Šodien tai pat vietā un laikā.. pilnīgs aplauziens! Ap 10 špikām un viss. Un ne viens ne ko ievērības cienīgu nevilka.
kurjers6 [8m]: kurjers6 [6m]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobi
Jurasasaris, 13.janvāris 2019, 22:07
pie publiskās peldētavas var piebraukt.vismaz pirms pāris nedēļām vēl varēja.Zem zīmēm nav jābrauc,tikai zem vienas maziņas,kas ir nelikumīgi uzstādīta.Es tur bieži braucu,pie kādas zivtiņas var tikt,bet nekā īpaša.Man tur patīk daba-skaista.Cik dzirdēju,tuvākajā laikā būšot ari licenzes,bet cik taisnība nezinu.Bieži tur esmu redzējis zivtiņas peldam ar vēderiem uz augšu-tātad kāds ar elektrību mauc...Nu es ar braucu tip kalna pa labi apkārt un tip tā zimite..uz peldetavu ..un tā viens tur ar suni sāka klepot..vasarā arī esmu redzējis peldam mazaas
Jurasasaris, 13.janvāris 2019, 22:25
nav viņam tiesību klepot.zīme ir nelikumīga.man pašvaldībā teica,ka līdz peldētavai var mierīgi braukt,tas ir pašvaldības ceļš.nevar braukt tur ,kur tā lielā zīme,tur privāts.Ok...liela zīme tu domāji to kas kalna pie koka ..a pa labi tur var apkārt ?
Jurasasaris, 13.janvāris 2019, 22:36
Jā kādreiz braucu pa to ceļu,tagad tikai pa labi un apkārt un līdz pašai peldētavai,mazo zīmi neņem vērā.
kurjers6, 13.janvāris 2019, 22:45
kreativ [16.01.19]: Добрый вечер. Подскажите,может кто знает на каких водоемах и где ввели запреты выхода на лед. Зарание благодарю. Не хвоста вам не чешуи.Rīgas pašvaldība nosaka liegumu. Meklē šamo mājaslapā.
kurjers6 [8m]: kurjers6 [6m]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobi
pie publiskās peldētavas var piebraukt.vismaz pirms pāris nedēļām vēl varēja.Zem zīmēm nav jābrauc,tikai zem vienas maziņas,kas ir nelikumīgi uzstādīta.Es tur bieži braucu,pie kādas zivtiņas var tikt,bet nekā īpaša.Man tur patīk daba-skaista.Cik dzirdēju,tuvākajā laikā būšot ari licenzes,bet cik taisnība nezinu.Bieži tur esmu redzējis zivtiņas peldam ar vēderiem uz augšu-tātad kāds ar elektrību mauc...Nu es ar braucu tip kalna pa labi apkārt un tip tā zimite..uz peldetavu ..un tā viens tur ar suni sāka klepot..vasarā arī esmu redzējis peldam mazaas
nav viņam tiesību klepot.zīme ir nelikumīga.man pašvaldībā teica,ka līdz peldētavai var mierīgi braukt,tas ir pašvaldības ceļš.nevar braukt tur ,kur tā lielā zīme,tur privāts.Ok...liela zīme tu domāji to kas kalna pie koka ..a pa labi tur var apkārt ?
Jurasasaris, 13.janvāris 2019, 22:36
kurjers6 [13.01.19]: kurjers6 [6m]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobiOk...liela zīme tu domāji to kas kalna pie koka ..a pa labi tur var apkārt ?
nav viņam tiesību klepot.zīme ir nelikumīga.man pašvaldībā teica,ka līdz peldētavai var mierīgi braukt,tas ir pašvaldības ceļš.nevar braukt tur ,kur tā lielā zīme,tur privāts.
kurjers6 [6m]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobi
kurjers6 [6m]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobi
kurjers6 [13.01.19]: Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobiNu es ar braucu tip kalna pa labi apkārt un tip tā zimite..uz peldetavu ..un tā viens tur ar suni sāka klepot..vasarā arī esmu redzējis peldam mazaas
pie publiskās peldētavas var piebraukt.vismaz pirms pāris nedēļām vēl varēja.Zem zīmēm nav jābrauc,tikai zem vienas maziņas,kas ir nelikumīgi uzstādīta.Es tur bieži braucu,pie kādas zivtiņas var tikt,bet nekā īpaša.Man tur patīk daba-skaista.Cik dzirdēju,tuvākajā laikā būšot ari licenzes,bet cik taisnība nezinu.Bieži tur esmu redzējis zivtiņas peldam ar vēderiem uz augšu-tātad kāds ar elektrību mauc...
Reķa ezers ..copejas labi līdz 11 kad sabrauca uz ledus 9 mašīnas....kāds var pateikt kas ar Augstrozes mazezeru ir ?..salikuši kretini zīmes nevar iebraukt privātais ceļš un tt pat kājām zīme un vidiokameras ..Vo pidrilas ...kamēr mēs tur blandijaa jau a dzipu vecis ar suni atlidoja....tip nelegāli uztaisīja par privāto ezeru saucas ..jo piekļūt tagad tik pa purvu ..Vo dolbajobi
Pukainitis [13.01.19]: Kāds ir ledus uz sausās daugavas?Piektdien uzkāpu ,uz aci likās 7-10cm. Neurbu