atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Torpeeda 26.10.10
Atskaitīšos par vakardienu.
Par spīti drūmajām laika ziņām, ap pus3jiem aizbraucu uz Svētes upi no krasta pamētāt. Pirmā pusotra stunda pa tukšo, pēc tam, kad sāka riktīgi gāzt lietus, dabūju 2 ap kilo, viena zemmērniece un viena 50 cm gara, tāda īsa, bet resna, atlaidu, lai neviens nepiekasās + domāju, ka vēl kādu izvilkšu. Vēl bija viena cope netālu no kājām, redzēju kā paķēra, bet apdauzīja tik zobus, neuzķērās.
Salīju pamatīgi, bet par pasākumu biju ļoti apmierināts, sen tik interesanti nebija gājis. Kā saka, pašam prieks un sievai arī :D ..
Bralitis 25.10.10
avt ko ta saķēri?
powerpro 25.10.10
kola
Paldies,tā arī domāju. Vienreiz arī bija 3 copes pēc kārtas,bet nevienu nedabūju. Kad bija ceturtā cope,tad izvilku vēzelēnu ap 15cm :))
avtt 25.10.10
Mmm,cope ir forša!Mēnesi nebiju bijis copēt,a tagad pa šo vīkendu...nu,exelenta cope!
Jāiet tīrīt fišiņš!
;))
Zivnieks 25.10.10
Griezeejs
tikai ne.irs :DDD būtu aktīvāk airējis, būtu smuka maile bijusi, nevis kaut kāda...pat nezinu kā lai nosauc lērumu ar 1.5cm raudiņām :DDDD un ja man būtu normāla zander maile, ta Tu redzētu kur vēži ziemo :DDDD
p.s. es neesmu tas dzīvnieks :DDDD
kola 25.10.10
Powerpro, tā ir, grabina un diezgan aktīvi rausta pirmgadnieces (apm.10-12 cm vēdzelītes). Tās grib, bet nevar:) Dažreiz gadās, ka aizrijas ar sliekas galu un tiek izceltas. Pirmā brīdī pat ieraudzīt šo nevar:) Otrgadnieces jau dabon mutē jebkuru gabalu.
gugu 25.10.10
bums ???

ka brivdienas ?
sienaazis 24.10.10
neija, laika apstaaklli bik pieviila, rezultaataa 3 liidacinnas, puse asarelli noglabaati naakam briivdienaam.,
powerpro 24.10.10
tomel
Es jau daudzreiz to esmu mēģinājis. Kad sāk ņemt,es speciāli necērtu ar domu, ka pati uzsēdīsies. Tā nu es gaidu,līdz kamēr vispāŗ pārstāj copēt,tāpēc es domāju, ka tās ir sīkās vēdzeles,kas vienkārši nevar ierīt to ēsmu
siluro 24.10.10
griezeejs
rausti savus DS, tvičus un vēl hvz ko, bet liec mierā tos, kas makšķerē uz dzīvās zivtiņas:))))
AgrisNeija 24.10.10
Sienāzi, ko noķēri uz tiem 99 asarīšiem??
tomels 24.10.10
powerpro - vajag tak atlaut lai vina aprij to eesmu. cik esmu keeris veedzeles tad parasti ja vina saak grabinaat tad prom neiet liidz nau pati jau uz aaka uzseedusies.
Griezeejs 24.10.10
Nu ja, Tu jau arī Dzīvnieka (neteikšu šī kunga vārdu) domubiedrs :))))))
sienaazis 24.10.10
10 reiz sacensties ar tevi biju domaajis.
sienaazis 24.10.10
griezeej uzliksim to dziivnieku 10 reiz peec kaartas un tad redzeesim ko tas DS teikss:))))
Griezeejs 24.10.10
Paldies, Baltais, par sapratni :))))
BTW, zanderi pasākuši uzvesties ... Parastā zandera cope, tas īsais un asais "tinkš", vairs nav. Tik uzmanīgi tie tagad ņem, ka copīti tiešām grūti sajust. Domāju, ka kamēr nenoķēru pirmo un sapratu kas un kā, noteikti arī kādu palaidu garām.
Griezeejs 24.10.10
Kad biju uzskatāmi parādījis DS priekšrocības, dzīvās ēsmas izmantotājs un propogandētā, nesaukšu viņa vārdu, varam piemēram nodēvēt par Dzīvnieku, paņēma no manis otru špini un parasīja DS gumiju :))))))))
P.s. Bija iespēja notestēt viena ražotāja nākamā gada produkcijas DS gumijas. Manā iecienītākajā krāsā tiešām strādā :))))
Baltais62 24.10.10
Griezējs
Izsaku līdzjūtību:)))
Griezeejs 24.10.10
Biju. Pirmās 2,5 stundas tika ķertas ēsmas zivis. ZB tie dzīvās ēsmas izmantotāji :)))))))
Pēc tam es pārliecinoši nodemonstrēju māxlīgās ēsmas priekšrocības. Rezultāc - 2vi mēra, 1nc zemmēra. DS, protams.
Uz dzīvo, kuru ķerstīšanai tika ziedotas 2,5 stundas, 1nc asaris ap 100g.
Un tīri copējām mēs tikai kādas 2vas stundas, tas ir mazāk, nekā dzīvās tvarstījām.
Nākamajās vēlēšanās noteikti balsošu par partiju, kas apsolīs aizliegt izmantot dzīvo ēsmu :DDDDDDD
jurciks 24.10.10
vakar ,daugava,aplauzos:DDD viens zemmēra sanders pārs cops un viens pīrsings.nebija īstais silikons:DDD čomiem bik labāk-uz trim 7 virs mēra.ūdens un ozons-ņemerenno :DDD.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs