Shodien es paklanos Gata priekshaa:)
Vinsh izvilka vienu zemmeeru,bet es neko-Riebinezeraa.
Kaut gan viens njeemiens bija kuru saakumaa nodeeveeju peec zacepa..vadot gumiju kaut kas stipri iekjeeraas un pat likaas,ka mazliet pavelk kaatu spiciiti uz otru pusi,tad kaut ko jau nojausdams automaatiski menjginaaju piecirst,bet tad jau 4ush.Izvelkot gumiju un paarliecinaajos kad tas nebija zaceps,bet kaut kaada maita ar lieliem un asiem zobiem,kas nemaz neizkusteejaas peec mana pirmaa pievilciena..
Šodien Babtītē no 9- 15- uz divām laivām viena cope-man- 1.8kg laivā,60 cm! paņēma uz elektrozaļu Rapala DT 1 pilnīgi klajā ūdenī pusmetra dziļumā! pa zālēm un citur-tukšs un kluss. cik dzirdēju un redzēju, tad citiem arī pilnīgi nekā- nu nesaprotu es to Babīti!! bet nu laiciņš bija super-bez vēja, saulīte, tikai ne priekš copes...
Šodien Juglas ezerā divatā nevienas copes,cik večiem prasijām tas pats un pie reizes vēl nospēra laivas tačku,labi ka bijām divatā kaut kā mājās aiznesām"SUPER"
Cik maksā eholots?
Varētu varbūt ieteikt kādu i-net veikalu kur tie atrodas?
Tikko no Burtnieka. Viena cope-viena līdaciņa (53 cm).
Paņēma uz capara bleķi. Pāriniekam pie Bauņu bāzes uz mūdzi viena paņēma, bet laivā nedabūja ( ap 1,5 kg). Konkurentiem- kā kuram. Viens nobrauca malā ar trijām ( 1,5;2,5;ap 10).
Tad jau man ir noveicies! Izskatās, ka tas arī bija spiņa sezonas noslēgums! Ja tā, tad visai veiksmīgs, ja ne, tad vēl pamētāsim...No 10 līdz 14iem Būšnieku ezerā viena vienīga cope uz diviem ,tūliņ pēc ieiršanās...ura! Līdzīgi 5,5kg laivā gan! Pajēma rotiņu.
Babītes ezerā tieši tā pati situācija, uz eholota no plkst. 6-14 šodien praktiski zivju nebija. Zivis aktīvas bija tikai no plkst. 6-7.
Pēc Winguru Kurzemes pusē vēš naktī pa 180 grādiem griezīsies.
Čoms pašlaik intensīvi meklē zivis Usmā paradokss ir tas ,ka ar Humminbird 967c 3D Combo neredz nevienu kustoni it ,kā ezers būtu izmiris.Pirmo reizi tāda situācija ezerā .Zivis vienmēr tiek atrastas ,bet šodien ni un ni .Laikam būs stingra laika maiņa
kilka - no rīta labāk uz zaļo, bet pa dienu uz balto :D Asari uz moono neatradu:D
Ja tev kautko tas izsaka-Popragā!!!:):)
mariki kura vieta tu biji?
Čau mirtin - kādā krāsā Tev aukla bija? ;)
J.B. - nav jau jēgas teikt, rīt tik un tā visur kolhozs:D
Beidzot Sasmakas ezerā kāda dzīvība parādās:))Viena 52 cm noķerta,viena 30cm noķerta un palaista apakaļ,viena pie laivas nospirinājās un prom bija.Vēl kautkas dziļumā painteresējās par vizuli tik stipri ka gandrīz kātu izsita no rokām(biju aizsapņojusies!!!:):):))laiciņš forš kaut arī vējiš diezgan nepatīkams.Visas uz rotiņiem.
Mirtins - neesi tik noslēpumains. Kur tad Tu biji?
Šodien biju Lielupē. Izvalcējos no tilta līdz ietekai jūrā, neviena līdakas cope, izņemot lašu. Dabuju divus, vienu uz 3 kg, otrs krietni lielāks, varēja būt uz pieci kg, tas aizgāja, mazo palaidu. Smukas zivis. Kopumā sūdīgi, Lielupē, šajā galā, līdakas kaut kā negrib ņemt. Zandarti gan ņem, bet arī tos šodien neizdevās piemānit.
ainish24
ir viesumājā vīnrozes