Burtniekā nu divas mēra līdakas,un vien Zandartēns tika atlaists atpakaļ.Laivu mazs,9 vienības,vējš,nu tā kristības uz pirmo reizi,Šokēja tas ka var atstāt tinu ar visām sapuvušām zivīm:((Tina atrodas ūdenī pretīm Ezerpriedēm,pretējā krastā,kur ir lmt tornim,zaļā krāsā,un nav redzama,no laivas nemaz,Ja kādam vajaga video ir arī tāds.
ak Tu tāds i šitāds. Ierād to štell, pēctam jāskatās kas bardačokā:)
Sv kungi.Rīt uz Lubānu.Kaut kādu infu gribētos.
Nu. bet tad "tas", ja? ;)
Pāris reizes es tai vakarā paspēju iekosties, Tavējie nebūs pie vainas :)
aakki,inčīgi,a ko Tavs padomāja-izdomāja?
;)
Hai,kilka!
Kāpēc neticamā?Parasts ikrudeņa pasāciens,kā nu kuro gadu-vairāk vai mazāk.
Kadiķa vafele tika man nodota,tiesa,pāris šļukas,maitas darba kolēgas,bij' nosmeķējuši!
A tā vafele stāv neskarta,neesmu i pili no tās paņēmis.A ko,kas man rakstura nebūtu?Ir!Ir man harakķeris!
Katrā gadījumā,kā iznāk uzmest pepiņu uz to putel',tā atceros mūsu pasācienu!
Danke,kilkam!
;)
avtt
Vai ta Tevis aprakstītā neticamā rudens ķera sākusies?
P.S. Kā tā kadiķu vafele? Nodeva Tavs kompanjons paciņu toreiz? ;))
Ir kāds no rīgas kurs varetu brivdienas pakert lidzi copet..
Ko tad tagad var skaldīt/domāt vajag ja nezin!
eu...es ar grib lai man skauž.....kas tā par mystery fish, ko jūs tur skaldat??? tak ne jau tas, kurš sūkā :))))
Avtveidīgais, šogad pie manis visu rudeni nav, kur airi iemērkt, lai netrāpītu citai laivai pa bortu, tā ka droši vari izteikties par vietu: sliktāk jau toč nebūs! :DDD
Kuš kuš ,veči!Ko ta' es,es jau neko...
Reflex,lai nu kas te bubinātu,bet Tu gan pastāvi klusu.Skat,ka nesanāk tā,ka Tavam vairs nebūs kur airi iemērkt,i nebazarējot par laivu!;)))
Labs'i,jāiet tīrīt fišiņš.Makten gāaārds, tas maita ,iekš to ruden'!;)
Tā nav godīgi, ka "ziemā" TĀS zivis ķer:)))))))))
mērķzivs zināma,tik avteāsņiks kā partizāns-vietu nenodod!!!
:)))
Avtveidīgais, trīkst es bišku teu palīdzēšu? Vismaz ar vietu un mērķzivs nosaukumu, ko a? :DDD
Nezin,kā būtu šodien,bet vakar copē gāja labi!Ka jūsu mātes,bet sory,nu nevaru-nedrīkstu neko smalkāk te izklārēt !Daži mani sapratīs...
;)))
nu šorīt biju uz dzīvo, taču tādā laikā zivis šķiet neņem, pretīgs lietus