atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

gugu 14.10.10
Nu malacis :)
sienaazis 14.10.10
no 7 30 - 13 divas smiekliigas copes uz velci.
liidacinsh, un ar tik knapi aiz luupas panneemusi

un breksiitis, aukla vienaa vietaa visu laiku punnkkaina, tik uzsit dazzam, beigaas arii viens aizkkeeraas.

citiem prasiiju, ar nekas.
Laiks itkaa labs, veejinnss no D, DR, apmaacies. Fig vinn zin kas par lietu.

Abas zivis 4,5 m, dzillaak vispaar nekaa.
okidoki12 14.10.10
Engurē baigais pūtiens!
gugu 14.10.10
pats par zivi parvestos :):)

torpeda nav jau vnm jasaka taisniba :)
Torpeeda 14.10.10
gugu
tik liela toč nebija :) ..

sagittario
ja man būtu tik no noķertā jāpārtiek, tad jau būtu spiests katru dienu pie/uz ūdeņiem sēdēt, droši vien būtu drūmākais profiņš :) .
gugu 14.10.10
torpeeda esi pieticigajs saki ka ta lidaka bija 5-7 kg svara...

vismaz ar ko novarit makaronus ir ??:) savadak tiesam japalidz :)
Gukis 13.10.10
Šodien trīs vīri laivā un pustops, no 9-14,(Suseja) 3 kriminālās un viss. Pat uzsitiena kārtīga nebija. Vēl istās copes nav.
Torpeeda 13.10.10
Vairi
Paldies ;) !
Šoreiz izlīdzējos ar makaroniem :)) ..
sagittario 13.10.10
Viepli- a' Tu pats?
Esi bezjūtīgs???
:)))
vieplis 13.10.10
Vairi, pagaidi vēl kādu. Tad sakrauj tos buhenvaldiešus laivā un ved uz medīgajām vietām.
:DD
sagittario 13.10.10
Torpēda- man Tava sāpe saprotama- ja man būtu jāpārtiek no tā, ko noķeru, sen jau būtu nomiris :)))
Vairis 30- Tu tik esi kārtīgs čoms!!! Es ar' Tev došu ziņu, kad miršu badā! :)))
kinli 13.10.10
Vai kāds Daugavā(Ķegums-Pļaviņas) ir kautko izvilcis?
Tāda sajūta ka tā ir galīgi tukša.
Nomētājos ar visādiem vobleriem, gumijām - nekā.
Vairis30 13.10.10
Torpēda, saki atdresi, kaut ko jau aizvedīšu, nevar taču amata brālim ļaut nomirt badā un kur dusmīga sieva - ARPRĀCCCCCC!!!!
Torpeeda 13.10.10
Nenocietos un aizlaidu tepat Jelgavā uz Svētes upi no krasta paspiningot. Copēju no ~ 16:00-18:40. Laiciņš no saules līdz lietus+krusas gāzienam, vienvārdsakot, labais :) . Upē dzīvību nemanīju līdz kādiem pussešiem, bet cope bija tikai viena - pie paša krasta divdaļīgo Akaras rotiņu paņēma skaista līdaka. Pēc velcēšanas Lielupē nebiju pieregulējis bremzi, tā bija par vaļīgu, nevarēju izraut to zivi caur meldriem krastā :( , atkratījās. Karoč, paņēma mani uz izbīli :) , nepaspēju ātri visu pareizi izdarīt. Tūlīt pēc tā notikuma likās, ka līdaka stabili vismaz 3-4kg, tagad sāk likties, ka vismaz 2kg noteikti, moš tiešām tie 3-4.. Sieva badā, pašam arī vēders kurkst... eh, moš nākošreiz..
Vīri, vai kāds zina, kas notiek Engurē? Tā teikti čo pa čom?
ga_rais 13.10.10
Tagad skaidrs:)))
gulbis37 13.10.10
garais,es peedeejoreiz biju 9 oktobrii copeet Lielupee,tad bij peedeejaa siltaa diena....tagad visa info pie Sienaazha,shis pa upi planee.....
ga_rais 13.10.10
Nesapratu tavu teikumu?????!!!!
gulbis37 13.10.10
garais-9.oktobrii.....
gugu 13.10.10
torpeeda bet tu jau neuzinasi nepameginot.moska sanak 5 reiz aplauzsties :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs