
seinass 05.05.11
vakar biju netālu no dzels tiltu (uz leju),skaisti 200gr plauži tur tāds lēnums un ar pludiņnieci vienkārši kapitāli. no zirgazobiem arī vaļā nevarēja tikt.
silpeiv 05.05.11
gintsgg,katra neveiksme,uzsit azartu.gan jau vina tevi ar laiku vienos vartos liks :):):)
daddy_j 05.05.11
Vakar L.Jugla. līdaka negribēja ne roteri, ne gumiju, ne bleķi. Ūdens smuki nokrities.
gintsgg 04.05.11
Ar meitu ( 10 gadi ) aizlaidām uz pusotru stundu uz copi , man uz pludiņa breksis 1 kg ( 20 sekundes pēc iemetiena ) un vēlāk līnis , bija vēl 3 klasiskas līņa copes , bet laikām pasteidzos ar piecirtienu , meitai uz fīdera brekši ķērās viens pēc otra , tikai ar pieciršanu vēl nesanāk , traucēt negribēju jo viņai vajag visu pašai , dzina mani prom . Rezultātā viens breksēns ap 100 g kuru man par pārsteigumu izteica vēlmi atlaist , ko arī ar lielu lepnumu izdarīja , un vienu breksi ap 1kg atvilka līdz krastam un atkāpjoties aizķērās kāja aiz saknes un šī pakrita , līdz ar to bresis bija prom , žēl , viss copes prieks bērnam sabojāts , jutās ļoti nelaimīga .
Kenny 04.05.11
Cēsu pievārtē vienā mazā dīķītī pusstundas laikā 1 mazizmēra līdaciņa :) Nu ko vairāk var gribēt no "karpu" dīķa :D Vairāk laika diemžēl nebija jo dzimšanas dienas svinības nevarēju laist garām ;) Sezona atklāta, ne asakas jums kolēģi ;)
Duxxx 04.05.11
Gaujā - no 6:00 līdz 10:00 - nekuja - paris pļisaras un zāles gruntenei un fīderim - zvaniņš pat neieskanējās, laiks pēc suņa! Laikam vajadzēja braukt uz vakara cēlienu, taču šīs laika maiņas (no rīta - +2 un līst, pēcpusdiena +12 un saule) laikam copei tikai pa skādi!
Ne asakas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs