breksim ir plaanaa luupas dalja,tur ja iekjeras,tad diezgan liela iespeeja ka aizies,liela noziime cik mazs aakjiits arii un breksis nav no lielajiem ciiniitaajiem,tachu upee tie maak izmantot straumi lai noburaatu un sarezhgjiitu makshkjerniekam dziivi :)
Ruu, 17.aprīlis 2015, 09:33
Ja, man ar 14 numura āķi tik daudz brekšu ir aizgājuši, kad uzliek lielāku āķi, tad vienkārši nav copes, uzliek atpakaļ 14, tad viss notiek.
breksim ir plaanaa luupas dalja,tur ja iekjeras,tad diezgan liela iespeeja ka aizies,liela noziime cik mazs aakjiits arii un breksis nav no lielajiem ciiniitaajiem,tachu upee tie maak izmantot straumi lai noburaatu un sarezhgjiitu makshkjerniekam dziivi :)
Vārdu sakot, šovakar priedaines rajonā pašās copes beigās ap 7ņiem vakarā pēc apmēram piecu minūšu cīņas uz gruntenes padirsu mūža breksi ap 4 kilo uz aci. Secinājumi - pirmas copes pieregulēt bremzi, nepārcensties ar pieciršanu un izrādās, ka bresim tiešām mīkstas lūpas. Ne asakas visiem un arlabunakti.
martix91, 16.aprīlis 2015, 23:59
Nu ja paspēji novērtēt svaru un sugu, cīnījies 5 minūtes, tad noteikti nebija vainas ne bremzei, ne pieciertienam, ne lūpām. Iespējams, āķis bija ieķēries lūpas maliņā. Ja āķis nav atlocīts un nav nekas saplēsts, tad noteikti, ka ieķēries bija sekli. Bet nu cīņa jau vien bija patīkama, paredzu! :)
Zinu jau, ka jāregulē, pats arī parasti daru, bet kam gan nepiemirstās šad tad.
Vārdu sakot, šovakar priedaines rajonā pašās copes beigās ap 7ņiem vakarā pēc apmēram piecu minūšu cīņas uz gruntenes padirsu mūža breksi ap 4 kilo uz aci. Secinājumi - pirmas copes pieregulēt bremzi, nepārcensties ar pieciršanu un izrādās, ka bresim tiešām mīkstas lūpas. Ne asakas visiem un arlabunakti.
martix91, 16.aprīlis 2015, 23:59
Es domāju, ka katrs pieredzējoš makšķernieks pieregulē bremzi pirms copes.
Sveiks, varbūt kāds zin, kas pie baltās kāpas notiek?
Sodien pie Upmaliem no 16-19 norma izptldita.
Pa dienu klusums.Garnele plus baltais.
Staļģenē vimba ir! Ņem epizodiski. Blakus uz pludu saķēra labi. Man ar fīderi piecas trīs stundās.
Lielupe,Jūrmala. Fīders uz baltajiem .
Pēc darba piestāju pie upītes ! No 14.00 - 15.40 breksēnu norma ! Copes kā uz pastardienu, nevar saskatīt ! Bonuss 1,6 KG , pie bildēm !
Kurā vietā ķēri un uz ko ?
Pēc darba piestāju pie upītes ! No 14.00 - 15.40 breksēnu norma ! Copes kā uz pastardienu, nevar saskatīt ! Bonuss 1,6 KG , pie bildēm !
Labi, štrunts par vecenēm, copēt davai!
Pie vecenes kāds inspektors varētu savu degunu pabāzt.. Bāleliņi ignorē noteikumus pamatīgi - ķer bez licenzēm (ķipa, kas tā tāda?) un stūķē pa krūmiem Maximas maisus, ka nemetās.. Šodien. Avots pat ļoti ticams.
A mēs te aizņemti,jaunos noteikumus štukojam.Maisus jau solīja.Zvejnieki.DD
LM Talonus studijā.verificētus.sertificētus,ar zemtilta vecenes pirksta nospiedumiem.
Varbūt nopirkšu neīstos.DD
Nu labi, zemāk redzamajā Googlē tiešām ir pavisam cita vecene nekā es domāju.. Domātājs, man likās, ka atskaitās par citu veceni, jo pieminēja vārdus ''liegums'', ''ceļš pie upes'' utt.
bandiic, 13.aprīlis 2015, 21:05
tiesi ta es ari tad nezinu vnk citu pec tiem vinja aprakstiem.ta ir vieniga vieta kur katru dienu tautas daudz
Nu labi, zemāk redzamajā Googlē tiešām ir pavisam cita vecene nekā es domāju.. Domātājs, man likās, ka atskaitās par citu veceni, jo pieminēja vārdus ''liegums'', ''ceļš pie upes'' utt.
https://www.google.lv/maps/place/Sta%C4%BC%C4%A3ene,+Jaunsvirlaukas+pagasts,+LV-3031/@56.5819811,23.9623953,364m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x46ef32eb2709ecb7:0xc64799d91d3691e3?hl=ru
vizuali daba kur un ka tas izskatas :D
arcus, 13.aprīlis 2015, 20:49
Kā sapratu LM Lielupē ir cittautiešiem . Mans par krajiem nemaksā.DD
Vecenes gar upi droši vien dažādas dzīvo. Mēs te vairāk spriežam par to , kuras māja ir pirmā, kad skatās no tilta uz leju. Tur mašīnas daudz stāv jau no rīta.
Domaataajs, 13.aprīlis 2015, 20:30
pilnigi pareiziii,pirma maja uz LEJU no tilta.licenzes vajaga uz augsu no tilta.ja pats tur netalu nedzivotu tad nezinatu.bet nu labi ko tur daudz