Sveiki. Vai Lielupē pie teteles ir vajadzīga licence uz vimbu?
MV-F [Vakar]: Šodien Jelgavā Lielupes promenādē notika fīderu maču treniņš.
Kādi rezultāti? Vai būs iespējas uz mačiem tikt pie vimbām?
Man šoreiz iet secen pirmā kārta. Netieku. :(Gāja pašvaki, labakais rezultāts 5vimbas vai kaut kā tā. 1.posms ir Jelgavā nenotiks dēļ visiem zināmiem ierobežojumiem...
johanson, 11.aprīlis 2021, 20:05
MV-F [11.04.21]: Šodien Jelgavā Lielupes promenādē notika fīderu maču treniņš.Gāja pašvaki, labakais rezultāts 5vimbas vai kaut kā tā. 1.posms ir Jelgavā nenotiks dēļ visiem zināmiem ierobežojumiem...
Kādi rezultāti? Vai būs iespējas uz mačiem tikt pie vimbām?
Man šoreiz iet secen pirmā kārta. Netieku. :(
Kadi panakumi baltaaskapas rajona ar jig?
gavrilko, 9.aprīlis 2021, 07:42
Vītoliņi nebūs vis laba točka, vimbas tur protams ir,, bet sportam, ar lielu pierunāšanu, un dabas baudīšanu,, normu stundā savilkt būs milzu veiksme :)
Plus dabas parka teritorija,,vislaik stresā, ka neuzrodas putnumīļi ar protokoliem !!
Jon-Hill, 6.aprīlis 2021, 10:25
MV-F [Vakar]: Jelgavas pilsētas robežās Lielupes krasti kā izslaucīti, nav ne viena, visi laikam krutajās vimbu vietās pāris km tālāk.21.gs copetajs, izlasa vai uzzina kur keras un brauc uz turieni, sanak, kad vietu nav, krastos mistkaste. Man smiekli nak, ir citas zivis un citas vietas kur labak, bet lielaka dala ka roboti, Tetele vimba .
BMWPower, 5.aprīlis 2021, 22:52
4 "točkas" - Kalnciems, Tetele, Garoza, Staļgene
MV-F, 6.aprīlis 2021, 08:50
MV-F [Vakar]: Jelgavas pilsētas robežās Lielupes krasti kā izslaucīti, nav ne viena, visi laikam krutajās vimbu vietās pāris km tālāk.21.gs copetajs, izlasa vai uzzina kur keras un brauc uz turieni, sanak, kad vietu nav, krastos mistkaste. Man smiekli nak, ir citas zivis un citas vietas kur labak, bet lielaka dala ka roboti, Tetele vimba .
BMWPower, 5.aprīlis 2021, 22:52
Duglas [19:41]: neesmu vēl pieredzējis reizi, kad tie kas ķer bez piebarošanas ar pliku svinu, noķer vairāk, vai kaut vai tik pat, kā tie, kuri intensīvi piebaro
nelietotaajs, 5.aprīlis 2021, 22:03
MV-F [05.04.21]: Jelgavas pilsētas robežās Lielupes krasti kā izslaucīti, nav ne viena, visi laikam krutajās vimbu vietās pāris km tālāk.21.gs copetajs, izlasa vai uzzina kur keras un brauc uz turieni, sanak, kad vietu nav, krastos mistkaste. Man smiekli nak, ir citas zivis un citas vietas kur labak, bet lielaka dala ka roboti, Tetele vimba .
Duglas [05.04.21]: šodien no 13-17 pie teteles īpatnēja cope. Uz vienas copenes pliks svins un baltais uz otrās barotne un motilis. Uz pirmās - 0, uz otrās 11. gab . (protams paņemtas tikai 5 lielākās, pārējās aizpeldēja vairoties). Arī apkart cik noskatījos ķerās tiem kas barojaPar to ir daudz "celmu lauzti" un viedokļu ar ir daudz, bet es savā, vimbu copes praksē, neesmu vēl pieredzējis reizi, kad tie kas ķer bez piebarošanas ar pliku svinu, noķer vairāk, vai kaut vai tik pat, kā tie, kuri intensīvi piebaro izvēlēto punktu -"galdu".! Toties Tava aprakstītā situācija gan ir novērota!