atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Nē, viņš ir supervecis :)))
uldeens 29.06.10
Tās reizes vienkārši neafišē:)
chiga83 29.06.10
aigaigar vai nu tavi čomi ir lohi vai nu tu esi supervecis!!!! Nevienu reizi nēesmu lasijis ka tevi kāds apķertu!!! : )
aigaigars 29.06.10
šodien upē dažas stundas pabraukājām ar laivu. čomam 12 līdakas, viena mēra (1.5kg) un kādi 5 asari 100-300g, man 5as līdakas, 4.8kg, 1.8kg, 0.9kg, 2 zemmēri un 1 asaris!
Bebrs 29.06.10
Ar 5 gadīgo puiku bijām karašu dīķi patestēt. Sabarojām - Salmo universālā(smakai) ar zemi 1:5, salādējām uzreiz 7 bumbas. Makšķerēja tikai puika, es novērotāja lomā, copēja nepārtraukti stundas laikā - ap 20 karūsas līdz 150 gr.(kaķim), viena zelta karūsa un 2 līnīši, lielākais ap 150 gr izskatījās tāds ka taisītos uz nārstu, mazākais pa 30 gr., par to puika teica - viņu mamma gaida atpakaļ. Blakus bij kompānija ar 3 svētdienas makšķerniekiem kuru kopējo lomu puika apķēra dubultā - par ko bija dikti priecīgs. Dažas bildes albūmā.
Vairis30 29.06.10
Mums ar bumu arī šāds variants sanāca rudenī Usmā, tikai breksēns bija mazāks
aakkis 29.06.10
Tā sienāzi ķer zandartus!-bet!
Kambala 29.06.10
Sienaazis
Paldies!
sienaazis 29.06.10
pie apakšējā griezuļa un pie augšējā 3nieka griezuļa.
Kambala 29.06.10
Sienaazi, kurā vietā savā sistēmā liec pavadiņas?
arneks 29.06.10
Vakar Lilastē uz spininga,1 mērs 1 zemmērs un daudz nerealizētas copes,viena smuka aizgāja pie laivas.
eerglis 29.06.10
par to gruntenes kātu man vēl i šaubas, pajemt fideri jaudīgu, vai labak karpinieku vai jūras. lai var uz butēm ar laist.
Vairis30 29.06.10
Es copēju ar karpinieci, bet var arī mierīgi ar fīdereni, bet kā tev Daugavā būs ar fīnederi - nezinu. Bet biterrunner ir laba lieta.
eerglis 29.06.10
vai fīderi :)
sienaazis 29.06.10
vairi, kaa jau mineeju, ja biterruner, tad vispaar seedi un saullojies, vai paraleeli darbojies ar pludinnu, es taa daru.
eerglis 29.06.10
paldies! poņal!
Vairis30 29.06.10
Sienāzi, tiešām ļoti laba sistēma - PALDIES. Eh būtu to zinājis jau no rīta .....
sienaazis 29.06.10
taapat arii feedereeju, tik pavadas nomainu pret owner gatavajaam.
sienaazis 29.06.10
eergi.

Feedersisteema, tikai divi āķi.

pamataukla,pie kā 3nieks griezulis, , tālāk 1,2-1,5 m aukla uz kura pretsavērpējs, galā parastais griezulis. Pretsaveerpeejam lieku virsuu grunts svinu 45-55 g

Vot tev i jūtīga grntene ar diviem āķiem. Lieku pavadām 0,22 FC un nelielu āķi, uz pusi mazāku par tējkarotes smeļamo daļu, vienk nr neatceros.

maili sprauzzu virsuu aiz astes, lai var taalu mest un ilgaak dziivo+kaa aakkis saka nepinnkkereejas sisteema.

Ja ir biterunner spole, ideaali, nostiep, uzliec runner, un dari ko citu, kaa saakt kaukt, pieceert un vis sstokos.
eerglis 29.06.10
vairi, kāda Tev bija gruntenei sistēma? es brīvdienās laidīšu uz daugavu, ar grunteni uz dzīvo nekad neesmu bijis, tāpēc tāds čaiņika jautājums :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs