Nu aizbrauc uz Kalnciema tiltu,pabumbo pa bedrém ar gumiju,nu tá lénám,nesteidzígi!Ja pareizi nobumbosi tiksi pie kádas feinas lídakas!No laivas protams!Bet mácíties nekad nav par vélu,un nav slikts laiks,ir súdígs apgérbs!
vnk pajautaju kaa labak ar laivu vai bez :)
:D rudenii nesmu copejis gandriz vispar tapec ari jautaaju a macities gan shitada drankja laika butu diezgan stulbi uz dullo k.ko meginat
sandx.Ieteiktu tev iemácíties copét un tad atkritís jautájumi-Kur,uz ko,ar ko,ká labák!Savádák tá smieklígi izklausás!Vai ne?)))))
uz dzivo moska labak no krasta? un uz sliekas pameginat ar k.ko nokert?vai tomer no laivas velcet ?
iesakat ludzu rit labak braukt ar laivu uz lielupi pavelcet un pametat spini vai ari labak no krasta pametat un kadu grunteni iemest? paldies
:D:D:d Vai nu tev ir ērgļa redze,vai nu vilciens ļoti lēni brauc
silpeiv, 13.novembris 2013, 10:57[/quote]
Vilciens tiešām tur brauc lēni. Veči sēz uz tām mazajām betona piestātnēm sliežu pusē,visu ļoti labi var redzēt.
Kļūdu labojums!:)
Uz Dubultiem braucu katru dienu ar vilcienu.Starp Majoriem un Dubultiem veči sēž ar gruntenēm,bet nau tā,ka katrs ar trim vai četrām.Šodien visiem bija pa 2 gruntenēm.Reti kad redzu,ka kādam ir trīs gruntenes. Nav tur nekāda bardaka.
jegogo, 13.novembris 2013, 10:51
:D:D:d Vai nu tev ir ērgļa redze,vai nu vilciens ļoti lēni brauc
Kļūdu labojums!:)
Uz Dubultiem braucu katru dienu ar vilcienu.Starp Majoriem un Dubultiem veči sēž ar gruntenēm,bet nau tā,ka katrs ar trim vai četrām.Šodien visiem bija pa 2 gruntenēm.Reti kad redzu,ka kādam ir trīs gruntenes. Nav tur nekāda bardaka.
Uz Dubultiem braucu katru dienu ar vilcienu.Starp Majoriem un Dubultiem veči sēž ar gruntenēm,bet neesmu nau tā,ka katrs ar trim vai četrām.Šodien visiem bija pa 2 gruntenēm.Reti kad redzu,ka kādam ir trīs gruntenes. Nav tur nekāda bardaka.
kas labs lielupee ap varkali? k.kas keras ar?
Morbidejs-> tad kad zanders nāca, zini noķēra ar šo to, cik ir dzirdēts, šamie viņus tirgojot pēc tam, nez cik tā taisnība, bet tā runā...
Meisters, 8.novembris 2013, 12:55
Jā copējot zanderus, daudzāk kātiem ir teorētiska jēga. brekšojot toč tikai trucē. Ja nu vien;igi putrojot :)
Pārdod, man kolēģe no jūrmalas teica, ka viņiem "kautkādi vietējie" ik pa laikam piegādā zanderus,par to izcelmsi man gan neviens nevarēja paskaidrot, un kuru tādas nianses interesē.. :) Tas gan bij vasarā.
kraft, 10.novembris 2013, 21:08
nu re, jo pie upes esmu ievērojis večus, kas uz turien nāk kā uz darbu, tobiš kāti ūdenī stāv gan drīz 24h 7 dienas nedēļā...
Morbidejs-> tad kad zanders nāca, zini noķēra ar šo to, cik ir dzirdēts, šamie viņus tirgojot pēc tam, nez cik tā taisnība, bet tā runā...
Meisters, 8.novembris 2013, 12:55
Jā copējot zanderus, daudzāk kātiem ir teorētiska jēga. brekšojot toč tikai trucē. Ja nu vien;igi putrojot :)
Pārdod, man kolēģe no jūrmalas teica, ka viņiem "kautkādi vietējie" ik pa laikam piegādā zanderus,par to izcelmsi man gan neviens nevarēja paskaidrot, un kuru tādas nianses interesē.. :) Tas gan bij vasarā.
Nez kaa iet tiem kas shobriid pie Gaates meegjina nokjert kaadu veedzeli?
Vakar ap Kalnciemu no 7.30 līdz 14.00 uz vieglo džigu 1 līdaka 57 cm, 1 asaris 700 gr un vairāki no 100-200 gr. Principa visi bija jāmeklē, no vienas vietas 1-2 asari.
Šodien no 8 līdz 14:00 trīs 40 cm, aktivitāte ap 11:00 līdz 12:00, Kalniems.
Sveicināti kolēģi ! Varbūt kāds zin kā ar zivīm Lielupē pie Emburgas un Staļģenes tila ?
lkm pietiek te cepties par to tēmu, jāiet copēt, diena izskatās laba, tikai tas ūdens līmenis, nav pareizs, bet mēģināts nav zaudēts, vēlāk ielikšu atskaiti... ;)