Kurā lokācijā Lielupē vēl kādu vimbu var noķert?ap teteli vēl ganās, jeb aizgājušas jau uz augšu?
Kā ar brekšiem- ir modušies?
Lielupe/baltā kāpa asars daudz , bet izmērs nekāds.
Mazie zandarti pa kādam trāpās. Ja gribas sajust copi pēc ziemas pārtraukuma,tad tieši laikā.
Bet ātri vien apnīk tos mazos skaldīt.
Uz saulrietu aktivizējas baltā zivs un čakerē nervus lēkājot pa ūdens virsmu.
Džeki netālu sēdēja uz feedera vai gruntenes un nevienu zivi nedabuja.
Andis.B123 [26.04.23]: raimondsL [Vakar]: Lielupē maile pamodusies, mazais plicis pamodies, asaris ļoti aktīvsUz grunti arii ņem? Labprāt paķertu arī asarīti
Pa h kādus 5 izmāniju. Uz atvadu.
raimondsL [26.04.23]: Lielupē maile pamodusies, mazais plicis pamodies, asaris ļoti aktīvs
Uz grunti arii ņem? Labprāt paķertu arī asarīti
Sveiki,
Kamēr Babītes ezers ciet, gribās pamētāt spiningu Lielupē.
Varbūt kāds var padalīties ar lokāciju pie Lielupes starp Jūrmalu un Jelgavu? Kur var klusī iekārtoties un uzlikt gruntsmakšķeri, kā arī pamētāt spiningu?
Lielupē maile pamodusies, mazais plicis pamodies, asaris ļoti aktīvs
...pamazām!;))
Willy, 25.aprīlis 2023, 19:44
Tagad galvenais, lai mašīnu nenozog.
Davis-Di, 25.aprīlis 2023, 20:24
Galvenais, ka zaglis, šitādu mantību savā rocībā iegūstot, simts punktu beigs zagt un sāks copēt. Viens cilvēks tiks novērsts no grēka takas. A loriņi taču ir pārejoša vērtība, nekas šajā pasaulē nav mūžīgs. :):):)
Willy [25.04.23]: ...pamazām!;))
Feini iekārtota mašīna:) īsta copes mašīna
Davis-Di [25.04.23]: ...pamazām!;))
Pārspļauj pār plecu!:)
..nelietotājs-tiekamies!;)
Willy [25.04.23]: ...pamazām!;))
Sākam atskaiti! Zemais startiņš!
...pamazām!;))
Sveicinati! Kads varbut tramdijis asukus,no krasta. Nak jau ieksa juras asari uz narstu?
No rîta ļoti ātri saķērām normu no 8.30- 9.30, pēc tam klusums. Klusums joprojām.
mar4ello25 [22.04.23]: Kko es nepareizi daru. It kā neskopojos ar barību. Bet labi. Es biju pie pašas Garozas ietekas. Pie gāzesvada bija aizņemts
Tā nav laba vieta, pēc pieredzes. Tur ir salīdzinoši sekla.
Kko es nepareizi daru. It kā neskopojos ar barību. Bet labi. Es biju pie pašas Garozas ietekas. Pie gāzesvada bija aizņemts
.Tu biju pretīm fermai?
mar4ello25, 21.aprīlis 2023, 23:37[/quote]
Jā, gandrīz pretī. Man liekas, ka pamatā veči pārāk pasīvi sēž. Iemet un tad pusstundu gaida. Man patīk strādāt aktīvāk.
jurciks66 [21.04.23]: cauri ir! tagad jālūko no Bauskas uz augšu vai arī jāatliek uz nākamo gadu
Nav tik traki! Garozā pie gāzesvada vimba ir. Un arī Staļģenē vairākas normas saķert nav problēmu, ja piestrādā!
Es kko laikam daru nepareizi. Bet nu lai, ja banāns, tad banāns:)
Nav ko, laikam labāk jāsāk asar.īši meklēt un trenkāt
Headhunter [21.04.23]: Garozā no 0610 blakus 2 gab. Un vairs nekā nekam.
mar4ello25, 21.aprīlis 2023, 10:07
Man Garozā no rīta norma +. Bija diezgan intensīvi jāpiebaro vieta, tad arī copes bija.
Tu biju pretīm fermai?