atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

stiiv_lee 16.03.12
Jelgavā vel 30 cm, moš uz nākamās nedēļas beigām varēs pamērcēt. kkad skatoties ko, ja negrib svinu, tad tagat arī var:)
Hotwhels 16.03.12
:D ::D :D :D :D
Bite matos ---
Paldies par zinu !!!!!!
kraft 16.03.12
Kāda vēl gruntene. Ilgi gaidīsi kamēr nogrims svins :DDD

Vakar, drasēju pa lielupi tā ka skan. Ledus ap 25-30cm. Pa virsu nav ūdens, tākā nemaz nedilst tik ātri. šodien droši vien nedaudz pakusa. Bet nu līdz grintenēm vēl tālu.
alekss 16.03.12
Nezinu ka majoros bed Jelgava vel ir ledus.
Hotwhels 16.03.12
Kas ar ledu majoros ???
laba doma iet ar grunteni ????
INFO !!!!!!
alekss 16.03.12
zhivs tju bij uz lilupes.Es katru gadu kat ledus tik sak iet vimbu keru taksto nevajag neko teikt par udeni.:D:D:D:D
zhivs 16.03.12
muļķības, lielupe ir lēna upe, šogad vēl arī ūdens līmenis nav augsts, vēl pāris nedēļas var pie tv mājās sēdēt... vēl nedēļu tas ledus prātus čakarēs plus nedēļu ūdens nebuus normāli makšķerējams
alekss 16.03.12
ES vakr paskatijos uz ledu.jau domaju ka sodien vina nebus.cerams pa brivdienam jau vares kert vimbu.
snitraM 15.03.12
Gaidu ar nepacietību pirmo vaļējo ūdeni, dzirdēju ka brīvdienās sola +10+12 - jācer ka ledus sāks kustēt.
alekss 14.03.12
es dzivoju depo rajona 100 metri no lilupes slikums iet un skatities kas notiek ar lielupi.:D:D:D
janchuks 14.03.12
Ledus pie Jelgavas normāls vēl, tik grūti tikt
Vairis30 14.03.12
Šodien visu veči sēdēja pa bariem, viens bariņš pie Prominādes, bet otrs pie ostiņas. To visu redzēju braucot pāri Jelgavas Lielupes tiltam, tāpēc par ledus biezumu grūti teikt, bet ja jau sēž bariņā, tad jau vajadzētu būt OK
alekss 14.03.12
ka jelgava ar straumi un ledus biezumu.Ludzu info.
daddy_j 14.03.12
mhm. esmu spāru kāpuru bāzis mutē jau noķertam asarim - ko domā - šis muti ciet, nožagojas un bai bai mans spāres kāpurs...tiešā tekstā to viņš mirdams rij :)
jenots13 14.03.12
Būs Sienazi būs :)
Mes ar esam pavasari pa graviti lasijuši tur pat pie upes saņpeldes,tad vēl spares kapurus un tadus mazus ka vezišus,es teiktu tā ka spares kapurs bija nr.1 bet tados videjos izmeros.Grūti gan viņus atrast,beigas rokas kramā pa tam zēlem meklējot :)Par motili katra ziņā daudz labaks.Gan jau asarim ies pie sirds.
Ne asakas.
sienaazis 14.03.12
UI, veltiiju 2 h un ne velti, taadus kaarumus salasiiju pa duunnaam, ka asars aiz priekiem spiegs :)

Ja man butu bijussi ssie labumi 2 ned atpakal :)

Kaa riit uz tiem vabulliem buus gaajis, uzrakstiisshu, bet nu dazzsh labs ir tik liels, ka man buutu gruuti noriit:) bet nu tos asaris eed tad, kad vinnam sskkiet eest nemaz negribas :)
bajs000 13.03.12
11.03. biju Lielupē pie baznīcas ,asarus pieķeksēju 2.800 kg, lielākais 280 gr uz 0.08 auklas no metra dziļuma .
copesmans 12.03.12
Duglas, tie bari lielākoties ir cemmerētāji, pats vakar biju, reti kurš ar mormiško godīgi sēž, lielākoties staigā ar milzu balansieriem un svina bumbās ielodētiem 3žuburiem...
daddy_j 12.03.12
iepriekš neko nevar zināt, ir jāiet un jāķer...un jātur acis vaļā. ja no visa bara neviens neko nevelk, tad tur nav ko sēdēt. "razdača" sen ir cauri. Ja kāds pa kādai zivtiņai izceļ, tad jāmēģina saprast, vai tur kāda bedrīte vai sēklītis, kāpēc tā zivs tur stāv...
L-upesLinis 11.03.12
>Duglas
Bara instinkts :)
Vietējie zin kur, kad un uz ko, bet bars tikai pievilina, tos kuri īsti nezin kur doties.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs