alta tika amnestēta, varbūt ka izdzīvos.
šorīt no 7-13 gauja uz gruntenēm, viena mēra vimba un alatiņa, kurai iecirta zobus līdaka, skats bija labs, alata knapi iezvanīja, un ejot klāt pie kāta tāds rāviens, ka likās ka kāts aizies, izvelkot ārā alatai ~20 cm mugurā iecirsta pamatīga rēta.
bwt vispār cope šavaka kopā 5 copmaņi un tikai divas vimbas! uz desmit kātiem tākā pamaz:(
ūdens arī nekrītas, bet vismaz zāles nes daudz mazāk.
biju daugava vienu izvilku 2kg daugavpili
Vakar Liepājas tuvumā uz dzīvo 6,5kg līdaku. Bet zobi tā kā kilogramniecei! Esmu dzirdējis, ka viņas maina zobus un tāpēc slikti ķerās - vai tiesa???
vienmēr ir vērts braukt.prognoze ne vienmēr ir tas rādītājs,kurš nosaka copi.praksē vienmēr ir kāds veiksminieks kuram ir labāk gājis kā citiem.vakar vecumniekos ap 20 siļķēm.trīs mēra ar smieklīgu izmēru-precīzi 50 cm pārlidoja aiz borta.daudzi tukšā.lielākajam veiksminiekam esot bijušas divas-aptuveni 3 un 4kg.tā lūk.
Cik noprotu, tad šajās dienās uz ūdeņiem nav jēgas tupēt. Sals, bezvējš, vai nenosakāma virziena vējš, skaidrs laiks. Tas viss ir austrumu vēja iedarbībā. Manas prognozes laika izmaiņas paredz tikai novembra 2. dekādē ( pēc 10. novembra).
Es labāk uzticos poļu programmai,
http://new.meteo.pl/index_en.php , izvēlieties MODELI UM , un klikšķiniet uz kartes, vienīgi Jūsu pārlūkprogrammai ir jāļauj atvērt no jauna iznirstošos logus, lai veicas visem....
Jā cik noprotu ar lomiem šodien švaki. Vai iemesls laika apstākļi? Varbut kāds var padalīties ar prognozēm nākamajām dienām?
Šodien Lielupē pie Odiņu pārceltuves pilnīga nulle, pat piesitiena nebij, braucot jau malā tikko tikko saule aizgāja aiz horizonta, Pretimbraucošajai laivai 4 kg līdaciene! Acu priekš izvilka. Pats teica, ka jau laidis mājās jo tukšums. Veiksme!
Jā, puce, pakārt viņu vajadzētu, vai ne?
Olti vajadzētu tiesāt -ko lien tādā dīķī ,kur zivis ir badā--nav redzējušas neko dabīgu-lai aizbrauc uz dabīgo ezeru ,kur ir lielas līdakas,bet ir JĀPROT tās ,dabūt ārā !
Piemēram Bānūžu ezers-Vecpiebalgas novadā.
šodien Lielupē uz velci man nekā, bračkum viena 2.3 kg!
šodien no sešiem rītā līdz trijiem pēcpusdienā BABĪTES EZERĀS uz diviem vesela neviena zivs toties izvilku pssrs laika spiningu ar ņevas spoli no dūņām
Šodien atkal mēroju 86 km garo ceļu līdz Platonei, pabiju gan Platones, gan Lielplatones ūdenskrātuvēs rezultāts seši amnistējamie un viens ašuks, bija arī pāris nogājieni bet nekas īpaš arī tajos nebija! Arī pārējiem neko lielāku neredzēju trāpāmies!
durbee no 9.00 - 15.00 1 gb. 1,5 kg
pilniigs tukssums un uudens skaidrs tikai passaa galaa!
Shodien es paklanos Gata priekshaa:)
Vinsh izvilka vienu zemmeeru,bet es neko-Riebinezeraa.
Kaut gan viens njeemiens bija kuru saakumaa nodeeveeju peec zacepa..vadot gumiju kaut kas stipri iekjeeraas un pat likaas,ka mazliet pavelk kaatu spiciiti uz otru pusi,tad kaut ko jau nojausdams automaatiski menjginaaju piecirst,bet tad jau 4ush.Izvelkot gumiju un paarliecinaajos kad tas nebija zaceps,bet kaut kaada maita ar lieliem un asiem zobiem,kas nemaz neizkusteejaas peec mana pirmaa pievilciena..
Šodien Babtītē no 9- 15- uz divām laivām viena cope-man- 1.8kg laivā,60 cm! paņēma uz elektrozaļu Rapala DT 1 pilnīgi klajā ūdenī pusmetra dziļumā! pa zālēm un citur-tukšs un kluss. cik dzirdēju un redzēju, tad citiem arī pilnīgi nekā- nu nesaprotu es to Babīti!! bet nu laiciņš bija super-bez vēja, saulīte, tikai ne priekš copes...
Šodien Juglas ezerā divatā nevienas copes,cik večiem prasijām tas pats un pie reizes vēl nospēra laivas tačku,labi ka bijām divatā kaut kā mājās aiznesām"SUPER"