Bebrs, man liekas pie Uzvaras pieminekļa zanderu naf.
Bet, BTW, vienu bebru šodien copējot Daugavā redzējām. Tāc diezgan zolīdz / resns. Nebiji Tu? :)))))
Griezēj
Pie Uzvaras pieminekļa? :)
Tas uz DS. Ja komkrētāk par vietu gribi, tad pašā Rīgas centra slapjajā vietā. Nav kanāls :)))))
Uz 2viem 2 stundu laikā 2vi zanderi laivā, un 2vi shodi. Baigi ātri tumšš gan paliek ;)
Šodien copē gāja labi. Cope Rīgas centrā rullz!!! ;)
Šodien Maltas kanālos no 7.00 līdz 12.00 4 copes, 2 laivā - 2,1 un 1,1 kg. 1 aizgāja dēļ nepārsieta rotiņa pēc 2 copēm, otra nenoregulētas bremzes dēļ.
Biju uz copi 2 dienas pec kartas..
Pirmaja diena lidakas uz 1,5kg un otra 1kg
Sodien viens nestandarts :(
bet cope tiri laba..
Ja aiziet plkst 12.30 :D
soriit gaujaa kopumaa 7 liidaku copes, no taam 6 krastaa. lielaakaa 62cm. veel bija divas meera un pareejas zemmeeri. panemta tikai viena taa pati 62cm.
Mirtin,izskataas ka svaa bildee buco vimbu a ne raudu...domaaju, Raudas nesapratiis....
Vakar biju aizbraucis skaistules paķert. Raudas:DDDDDD Iebaroju... un sākā ķerties pliči. Tad viens breksītis, bet tad sāka ķerties vīķes. Pārgāju uz grūbām lai tās mani liek mierā... un ko iedomājies... sāka ķerties raudas.... Nekas dižs nebija lielākās ap 100 - 150... bet bija divi bonusi - 100% pāri 200 gr. Straumē tādas slopēt bija ļoti forši!!!!!!!!!Vispār pievilku diezgan daudz balto zivteļu...
Arī jums ne asakas!!!
Vo, vo, un pēc tam vēl ņerkstēs, ka ticības neesot :))))))
Pareiz ir, Griezēj! Nedod viņam mušu! Tāpat nomētās un aizmirsīs, kā IZUMĪ.
Āāā... Lisa, man ir izumi. Paldies, blanku paturēšu.
Vēl viņu pie manis viena taimu / lašu muša gaida, bet man liekas, es pārdomāšu :P
Vieplis ir liekulis. Viņam tika izsniegts ... ;)
Tavai nepatikai pret IZUMĪ nav robežu!
Saņemsi savu blanku appakaļ.
:(((
Viepli, ar vienu noteikumu - tev rīt jānopērk IZUMI! Peldošais, lēni grimstošais un grimstošais, visi trīs! Skaidrs?!