atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

aldariss 17.01.12
sveiki!kāds nevarētu pateikt,vai pa vakardienu un sodienu pie kalnciema nav parādījies vēl ledus??? doma rit aizbraukt pavēlcēt :) starpcitu svētdien bījam,pilnīga 0... ne copes! kaut parsvarā tomēr kautko dabonam!!!
Lucky 16.01.12
Jūsu iedvesmots svētdien devos noslēgt laivošanas sezonu. Darbības vieta - turpat kur jūs mencas barojāt :D :D :D. Mans bija gudrāks un paskatījās laika prognozi :D. Ūdens kritās, kā rezultātā kafija. Neko labu tas nesolīja, bet pie mierinājuma zandarta 2,8 kg tomēr tiku. :D
sienaazis 15.01.12
vinnam veiksmiiga roka, pag reiz kopaa pie manis vinnam bij 4,5 kg zonders un 8 kg lidaks.

ssoreiz man nebija vajadziigais kraasojums voblerim + visu laiku stuureeju laivu, jo savaadaak vareeja arii peldeet.
aakkis 15.01.12
Es domāju,ka otreiz ar to čomu nebrauksi kopā!
sienaazis 15.01.12
Vakar, neskatoties uz nenormaalo puutienu un vilni kopaa ar ccomu laidaam uz velci. Vispaar jau tad kad bijaam uz uudens, apjeedzaam, ka labaak bij palikt maajaas, bet nu jau bij par veelu. Paargalviigas copes rezultaataa, kas briizzam elpai lika aizrauties, jo taados villnnos veel nebij buuts, laivaa bij iecelti 3 zandarti, divas liidakas un viens breksis, tiesa man bij tikai viens zemmeera zandartelis, ccoms salika mani vienos vaartos. Bet nu buus ko atcereeties. Otrreiz taadaa puutienaa upee nebraukssu.
Juris63 10.01.12
Šodien bijām atkal pie Kalnciema,5 līdakas, lielākā 2.8kg ,pārējās virs kilo.
Meisters 10.01.12
Šodien biju spiningot Jūrmalas pusē, taču pa tukšo, viens kukainis aizgāja un tas arī viss dienas prieks... :(
skatijos, ka veči vimbiņas vilka no krasta, žēl tikai ka zemmērs... :(
eerglis 10.01.12
Ventā ir tikai gurķu zivs.
aldenss 10.01.12
Ja jau tik tālu ejam tad kaugurniekiem koriška.
bums 10.01.12
Tas domu gājiens par stinti un salaku patika :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sienaazis 10.01.12
Ir ir, un līdakām nēģi.
IMIS777 10.01.12
Sienazi gribi teikt tagad jau zandarmos ir ieksa salaka?
Tajau ir jameigina patirinat ziemeni no laivas...
sienaazis 10.01.12
Ir ir salaka, cik daudz, tas, protams, ir kas cits, bet manai mīļajai zivtiņai vēderi piebāzti ar to.
Edgars1982 09.01.12
Lielupē stinte nav un nekad nav bijusi, tik salakas ;) Stintes tik kurzemes upēs ir
aldenss 09.01.12
Domāju,ka stintei kāds mēnesis par agru,bet ko var zināt,līmenis tāds augsts šogad turās.
sienaazis 09.01.12
Lielupē stinte jau ir........
hecs7 09.01.12
Ā, čalis arī uz stinti mēģināja, dažādas sistēmas un veidus, nulle emocijas. Vispār sajūta ka zivis tiešām ir kaut kur citur pulcējas un barojas.
V.S.O.P. 09.01.12
Kļūda, Bruni, zive ir aizbēgusi. Parbaudītās, senās vietās tukšs, zive sabēgusi pa katiņiem vai pamukusi vēl augstāk. Pat brekšu bari krietni retāki kā citus gadus. Šķiet, ka tā roņu sērga strauji progresē.
Lbruno 09.01.12
Tā tad zive ienākuse!!!
V.S.O.P. 09.01.12
Lielupē roņi saimnieko, pat Gātes rajonā iemitinājušies. Tas atsauksies uz lomiem.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs