Robčik,ta Puzē ledus jau ir staigājams?biju pirms atkušņa,nu pipec iešana,nomocījos slapjš.Tu ar uzrāvies uz Adrenalīna info?no Ventas aizlaidies uz Puzi?
Puzes ez. , pužeļi (zirgazogi) pa pilnam speej tik vilkt.Piešavu roku "sporta"režimā pāris stundās pāris kilogrami ar zirgazobiem.Ledus švaks labi ka "šļura" piesalusi.
Dūņezers,divatā 16 asari kopsvarā 2kg. Staigāšana ideāla,tikšana virsū problemātiska,ūdens gar krastu ,pie benzīntanka bija jāpaiet gabals gar krastu uz Rīgas pusi lai atrastu vietu kur uzkāpt...
Babīte...no 10-13...bļitkojām..knapi kādi 10 asari...vidējie..tas arī viss...ledus labs..iešana smuka..laiks jauks...a ziftas naff...bijām pretī Spuņciemam...ezeram pa vidu...tur jau laikam arī vienīgā tauta bija:) Kādi cilvēki 10-15:)
Mēģinās citu dienu:) Lai veicās...ne asakas:)
Liepājā šodien normāla cope...lielākais ašuks 37cm :)
Šodien Babīti ar pagājušo nedēļu salīdzināt nevar. No 0900 līdz 1300 uz katriem 10 āliņģiem pa kādi četri ašuki, pie tam sīki. Cik atgriezos iebarotajās vietās, copes tur vairāk nebja. It kā diena kolosāla, iešana ideāla bet... . Rīt būs jāmēģina Lielupe.
Es kādu laiciņu nobridos ai ķeguma hesa brekšu meklējumos bet nekā, laikam jau ne tur meklēju!(
Vakar vakarā cope ne pārāk laba, 7gab brekši, bet toties visi ap kilogramu +/-200g. Ņēma no pus pieciem līdz septiņiem, tad sīkie sāka grabināt, tad arī tie pārstāja, pl.20.30 gāju mājās, pietika mirkt! Vieta, Daugava!
Ledus ir nu tā 15-20cm vietām krīt cauri virsējai garozai bet ieiet var patālu ja ir vēlēšanās.Kur biju Peipusā.
Skrēje kurā pusē biji??Un kas ar ledu?? Cik cm un virskārta kāda??
Nesen no Peipusa,cope laba laiks brr,iešana ir ok.Lomi no 5kg-25.kg Asaru lielākie 450gr,750gr,tas kolēģiem.Pašam 20 kg.Ne asakas:))
Vai tad neviens neko necopē? Padalās ar info..kas kur notiek:) Paldies:)
Vai kāds varētu padalīties ar informāciju kur brekšus meklēt, interesē Daugava, Lielupe. Ziemā nav sanācis makšķerēt brekšus, tāpēc nav ne jausmas kur meklēt!
Kaņieris...no 9:30-16:00...mans bļitko...Bļitkin papa..murmuļo...man 2 asarīši un 2 zemmēri(amnestēti)...vecajam nedaudz vairāk asarīšu:) Vietējie runāja ka vecupes ietekā uz sānpeldēm asarus tvarstot mācētāji to darīt:) Ledus normāls...tik pa niedrēm nevajag blandīties un kājas paliks sausas:)
bet vispār uz ezera bijām kādi 5 cilvēki kopā ar mums...nezinu kā tālajā galā ..Antiņciems...bet nu no bāzes skatoties..pamaz tautas...
Visiem..ne asakas:)
Sveicināti! Kāds ledus? Interesē dažādi reģioni!
Ziņas no Viešūra(Kaķīša ezera, kas pie Gaiziņa). Čomam kādi 7-8 kg plaudēni. Lielākais ap 450 gr. Vakarpusē bonusā 5 kg līdaka uz karodziņa.
Shodien biju Venta ta tiri neko 30gb apm 15gb no 200-300g ashuki un viena sidzina salaku lieluma,bet comam viena siga meraa
pats biju Kīsī,sestdien un svētdien,ļoti švaki.Arī Vecdaucī bijis švaki!Man viens darbā klārēja,ka zem vadiem Līlastē nav zinājis kur zivis likt,.tajā pusē pie Melnupes.
Svētdien, Lilastē zem EPL, ar lielu mānīšanu daži asarēni un čupa ar ķīšiem, runcim tā teikt pamieloties. Dažam labam matadoram uz mazu murmulīti gan pāris kg asarēni bija, bet ar tikai tad kad migla pazuda un it kā saule parādījās... runājot, ka dūnītī labi ņēma, arī līdaka kustējās.
Atskaitīšos par notikušu faktu..jo ar lomu nevaru ne nekādi palielīties...nemiers dīdija jau no rīta...bet nu ap 11 neizturējām un abi ar veco aizlaidām uz Kaņieri:) Vecais kā vienmēr...murmulēja...es bļitku zibināju...baigi zibināju...aiz slinkuma vazājos pa visu ezeru pa vecajām lunkām mēģinādams kādu iztramdīt...rezultātā pāris asari...un ap 15 pieteicās līdacēns...zemmērs gan..kas tika atlaists..bet lielākais prieks ka nenoēda manu bļitku..par cik uz asariem bez pavadas...ierijis gan bija labi..kamēr es izdabūju ārā savu bļitku pamanījās man pirkstā iekampt...rediska:) Ledus labs..tikai putra pa virsu..pa niedrēm nav ieteicams blandīties...var kaut ko samērcēt:) Nu īsumā tā mums gāja...ne asakas:)