vakar valmieras raj.2 njemamas un 1 atlaizjama vedzele.naktstarps un smrdigs jecina gabalinjsh.sakiet vechi kada ir adrese zvejas raidijuniem
Paklau, veči, jūs bišku vairāk aprakstat copes apstākļus - vēju, ūdeņus, mānekļus, u.c. Citādi baigi skopi, divi vārdi un viss. Citu pieredze - zelta vērta...
vakar nokeru vienu 1,800 kg, vienu 1,000 kg un vienu zemmeru atlaidu. daudz nerealizetu copju bet ezers kura velceju ir labs ezera nosaukums jums nav jazina
Vakar cope shvaka-man viena ap 2kg un viena aizgaja zales, sencim viens zemers...
sezona citiem tikai sakas :)
Vakar Lielupe pie Gātes uz velci 5 stunadas tukšums. Tikai kompanjonam uzliekot jerku, līdaciņa 1,5kg....
Abloms! Vakar biju nodomājis paprovēt rudenīgo Būšnieku ezeru(spinis)...laivu bāze tukša! Tas ir, sezona cauri, vai kā! Labi,ka tālu nav jābrauc. Tā jau jutu, ka vispirms jāzvana, bet kaut ko sabremzēju...Citā dīķelī/ezerelē ne copes.
Sesdien biju copet manu, 0,26 auklu un 5 nr mepu ta kaa sudu norava :(
6dien biju Burtniekā! Otro nedeļu pēc kārtas Sausais, burtnieks mani nemīl, strādāju centigi, mainiju visu, bet kaut kas nebija, diemžēl. Parniekam 2mēri un viens zemērs! Bet pārnieks jau meistarīgais Gabis, tur neko nevar izdarīt, viņš redz un jūt kur zivis! :) Bet es jūtu, ka Rudens man dāvās Burtniekā kaut ko skaistu un labu :)
Šodien Burtnieks esot noķēris makškernieku Vecates galā pie salām ..... Āmen.
Saudzējiet sevi
Šodien no pusčetriem līdz pusastoņiem Ovišos 14 butes un trīs jūraszaķi pirmās 8 pustundas laikaā pēctam baigā zāle.
man ar veel gribas uz vedzeleem.
Tiko No copes pasedeju 2h Liepajaas Tirzniecibas Kanala ,2copes abas realizeju viena 37cm,otra 35cm :))
vakar gaujaa 5 vedzeles 3 no taam mera.
Krotovs : Laba copes tev bijusi - Ne Asakas
Baltais, spolei jaunedēļ vajadzētu būt klāt. Esi gatavs velcēt?
:))