atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

daddy_j 26.10.13
līmenis pazems, bet vietām 9.5m bija... :))

protams, ka var tikt, vienīgi tur 35-40km pa upi...dienas nobrauciens ar velcīti... :))
ka udens limens Lielupe??
skaidrs.tur ir aizaudzis viss??
opusums 26.10.13
Tikt var , bet buus ļoti gruuti.:)
Sveiki kads var pateikt no Kalnciema tilta lidz Varkaljostai var tikt ar laivu??paldies
rexis 26.10.13
Odiņu rajons, vakar atkal čupiņa ar līdakām. Sāk tā kā pietikt. Mēģināšu taisīt voblu. Nez kādam ir piereze, kādas ir voblas no līdakas?

Duglas, 26.oktobris 2013, 08:17

vobla sanak loti laba.lobas ari ideali.linis un asaris gan loti sudigs lobisanas zina.
daddy_j 26.10.13
cerēju šodien tikai galu pamērcēt, bet šito laimi - izmirku caurcaurēm - tikai apkaklīte un muguras vīle palika sausa... :DDD
Farnirs 26.10.13
P.S. arii necopi norakstu uz to, ka Lielupee pedejo 3 nedelju laikaa ir zems liimenis. Bet par to veeju, tieshaam es esmu noskatiijis, ka ja no veeja pariet uz bezveeju, tad principaa cope man kaa ar nazi nogriezas. Liidakas arii tad uzmaniigakas paliekot, pa cik esmu dzirdeejis. Bet pec logikas, vajadzeeja tak taam lidakam pierast pie zema udens, ne !? Un vispaar, pa cik no pazinjaam esmu dzirdeejis, tad ezeros viss iet uz pilnu klapi un liidakas maisiem keraas, bet pa Lielupi neko labu ne no viena neesmu dzirdeejis.
Farnirs 26.10.13
Andri, tev ta 7,2 aplauziens, man jau iet pie centnera :D Jau 3 nededeelju nevienu lidaku nesmu nokeeris. Sonedeelj 4taa nedeelja, bet cerams izdosies kaut ko dabuut. Parsvaraa norakstu bezcopi uz to, ka nav veeja, vai slikta vieta izveleeta. Piemeeram vienu 6dienu es izradaas traapiju uz to vietu, kur Jelgavaa bija sacensiibas pirms dazaam stundaam notikushas un 105 daliibnieki bija jau visa liidaka iztrenkaajushi :D Ja es tur buutu kaut ko dabuujis tajaa reizee, tas vien buutu bijis briinums.
Arcijsk 26.10.13
to Andris copee....
mja taja rajona vispaar pedeja menesa laika totals aplauziens..nez kas par lietu ...labi ja balta zivs dauzas citadi ne smakas no lidakas kur nu vel zanders
AndrisCopee 26.10.13
Nupat no Lielupes - noķēru apmēram 7,2kg lielu aplauzienu - ņēmām laivu Varkaļu ostā, ķērām pie Varkaļu kanāla gan Babītes, gan arī Lielupes pusē, gan arī pavelcējām turp/atpakaļ. Tikai kārtīgi izmirkām, tagad žāvējam visas pekeles.
Pie Varkaļu kanāla gar malām tautas daudz, bet tā īsti nemanīju, ka kāds kaut ko vilktu. Rezumējums - labāk būtu ēdis...
evalds30 26.10.13
No lidakas sanak superiga vobla. Drosi vari taisit.
evalds30 26.10.13
Odiņu rajons, vakar atkal čupiņa ar līdakām. Sāk tā kā pietikt. Mēģināšu taisīt voblu. Nez kādam ir piereze, kādas ir voblas no līdakas?

Duglas, 26.oktobris 2013, 08:17
artig 26.10.13
Vakar copeju posma no Gates un uz augsu uz Kalnciema pusi,viena mera lidakele uz velci,pargaju uz metasanu un dzigu,viena pieteicas,nu tada ap 3kg,bet vinai paveicas,aizgaja pie pasas laivas,nu ar to ari bija viss!runaju ar daziem copmaniem,tiem ari bedigi,bet vienam bija gan labas lidakas,nezinu no ka atkarigs,vai vietas izvele,vai maneklis,pats copeju uz Lucky John gumijam!
Duglas 26.10.13
AndrisCopee 25.10.13
Kraft - tencinu!
Būs rīt jāaizbraukt papeldināt vizuļus, moš arī kas interesants pieķeras.
Provēšu vakarā pēc tam atskaitīties kas un kā.
daddy_j 25.10.13
jā jā - neaizbraucu uz Burtnieku...
texas65 25.10.13
Gala iemērkšanas vietas šad tad vaig pamainīt:)
daddy_j 25.10.13
Rīt braukšu galu iemērkt. Laiku gan sola draņķīgu, bet nekas, pagājšsvētdien noticēju un neaizbraucu... :))
VFS 25.10.13
Velce: uz diviem 9 copes, lielākā 6,8.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs