Nabaga beksim tika iztraucēts ziemas miegs, tika brutāli piecelts no gultas :))
RaimisD [26.01.23]: Willy [9:49]: Breksis grabina!:))Woow Willy tas taču ļoti rets eksemplārs Abramis brama rapax !
Breksis plēsīgais .
Willy [26.01.23]: Breksis grabina!:))Woow Willy tas taču ļoti rets eksemplārs Abramis brama rapax !
ZMA [25.01.23]: Labvakar Kungi! Nav tik daudz ka Willy,bet kaut kas pa 2 stundām bija arī.Kurā vietā šis loms?
ZMA [25.01.23]: Labvakar Kungi! Nav tik daudz ka Willy,bet kaut kas pa 2 stundām bija arī.Labs loms priekš janvāra ! Kaut kur ap Jelgavu ķerāt?
andreiko [25.01.23]: daddy_j - tieši tādēļ es visu laiku copēju pārsvarā ar vienu makšķeri. Jo ja man necopē ar vienu makšķeri, tad man ir mazāka necope nekā tam, kam četras makšķeres klusē :DDDD
mirtins, 25.janvāris 2023, 15:35
Es tagad necopēju ne ar vienu kātu, tātad man ir vēl mazāka necope nekā tev, Mirtin! :)
Gaidu vimbjus!
Tad skanēs - Zied vimbas Kuldīgā, Kuldīgā, Kuldīgā!
daddy_j - tieši tādēļ es visu laiku copēju pārsvarā ar vienu makšķeri. Jo ja man necopē ar vienu makšķeri, tad man ir mazāka necope nekā tam, kam četras makšķeres klusē :DDDD
mirtins, 25.janvāris 2023, 15:35
Daddy, viss skaidrs. Tie divi copmaņi ar četriem fīderiem ķēra mersedesus. Jo vimbu jau vēl nau... :)
andreiko, 25.janvāris 2023, 13:56