atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

kraft 14.02.13
15-20-35cm. kā kurā vietā. ar sniega moci var vālēt, ja tas interesē...
elvijs86 14.02.13
Sveiki.cik biezs ledus upes vidū ap jurmalu!paldies:)
Spinings25 14.02.13
Sodien Lielupe, ap Jelgavu, Normu dabuju, kolegis dabuja uz karogu lidaku, ta ap 1,5kg un gar malu salasija smukus asarus, taka zivs ed!
snipiens 14.02.13
Manās bildēs var redzēt čoma šodienas lomu!Kur neprasiet...vienalga samelošu:),jo vairāk ka pats šitajās dienās netieku!!!:(((
usis 14.02.13
neko nezināt par vimbu kotletēm, nožēlojami.
tas ir vēl krutāk kā mini gailenes zem sūnām rakt
:)
daddy_j 14.02.13
vot būtu šiem uzprasījis, i varētu mums pastāstīt :)) adrenalīns varbūt, citi lec ar gumijām, citi ķersta zemmēra vimbiņas :)
ga_rais 14.02.13
Šodien biju starp tiltiem paraustīt balansieri dažas stundas.Man Vimba nemaz neinteresē.Gribas kādu asari vai zandartu. Nosēdos blakus baram un copējot skatījos kā velk vimbas. No 5gb labi ja viena bija mēra,ko izvilka. Daži gaļenieki nesa jau 2 reizi uz mašīnu tās asakainās zivis.Nesaprotu,kāpēc riskēt ar to?!
snipiens 13.02.13
Ha...kto skazal rabočim pivo ņedovaķ...viena 32cm.ļurbele nebija aizgājusi,,puišos"un pirms TĀ uzkoda nēģa gabaliņu!!!:)))Amnestijai viņa ņepodļežala,jo āķis bija ierīts līdz tūplim...!Par ledu...daudz nav ručka jākruķī,kā āliņģis gatavs,neliels mitrs snieģelis un vietām neliela ,,žļurga",tas tur,kur es biju!Pagaidām jāpiebremzē...bez fanātisma!!!:)))Ne asakas visiem!!!
kraft 13.02.13
darba pusdienas pārtraukumā izskrēju iemērkt vimbu murmuli cerībā, ka darba dienās melnais tūkstotis strādā - figu. klāt negāju, bet pēc skata pie tilta tik pat daudz cik brīvdienās :D Straumīte laba, dz tilta pusē, kur onkas mazāk spieto divas gab. stundas laikā izmāniju, izmērs gan tāds pa pusei krimināls :)
IMIS777 13.02.13
sorit viena trapijas lurbinja bet nu galigs berns amnesteju taka nezinu kas bij vedera bet veders bij uzpampis pamatigi.
Ruu 13.02.13
Cepumu vareeja reekjinaat:)))Kaa tagad ir vispaar uz Lielupes ar to ledu?
silpeiv 13.02.13
administrators arii manos tekstos iejaucas:(es atskaitee rakstu izvilku 10kg liidaku,shis ieraksta 5kg:(beediigi

Ruu, 13.februāris 2013, 08:41

Viņš jau nocepumu ierēķināja :D:D
snipiens 13.02.13
Nu un pie viena par copi nopietni!Man šorīt četri okuņi no 100-300gr.,bet čoms līdz es notinos bija dabūjis smukuļus un krietni vairāk,bet viņam jau piedodami,jo ir no tiem,kuri pat akā noķers!!!:)))Tagad uz ļurbām...jāpazondē vai viņas tur vairojās vai kārnās!:)Gribēju jau rakstīt kā domāju,bet ja jau NG ir pakļauts cenzūrai,tad ko ta es...!!!:)))Nekas personīgs un tikai ar smaidu uz priekšu!!!:)))Lai veicas!!!
snipiens 13.02.13
Veči jūs kaut kā apreģeļiķes par tām ļurbām...a to es esmu samulsis!!!:)))
aldenss 13.02.13
Gluzhi preteeji,ljurbai ir peecnaarsta rijiens beidzies,tas taapat kaa liidakaam,taas ir pakliidushas un raamaakas palikushas

Ruu, 13.februāris 2013, 08:34

Viss atkarīgs no ūdenstilpnes,Lielupē ļurbas vēl pirms nedēļas bija ar ikriem,nārsts tikai sākas.
Ruu 13.02.13
administrators arii manos tekstos iejaucas:(es atskaitee rakstu izvilku 10kg liidaku,shis ieraksta 5kg:(beediigi
Ruu 13.02.13
Gluzhi preteeji,ljurbai ir peecnaarsta rijiens beidzies,tas taapat kaa liidakaam,taas ir pakliidushas un raamaakas palikushas
IMIS777 13.02.13
Nu laikam jau taa ir:-D:-D
Zato zandarti tagad sak nemt,jurbas vietaa:-)
aldenss 13.02.13
To snipiens.
Ja ljurba ir pieklususi kadu nedelu jau.
ieprieksejas nedelas vareja pa kadai izcelt no gultnes,bet tagad tuksais iestajies.

IMIS777, 13.februāris 2013, 04:35

Ļurbai šobrīd tikai savairoties galvā,tapēc arī neņem.
silpeiv 13.02.13
Ko parasti dara ar 45 kg "standarta" asariem un 60-200gr raudām?

drl-, 12.februāris 2013, 23:56
drl. Zivis ir loti labs meeslojums pukeem un auglu kokiem. Vasaraa protams...

Dzelzis, 13.februāris 2013, 06:27

Laba loģika :D ķeram mēslojumam :d

Tagad būs zvejniekiem vel vieglāk,ja pieņems likumu ka lomu nevarēs pār bortu mest . Varēs tik daudz apmēslot :d

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs