atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Lielupe

gulbis37 03.01.11
shodien divi jau seezh Gatciemaa pie parceltuves...
sagittario 30.12.10
Danke, Daddy_j!
Do vstreči v Saporo!
:)))
daddy_j 30.12.10
lprā palasi, ķera esot bijusi un turpinās :)
sagittario 30.12.10
Tere!
Kas notiekās Lielupes ūdeņos Jelgavas apkārtnē? Ir ķera? ( es neko nejautāju par ķerru!!! :))) )
Shady 29.12.10
Šodien uz motili no pus deviņim līdz vienpadsmitiem pāris sīkie, tad atradu āderi pus otra metra dziļumā un līdz divpadsmitiem virs 40 asariem. pārītis ap 300 ,bet pārējie sīkāki.
sagittario 28.12.10
daddy_j- priecājies, ka nepalūdz Tevi pārcelties uz citu vietu, t.i. atbrīvot vērtīgo lunku!!!
:)))
piparins 28.12.10
Man koorperatīvs arī nepavisam nepatīk
Vairis30 28.12.10
Tetelē es pats biju 24 no rīta, švaka cope bija.
P.s. Man tas slāvu kooperatīvs krīt uz nerviem
piparins 28.12.10
šodien draugs aizbrauca uz Lielupi 12.00 vēl līdz 17.00 nebija parādījies mājās.
daddy_j 28.12.10
es ar 1x labi apsēdos pie tās piestātnes...no 1 cauruma pusstundas laikā 4 gab., ni tipa izvelc, sakārto, nolaid, uzsūpo un ir!...a citur tukšums...tad ar bija tā, ka kastē urba gandrīz...
skiperis 28.12.10
Par TV es arī dzirdēju, bet Vairim taisnība - copēt tur ir grūti. Pirms gadiem manam draugam pēc pāris vimbu noķeršanas, slāviskais ieurbās 20cm no kastes. Bija jāgriež boris ap sevi....
gugu 28.12.10
Aha klīst baumas ka vieplim patīk ziema un viņs sācis bļitkot :):)
piparins 28.12.10
Vakar ziņās pa Ltv1 18.00 rādīja vīrus pie Dzelsceļa tilta kādus 10,un pie Pils tilta arī nedaudz un pats galvenais kad viens no viņiem tieši vilka vimbu.
daddy_j 28.12.10
vairi - a vēl tauta runā, ka pie teteles esot kimlaki vilkti nesen? :)) kāpēc nav tēmas "viena tante teica", vai "no drošiem avotiem zināms.." :))
daddy_j 28.12.10
vimbas tur visu ziemu dzīvojās un 3x mēnesī uzēd un pavasarī mauks uz augšu :))

ar to ķeršanos ir tā, ka i raustīt jāmāk, i bišķi upe jāsaprot...ar to vien, ka bara vidū apsēdīsies nekas nebūs :)
Vairis30 28.12.10
Ir gan tāda lieta, jau no rīta bija pilns no Dzelzceļa tilta drusku uz leju (Pretī tam lidošanas namam), šodien nemāku teikt, bet vakar pazīstami veči ir viljkuši - vienam 2 a otram 4 vimbeles. Bet tas kolhozs ir šausmīgs, kā viens izvelk tā šo uzreiz "Saprubiķ", SVIESTS
skiperis 28.12.10
Klīst baumas. ka esot vimbas ienākušas, bet tāpat, kā kuram - kam padsmit, kam neviena. Diemžēl darba daudz un darbadienā aizbraukt pārbaudīt nevaru, kaut arī pavisam netālu. Kādreiz rakstīja lpr.lv, bet tagad arī tur ir klusums, bet copē tur lielākoties tās auditorijas piekritēji.
daddy_j 28.12.10
šodien pazīstami jelgavnieki-nemakšķernieki ziņo, ka lielupē ledu neredz, viss ar "pingvīniem" aplipis...kas i zemgalieši??! kur atskaite un reklāmraksts??! pamācaties no kurzemniekiem kā šie ventu reklamē...cilvēks atbrauc, pacopē uztankojās, lai kāds, bet apgrozījums :))
sagittario 28.12.10
Daddy_j- nezinu... Varbūt neviens nenoticētu? :)))
daddy_j 27.12.10
sagittario - redzi, tikko es ierakstīju par mazām vimbiņām, tā uzreiz mellais tūkstotis...a kas būtu, ja es būtu to lielo pieminējis... :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs