atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

Gudgeon 06.11.12
VFS. Slikti. Ja divi, tad drīz būs vesels bars....Migranti sasodītie!
Duglas 05.11.12
vakar kalnciems, velce, 5 līdakas, 2 lielākās virs 60 cm paturētas, viena jau apēsta. Līdakas sēž pie grunts

Par tiem roņiem, sāk lielā škrobe nākt virsū. Šaut viņus ar berdanku laikam troksnis par lielu un zaļie čuprā, bet varbūt ar harpūnu viņus varētu panīdēt. Nu nav viņiem jābūt latvijas upēs, par mazu tā ekosistēma šitiem āmrijām, lai sēž jūrā
Vairis30 04.11.12
VFS, laikam uz tiem roņiem būs jahte jāuztaisa!!!
VFS 04.11.12
Velce: Slokas rajons. Četras copes, viena paņemta. Divi roņi nekaunīgi upi bagarēja.
Ri4i20 04.11.12
Kas notiek Gaates kanalaa?...... laivu daudz, saprasana nekaada........vai asaris ar liidakaam iznaaca??
var sutiit PM, ja kaads nevar likties mieraa.....:)
Lucky 04.11.12
Šodien,velce,divas laivā un abas devās līdzi uz mājām. Rezutātu var uzskatīt par labu, jo turpat peldējās bolacis.
Gudgeon 03.11.12
Bums. Tas nebiju es, vējš likās par šerpu1DDD
Duglas 03.11.12
kraft, tas man tāds manevrs par tiem meldriem- visi 100 tūkstoši bratanu aizskrēja uz turieni zemmerēt a es pa klusiņām dziļā bedrītē ķeru to lielo ...

Koroče biju aizdevies uz kalnciemu, man ka jau vienmēr, pāris knapmēru (t.i. līdakas, zandartus es šogad neprotu noķert) . Toties satiku bratellu no tālas pagātnes, kādreiz bija okupants- proletarietis vienā no ussr rūpnīcām, tagad pudarbnieks-puspensionars (russia maksājot pensionu ap 300 ls kā ex oficeram ) , vada dienas ķerstot ščuku. Nu tad bija arī saķēris , 5 gab , mazākā 3 kg, lielākā nedaudz virs 5 kg. Neparādītu, nebūtu ticējis. Es no skaudības līdakas krāsā paliku. Esot iebraucis no 8 rītā un tad ščuks skŗējis pats virsū.
holmz 03.11.12
beigas - ikri jau viņam nav tikai uz pavasari, tie jau paradas no septembra ja nemaldos :)
bums 03.11.12
Gudgeon Es Tevi vakar manīju Jāņragā Pār tiltu braucot Baigi pīpināju lai tu atmostos ;DDDD
beigas 03.11.12
paņēmu šodien pusotrinieci un trijnieci līdakmammas, un ķidājot izrādījās, ka abas ar pamatīgiem ikriem - tas ir tā kā normāli priekš novembra? iepriekš neatceros ko tādu manījis.

varbūt te kāds ihtiologs vai tam tuvu stāvoša persona ganās un var nokomentēt?
Gudgeon 03.11.12
Straume uz leju, viegla duļķe, līmenis norma... un neviena sitiena! Dažiem bija. Odiņi.
Emils77 31.10.12
Biju šodien Lielupē, tur kur daudz laivu un makšķernieki ar īsiem kātiem! Ar rezultātu apmierināts! Ko ķēru un uz ko, neteikšu, jo apsolīju!!! Bet pa lielam, kustība ir!
Tonis 30.10.12
Beidz piesārņot tēmu!..:)
Ja kas,...glups neesi,būsi arī kādreiz treknumā apvēlies...:)
kraft 30.10.12
Cieši trekns šodien Toņonkulis savās vārsmās :)
Ko ta mums maziņiem, tik raudiņas no krasta ķert :)
Tonis 30.10.12
Puiķi,
netaisos nevienam piesieties,viss kārtībā...
'žitj horošo,no žitj horošo, ješčo lučje'...:)
kraft 30.10.12
Ko tu man piesējies, Toni?
Droši vien, ka es zinu, ja es turpat biju. Nē?
Tonis 30.10.12
Zinātājs atradies...:))
kraft 30.10.12
Nākamais uz soda staba tiek uzvilkts pats Duglas, kas nostučīja par asari pie zālēm zem elektrolīnijas.

Es gan zinu kāpēc tur tās laivas tā stāv. Pats biju klāt 7dien...:)
Emils77 30.10.12
Piedodiet man! Atzīstu savu kļūdu! Nekad tā vairs nedarīšu!:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs