Axa, tad nava nemaz tik bēdīgi, ka nevienam pa visu upi :)), bet katram ir savas zivīgās vietas un savi knifiņi, atliek vien iet uz bodi un papildināt bleķu čupu un gumiju izstrādājumu klāstu līdz nonāks līdz īstajiem un pareizajiem!
zeps precizi noraksturoja sodien lielupi....
bet savs šarms ar visa taja bija....o2 vareja saelpoties baigi labi
kas attiecas uz copi...viens otrs so to izvilka, no rita 2 zanderus viens izvilka bet nu meru netureja neviens...sita pret bortu ta ka kautu cuku...sitadiem vajadzetu inspekciju uzlaist virsu..bet ko nu tur viss audzinasana un parmeriga alkatiba...nez ka to vel piebilst....vienam bija mera lidaks...ta ka so to jau vareja nokert...
To: zeps -> Ir kam veicas ir kam nē!
Šodien par rēgu upi piekrītu!
Bet Kalnciema rajonā kā Jūrmalas šosejā satiksme - un viena līdaka 11KG tika izvesta krastā, bet visā visumā caurmērā visiem vai nu 1x vai nu tukšā!
Asari ņem bet izmērs pieklibo, redzēju kā uz dzīvo močī vienu pēc otra bet tādus uz plaukstas lieluma!
Šodien arī biju Lielupē pie Varkaļu kanāla - izbraukājos gan uz velci, gan uz MJ izprovēju dažas bedres, gan arī gar zālēm parasti strādājošos vizuļus pamētāju - zivis šodien visam lika treknu mīksto.
Jāgaida, moš pēc salnām kas atdzīvosies.
šodien upē kā rēgu pilsētā: krastos pilns ar kātiem , bet upes miglā kā rēgi ceļoja dažāda izmēra peldlīdzekļi. Migla tāda, ka reizēm pazuda pretējais krasts. Ūdens līmenis krietni nokrities un straume nesa visu uz jūru. Ja par copi, tad atkal pa tukšo - nekādas intereses par piedāvotajiem mānekļiem. Nemēģināju pabraukāt uz velci, bet nebija arī nekāda iekāriena . Interesanti gan , ka tik lieli bari ņemas pa upi, bet atskaņu nekādu. ... vai nu nekas nav stāstāms, vai ir kas slēpjams?!
Mēģinu atrast kur Lielupē izīrēt laivu, bet nesekmīgi. Vai varētu kāds iedot kordinātes kur atrodās kāda noma pēc iespējas tuvāk ietekai.
Paldies
Morda, 22.novembris 2013, 22:59
kraft
Jahtklubs.
Morbidejs, 29.septembris 2013, 23:04
Cik maksā?
antonsb, 30.septembris 2013, 10:39
29454796.
Morbidejs, 30.septembris 2013, 10:47
Tur var dabut laivu ar visu motoru?
holmz, 1.oktobris 2013, 19:55
Nevar. Tikai laivas. kocenes vai Pellas.
1.oktobris 2013, 23:07 | citēt | links
Mēģinu atrast kur Lielupē izīrēt laivu, bet nesekmīgi. Vai varētu kāds iedot kordinātes kur atrodās kāda noma pēc iespējas tuvāk ietekai.
Paldies
zaraza
Nu ir pāris navaroti, ko esmu izdomājis. Pirmkārt, metode, otrkārt pasniegšanas veids, treškārt spēle + viens fīča:) Lai neko vairāk neplātītos, pateikšu ļoti lēnām:) - pārējais, ja interesē - PM
mirtins, 20.novembris 2013, 18:17
šitos mošķveidīgos vispār ir jāspēlē cik lēni vien var, un garas pauzes :) tādi mani novērojumi :)
Nepar šo konkrēto gan :)
Lielupē pie Kalnciema nav kāds bijis iepriekšējās brīvdienās ? Vairāk interesē nevis kas ķerās, bet laivu skaits :)
jegogo, necepies par tām makšķerēm, no moliem Majoros un Dubultos!? Nekas tur īpaši neķerās, un nekādu nodarījumu dabai, arī tur nevar nodarīt!? Vienkāršs nihilisms, kā jau mums pastāv visās jomās, kur katram policistu blakām nenoliksi! Braukšanas ātrumu arī lielākā daļa pārkāps, kamēr katram auto foto-radaru neuzstādīs..!
Vasarā dzīvojot Jūrmalā, slinkuma dēļ, arī esmu mēģinājis tur pacopēt. Pārsvarā tur sēž vietējie, kuriem nav iespēja, kur tālāk aizbraukt, ķer retus brekšus, kāds arī pacietīgi nomedī savu līni, pa retam, maza līdaka, vai zandarts.
Iespējami, šobrīd, finansiālu apsvērumu dēļ, inspektoriem ir daudz svarīgāk strādāt vietās, kur tiek nodarīts lielāks ļaunums resursiem un dabai, laši, foreles, vimbas, it īpaši legālie un nelegālie tīklinieki, utt.!?
vitenahemots, 18.novembris 2013, 17:15
Smieklīgākais, ka jegogo tonī nebija jūtama ne smakas "cepšanās". :)
Morbidejs, 20.novembris 2013, 14:54
Pareizi Morbidejs saka! Es par to ne grama necepos.:)
zaraza
Nu ir pāris navaroti, ko esmu izdomājis. Pirmkārt, metode, otrkārt pasniegšanas veids, treškārt spēle + viens fīča:) Lai neko vairāk neplātītos, pateikšu ļoti lēnām:) - pārējais, ja interesē - PM
Labāk pastāsti vai kas labs Lielupē vēl notiek?
kāds āšuks vēl peld ar? :)
kraft, 20.novembris 2013, 15:12
Pirms divām dienām biju Jelgavas pusē. Ar baigo mānīšanos, neskaitot pavisam mazos, divas pannas salasīju. Vislabāk strādāja Moļiks Frīkais Roks:)
Konkrēti šis
Freaky Rock 2" - Alburno Shad
http://lurehunter.com/index.php?main_page=popup_image&pID=336
Tīri pārsteidzoši, ka nopērkams bija tepat Rīgā:)
mirtins, 20.novembris 2013, 17:34
Es ar viņu testēju, bet rezultāti nepārliecinoši...
Māneklis strādājošs, bet pret citiem dažādu vēžu/mošķu/kukaiņu atdarinājumiem no BaitBreathe,Salmo LJ, LBaits klāsta , manuprāt, rezultāti atpaliek... Varbūt vajag kādu superīpašu spēli, ko neesmu uzķēris...
kraft, 20.novembris 2013, 15:12
Pirms divām dienām biju Jelgavas pusē. Ar baigo mānīšanos, neskaitot pavisam mazos, divas pannas salasīju. Vislabāk strādāja Moļiks Frīkais Roks:)
Konkrēti šis
Freaky Rock 2" - Alburno Shad
http://lurehunter.com/index.php?main_page=popup_image&pID=336
Tīri pārsteidzoši, ka nopērkams bija tepat Rīgā:)
jegogo, necepies par tām makšķerēm, no moliem Majoros un Dubultos!? Nekas tur īpaši neķerās, un nekādu nodarījumu dabai, arī tur nevar nodarīt!? Vienkāršs nihilisms, kā jau mums pastāv visās jomās, kur katram policistu blakām nenoliksi! Braukšanas ātrumu arī lielākā daļa pārkāps, kamēr katram auto foto-radaru neuzstādīs..!
Vasarā dzīvojot Jūrmalā, slinkuma dēļ, arī esmu mēģinājis tur pacopēt. Pārsvarā tur sēž vietējie, kuriem nav iespēja, kur tālāk aizbraukt, ķer retus brekšus, kāds arī pacietīgi nomedī savu līni, pa retam, maza līdaka, vai zandarts.
Iespējami, šobrīd, finansiālu apsvērumu dēļ, inspektoriem ir daudz svarīgāk strādāt vietās, kur tiek nodarīts lielāks ļaunums resursiem un dabai, laši, foreles, vimbas, it īpaši legālie un nelegālie tīklinieki, utt.!?
vitenahemots, 18.novembris 2013, 17:15
Smieklīgākais, ka jegogo tonī nebija jūtama ne smakas "cepšanās". :)
vitenahemontam 100% taisniba
Tikko no copes. Biju pasēdēt uz vēdzelīti.Rezultātā 5 copes un 2 mājās.Lielākā 0,69kg.
Man šodien, izņemot lapeli uz āķa ar tekstu (KUR BIJI VAKAR...PIEBRAUC RĪT):)nekas cits nepieteicās!:)