sovakar 2 stundas pametajam cope galigi pasvaka viens mers 1,100kg. laiva un viens aserens ari trapijas.
Vakar vakarā, papildinot plaušas ar svaiga gaisa krājumiem, tika nostaigāts raitā tempā dambītis. Uz diviem jau nekas daudz nesanāca - 1 mēra līdacēns, viens 46 cm un 2 asari, viens no tiem uz grami 400. Ne asakas! ;)
Eh, es tik sestdien varēšu atskaitīties...
Man sovakar viena 64cm,2.1kg.Bija vel dazi piesitieni,bet tas arii viss.
Shodien biju iebraucis ezera...pa 3h 2 knapmēri kuri peld....nomeetaajos liiks cope nekaada....abas paneema uz velciiti!!!
Vakar vakaraa Z galaa viena 61cm.
Jā, Liepājnieks bija šodien devīgs, paturēts ašuks 43 cm un 29 cm, vairāki smuki nokratījās pa ceļam:) Visi uz džerka Bēbi...
Brīvdienās, vagojot novākto kartupeļu pleķi, nedaudz salasīju lielākas sliekas un naktstārpus copei, bet, diez vai, šonedēļ iznāks nobraukt pacopēt un negribas tos vēl kādas 2 nedēļas turēt aukstumā. Ja kādam Liepājā ir interese par nelielu jogurta kārbu ar gaļīgām sliekām - varu piedāvāt barteri pret kādu labu alu.
tel.# 29237099
Šorīt z-galā cope neslikta,bet vienīgais pieklaīgais mērs pamanījās norauties.Bija vismaz padsmit zemmēri un kādi 10 asari no 150-500g.
Diez vai tads komplekts bus dabujams.....
Kur iesakiet palikt Liepajas ezera? Interese naktsmitne, laivas+motora ire. Kadi ir varianti, kadas atsauksmes par siem variantiem utt? Paldies :-)
sovakar divas stundas pametajot viens mers laiva 1,300kg. pars zemmeri palaisti lai paaugas.
Kas šodien līdakām ēdienkartē?
Sovakar no 18.00-20.00 3 meera zivis laivaa,51,52 un 54cm.
Es šodien tiku pie pirmās mūža vēdzeles,tikai līdakas vēderā,D;
Starp citu ļoti labs video
Šodien no rīta līdz 12.00 Zudavenē uz diviem, 7 zemmēri un trīs asari, kaut arī izmēģinājām visu arsenālu...
Vakar vakaraa Zudavenee 3 meeri-53,56,56cm.Tas no 16.00-20.00.