Jums jautri ar uguņošanu ir gājis! Es vienreiz vizuli cauri vadiem izlidināju un dabūju saukt palīgā citu spiningotāju, lai aizķer manējo, pievelk krastā. Tad pārgriezu savējo monolīto auklu un iztiku bez uguņošanas. Bet laikam jau ar uguņošanu ir skaistāk!
uldēn es tā ap vadiem ar pīto esmu apmetis gumiju ar raujot lejā sapinās un satina abus vadus kopā ugunis pa gaisu un nācās mukt ja nu tās mājas saimnieks iznāk kuram pazuda elektrība :DDDD
Nedomaju ka tur bij 20KV.Tie vadi iet augstak.
uldēns.tev paveicās ka tas pisaks nenoskrēja pa tavu pīto lejā.kā nekā 20 kv līnija.
ar elektrozveju nodarboties aizliegts !!!!
Šodien aizgaju uz ezeru paspiningot un iemetu manekli vados. Un tas maita veiksmigi aptinas ap vienu vadu.Ta ka virsu ir pita aukla ar apmeram 15 kg izturibu tad raujot nost vads tika pamatigi iešupinats un ka aukla truka ta zili uguņi 3x pec kartas kamer šupošanas amplituda samazinajas.Bla un kas pa pisaku bij no ta issavienojuma
Sodien ap 16tiem L.Baltezera izceelu asari 1.04 kg / 40cm!
juglas ezers atkal huju! pat copi neredzeju tas no 14.00 lidz 17.00
tad tik atliek izdarīt secinājumus babīte dāsna burtnieks dāsns - vai nu laba copes diena vai arī sākas RUDENS!!!
Parunājot ar vīriem - burtnieks šodien ir bijis ļoti dāsns :)
Laidzes ezers-2 maziņas līdaciņas,kuras peld tālāk.
Vakar Babītē no 9 lidz15 uz 4riem večiem līdakas 4.8, 2,2, 1.7, 1.4 un 5 amnestētas. Nēma vairāk pa vidu , tīrajā ūdenī, bet visām riktīgi parazīti virsū, laikam jau vakar vairāk čučēja nekā skraidīja apkārt.
urmaas.to es redzēju, viņi vilka mazos asarīšus -zacepā....
normund.
tur viens vietējais matadors regulāri cemmerē.jo priekš žibulēšanas roku kustības un amplitūdas spriežot,tā kā biku pa šerpu rausta!
pareizāk laikam bij teikt jau uz vecāķu pusi.kanāla galā pie tilta.
tā ir ,bet gribas ZANDARTU...
ķīsi jau jau kolchozs veidojas.tas Jaunciema galā kur kanāls.
vakar ķīsī 2 zanderi,1kg;otram amnestija(zemmērs).
mazaiseziitis
man sencis vakar bij kiisiiti un nekaa nedabuuja.
varu pastāstīt. Engurē neķerās tāpat kā visur citur! Šogad vienkārši nav līdaku gads. Tāpat kā baravikas bija maz tāpat arī līdakas. Šur tur jau šis tas ķeras, bet ja esi no Rīgas apkārtnes tad noteikti neieteiktu nomest naudu un laiku zemē. Aizbrauc uz Ķīsīti vai baltezeru un pavelcē un dabūsi ne mazāk kā Engurē!!!