Tas ir uz leju no dzelzceļa tilta ?
Pie dzelzcela ar nebutu ne vainas,tur pat iespejams vel kadu zandartinu varetu dabut :)
Pašā carnikavā,zini kur ir bērzu birzīte,nu vel tur netālu ir nēģu murdi..
gugu rakstīja :"Kurs man tur teica ka carnikava gauja nav iespejams coper"
Kur copēji - grīvā, vai pašā carnikavā ?
Paldies.
Es bij domājis zandartus.
Jūrinieces vēl neesot, tās nāks, kad ūdens atdzisīs.
VSOP, savas Lielupes takas vairs uz zobainajiem neapmeklē, šogad to tur daudz, pat līdz manīm bija atšāvuši kuplā skaitā.
Sen nebiju džigojis un svētdien nolēmu atsvaidzināt iemaņas ;) Daugavas kolhoza apkārtnē padresējām mazos zandarteļus, gadījās arī pa kādam knapmēram, bet lidinājām atpakāl, gaidot ko jēdzīgāku. Pameklējot nostāk no "slakteru" bariem tiku pie 1,6 un 1,2 kg zandarteļiem, kuri nonāca uz vakariņu galda.
Resumē. Ja kādam gribās pamācīties džigot, tad šobrīd Daugavā razdača ir pa dullo. Žel tikai, ka inspekciju neredz, jo maisos tiek bāzts viss.
Medību noteikumi:
3.2.15. bebri (Castor fiber) – no 1.augusta līdz 30.aprīlim
BEBR - turies!!!!
Kad vareja bebrus kert ??:D
Vakar Daugavā netālu no Tomes, 0800 līdz 0200 fīders pa nullēm.
Bebrs
tieši tā!iespēju robežās,pirms copp,ievācam infu.ja nav iespējams,tad laižam tāpat!jo copēt ir forši,bet ķert zivis ir vēl foršāk!!
:)))
Urmas
Vai tad Tu nezini - pats galvenais ir informācija, tad arī būsi pareizā laikā un pareizā vietā :D
Bebrs
daudz gan Tev to aģentu.tai vietā vien vesela ģimenīte tusē!nemaz nerunāsim par citām vietām!
:DDD
Griezēj
Es nav bijs Rīgā kopš jūlija sākuma un arī galīgi nevelk uz to pusi. Tas bij mans slepenais aģents :)
Kurs man tur teica ka carnikava gauja nav iespejams coper. 2 lidakas, 20 asari visi virs 300 gramiem. Vel paspeju aizskriet pasenot,protams nedaudz aizravos :( Un mani vakara pasutija ar visam senem nacas pasam tirit :)
Vakarinas tadas bagatas sanaca..
Pluss vel hokejs,ko vel svetdienas diena var veleties :)
Muno, Tu taču nebiji bebrs, Tu biji laivā :DDDD
Nu re Griezeejs mani nosūdzēja!:)))))