blin,tastatuura gljuko....
iitaa sola ideaalu laicinju,gandriiz bezveejsh...varees foshi pludinaaties pa straumei...
Sūdīgi,bet vienalga rīt došos breksi patramdīt,varbūt arī kādu zanderu izdodas piemānīt.
copeet nebiju,bet pie upes atodos,liimenis zems.....kamee veejsh nemainiisies,ta arii buus....
Šodien ir kāds bijis Lielupē? Kāds līmenis,straume ir??????
nu ko izvelcējam pus jūrmalu :D, rezultātā 2 knapi mēra līdaciņas. bedrēs zivis uzrāda 5,6 metros, ūdens temp, 9,9 grādi.līmenis nokrities kārtīgi.
ja limenis nokrities,tad jameklee bedrees.....
Vakar Lielupē ļoooooti nokrities līmenis.Copes večiem nebija,baigi knapi.Bet iemest iemetu,3 copes uz astēm,1 asaris krastā,2 nopūdelētas.Brekši neņēma,tikai sīkie grabināja visus āķus nost.Jāgaida,kad līmenis atgriezīsies normas robežās.
rīt laižam izvelcēt lielupi, šoreiz ne slokas-gātes galu, bet dubulti-varkalis(tai skaitā ostas bedri)!
un uz asariem ar,un lidakas ar traapaas,un var ar fiideri komplektaa lietot...universaali....
Torpeeda, es neko citu vasaras periodaa uz zanderiem nemaz vairs nemeegginaassu. Kapitāls copes paveids.
sienaazis
Paldies, nočolēju ;) ! Izskatās ļoti labs variants, moš nākošgad pamēģināšu.
:D atrunas,butu darbs copet un sanemt algu :)
gugu
stukačus nekur necieš!!!
man darbs tāds!!!
:)))
urmas bus janosudz tew darba vaditajam.. :D
Nu jaa :) Bet slinkums :)
Janka_k
viss kāreiz notiek pirmoreiz!
:)))
sienaazi,jaa,es tev klusaam ar binokli sekoshu,kur tu zanderee:)))))))))))))))))))))))))))))vienkaarshi mailjshots par veelu tika apguuts,tur taa skaade,he:)
uz tiem neesmu masters :D labi tikuntaa neesmu bet ar tiem lopiem mazak ir bijusi darishana :)