atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

sienaazis 23.11.10
cure, ja tu par zandartiem, tad tie pašlaik ņem ļoti prātīgi, nervus var pabojāt.
andzus69 23.11.10
Ginca, tajā dienā Alūksnes ezerā ņēma uz visu ;)
Man bija padsmit mēra uz gumijām, bet bēgu no tām sīkajām, no 50-60 cm, prom :)
cure 23.11.10
Zajebal jau,kad tie gargjiimi saaks njemt vienreiz?!!?? :D

vakar uz dziivo kaadas 13 copes un visas pa tuksho,sakozh un atlaizh valjaa :@
ginca 22.11.10
Sestdien Dzirnezerā Līdaka 5.2 kg un čomam zemmērs, savādāk pilnīgs klusums.

Par vobleriem runājot šogad vis veiksmīgākais Rapala Max rap balts ar sarkanu (jādarbojas ar raustīšanu) Pavasarī alūksnes ezerā 20 mēra līdakas vienā dienā.
derexx 22.11.10
Šodien biju atkal Suntažu dzirnavdīķī viens zemmērs tas arī viss ,izmēģināju visu nav tur zivju.
saldenieks 22.11.10
....nu šodien sākums graujošs-stundas laikā divi mēri laivā,divi shodi,sešas falšās copes....un ar to viss beidzās-ne copīte....
andzus69 22.11.10
deep tail dancer ir pārāk mazs manuprāt, un spēle asa, šim izskatās spēle varētu būt līganāka, vēlam rudenim piemērotāka.
žēl, ka rapalai tik maz dziļo vobleru, bet seklo un vidējo vesels lērums. lab, bet šī nav tēma par vobleriem :)
Torpeeda 22.11.10
advokaats_liidacis
Es jau nemetu, vnk šovasar bija viela pārdomām. Cik par to naudu nevar nopirkt gumijas zivteles utt, vai sievai jaunas kurpes, vai mazajai kaut ko :) . Bet paliek jau arī jocīgi ap dūšu - iztērēt tādu piķi un skatīties, kā citi velk 8kg līdakas uz mazām gumijas zivtelēm :D , kamēr pašam galīgi pieticīgi tie rezultāti.
tomels 22.11.10
Šodien, 13:51
tomels 22.11.10
liidz 9 metriem ies deep tail dancer un x-rap magnum.
tomels 22.11.10
andzus rakstiits ka maximaali 5.8m bet droshi ka kkaa jau nedaudz dzilaak ar var iedziit. izveelies liidziigu ar dzilaaku iegrimi :)
andzus69 22.11.10
Izskatās jau labs :) bet laikam par metriem 6šiem šo dziļāk dabūt nevar, ne?
tomels 22.11.10
man arii ir seklais husky jerks, arii dabiigajaa tonii. so to esmu uz vina dabujis, bet daudz nau lietots.
Torpeeda,

Nemet plinti krūmā. Arī no manas čupas rezultatīvi izrādījušies vien pārītis. Tomēr pēc kāda laika uz visiem kaut kas uzsēžas. Labāk, ka tev ir krietna čupa vobleru, no kā izvēlēties, nekā tikai kāds pārītis.

Par cenu gan tev tiesa - dārgi maitas. Tomēr labāk naudu iztērēt šādā veidā nekā meklēt alternatīvas, piemēram, spēļu zālēs vai litrā labas šmigas.
Sienāzi,

man tā mēle nebija kā dziļumniekam, bet mugura bija melna. Klasiska normāla kiļķa. Rekur var apstīties http://www.rapala.lv/index.php?dir=produkt/shallow-running&file=hj&action=desc&page=1

Manējais ir priekšpēdējais modelis.

Vēl uz līdakām Burtniekā bija labs Shallow Magnum apakšējais - sarkanais modelis Te būs saite - http://www.rapala.lv/index.php?dir=produkt/shallow-running&file=smag&action=desc&page=1

Laikam jau ka zandartam kas tāds iet pie dūšas. Turklāt šitais seklais Husky Jerk modelītis strādā kaut kur pusūdenī vai vismaz metru virs ūdens. Jāteic, ka baigi svētīgs verķis. Savu sarkano Shallow Magnum gan Rīgā neesmu redzējis. Laikam nāksies pasūtīt no eBay.

Starp citu - biju dzirdējis, ka tie ar zilo mugutu esot topā. Pats neesmu pārbaudījis, bet veči teica, ka uz to lielās nākot ārā.
Torpeeda 22.11.10
Sienāzi
Paldies, ka padalījies ar info par savu supervobleri. Tā kā man švakāk ar naudām, es jau kādu laiku neesmu nevienu vobleri pircis. Žēl iztērēt to naudu par vobleri, moš zivīm tā krāsa ne visai utt. Vasaras sākumā sapirkos visādus Rapalniekus un citu firmu izstrādājumus, ko tagad nožēloju, jo nekādus dižos rezultātus šie neparādija (tur, protams, ir arī mana vaina).
Tagad vismaz zinu konkrētu modeli, kas vismaz 2010. gadā strādāja, uz nākošo sezonu būs jāiepērk.
belijs23 22.11.10
sveiki visiem, jāiet pludiņmakšķere ar steigu sataisīt, jāpaķer asari šodien vēl, jo rīt jau sola lietu, un pēc pāris dienām ziemu, ehhh, žēl...
aakkis 22.11.10
Nu jau Tu sāc pareizākas krāsas izvēlēties!
sienaazis 22.11.10
sienaazis 22.11.10
advokāt

''Neko darīt - nācās meklēt alternatīvas. Ar garu ģīmu un skābu sejas izteiksmi iegādājos Husky Jerk garo maili un devos izaicināt likteni''

Šis vizulis, tik krāsojums silver blue ir vienkārši zandartiem kā medusmaize. LV vairs neatradu, pag piektdien pasūtīju 3 gb caur ebay, un esmu jau saņēmis, tākā ja nebūs virsū vāks, tad vēl jāpaķer.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs