:D bet nejausi spinings :d
Valsts svētkos jānodarbojas ar valstiskām lietām. Nu tad ar kundzi un bēbi devāmies pastaigā gar Daugavu un nejauši bija līdzi paņēmies spinis. Pūta diezgan stiprs Dienvidu vējš, attiecīgi iemetieni nebija diezko tāli. Kā rezultātā pirmajās 15 minūtēs izmānīts zandarts uz 3 zelta MAL rota. Zandarts nebija mēra, tāpēc tika palaists paaugties. Roters tika vilkts gar pašu grunti ar nelielām pauzēm, kā rezultātā pēc 10 min, tika atstāts Daugavā. Vēl pēc 15 min Daugavā tika atstāts šūpiņš, un vēl pēc 15 min kastmasters un vēl pēc 15 min sabojāta gumija, aste bija notrūkusi un uzdūrusies uz āķa, kā tas izdevās joprojām nav līdz galam skaidrs :D.
Pēc šādiem zudumiem tomēr nolēmu mest mieru un laimīgi devāmies uz mājām.
zogs mierigi pasvaldibas policijai vari zvani... Aaa limeni pie hesa pacela tapec lai mazak kertu tos lasus
Vakar Abula nedaudz paniekojos ar spini-rezultata viens zemers un viena vel aizgaja, visas copes uz Skujnieka karotes
veči tad mēs laikam bijām vienīgie, kas izvilka šodien lašus. man 4kg un čomam 2,5kg
straume bija biku pa lielu, bet ar smagāku vizuli viss notika!!!
Bums, viss, kam jāsāp, jau izsāpēja. :)
murgs Kādreiz visiem pienāk,,pirmā'' reize ;DD
Šodien Ogrē Olimpiskā cope!....... Neviena piesitiena. Galvenais ir makšķerēšana nevis loms!!!
vieplim--- es tikai rakstu to ko redzu.lasus spiningoju 1mo reizi muuzaa!kam kauna nav tas lai smejas!taadaa straumee es uzskatu par ekstreemu spiningosanu!
Viepli vakarā rokas nisāp tos kilogramus mētājot ?? šajā ziņā man ļoti Murmanska patika 25 gr un skaisti pat ar 5 mepu dullojamies Un nevarētu teikt ,ka nebija straumes Kaut gan bedres arī bija tikai 1,5m dziļas
es jau vairākus gadus neesu dzīvnieks:) biju labajā krastā ,tur mierīgāka straume
Usi, tu esi dzīvnieks, ja 34 dabūji apakšā! Es vakar ar bik pāri 60g. vīlēju.
:))
šodien peldināju kungiem gar degunu i to i šito, un tad tad vēl to ar sarkano spalvu ar, a šamiem po , valstās , kuļājās smuki, neņem.34g bij tieši laikā, šamie gan citās domās.
Mirtin, Latvenergo regulē ūdens līmeni atkarībā no makšķernieku līdzpaņemto mānekļu smaguma. Vakar viens ņēmās ar 18g. štruntu.
:)))
murgs kaut kāds :) Vai tikai kādam nav vēlme lai Latvenergo regulē ūdens līmeni atkarībā no makšķernieku vēlmēm :)) ha ha ha... tie perdeļi pēc nārsta strauji nomet ūdeni un nobendē tūkstošiem zivju mazuļu un ikru... kur nu vēl par copmaņiem domās :))
Murgs, tāds ūdens ir jau trešo dienu. Un cik smagu bleķi tad peldināji, ja grunti nedabūji?
:)
sodien cope uz lasiem pie riigas hess.no riita puses viiri ka biezs,jutos taapat kaa liepaajaa uz ziemelu mola!!!viss jau ir skaisti ,spiningojiet,paturiet 1 lasi lomaa,bet kapeec jaacel uudens liimenis!!!straume taada ka vizuli praktiski nav iespeejams vadiit,kur nu veel copi redzeet!!!vispaar apstaakli taadi ka copeet nav iespeejams!!!vismaz lieguma laikaa taads liimenis nebija!tas laikam tapeec lai tiiklus neaiznes juurinaa!!!ap 13.30 lielais vairums aizbrauca,jo nebija jeegas spiningot!!!taa arii neredzeeju LATVIJAS LASI!!
šodien Burtniekā viena zemmēra un pirmo reizi šoruden daudz tukšo copju (kādas astoņas).
Ja kādam interesē kur pašlaik Ventā ir tīkls, lūk koordinātes:
LAT 57.1552168
LON 21.7650272
X 364810
Y 6336880
Nezinu, kam zvanīt, bet likts tur tiek regulāri ,uz ko norāda krasta stāvoklis uc pēdas!
Šodien viena līdaka uz kāstmastera. 1.500kg pec liea pārtrakuma :)