ZivjuGārnis
Kuš, kuš...ja?
ai,tak beidziet njemties,ja gribas villoties,tad rakstat viens otram privatas vestules:)kursh riitaa meginaas Lielupee?
Tā ir ka te adminu laikam nav - nevis veselīga diskusija sanāk, bet sienāžošana
Sienāzim
1.Kurš tev teicis ka CL esmu 3 dienas?
2.nav nekada sakara tam cik dienas lietotajs ir foruma
3.ja nav ko teikt neradi savu "gudrumu"
Griezējam
1.es neprasu neko par konkretam vietam, man to nevajag pats protu visu atrast ko vajag
2.jautājums bija: "Vai kāds jau redzējis ka līdakas Lielupē (Lielupē vispār - tas īpaši apdāvinātiem) ir redētas nārstojam, tobiš vai nārsts beidzies, turpinās vai tikai gaidāms.
3. tajā bildē varēja būt arī vairāki ķērāji un arī mēroga tur nekāda - Kam pi*a ka tev liekas. Man neskauž piemēram, nezinu tev laikam skauž, ja šitādas bildes foruma liec.
4.jb tadiem mudakiem lekcijas lasit - tapat paliks kadi bija. Jebal nu jus dodat ka berni, es teiktu, kā pamatskolanieki.
ooo,atklashana iekriit sestdienaa:)))))...ta jau nebuus,kur grunteni nemaz iemest delj velceetaajiem:)
Visi nocietušies ne pa jokam:):):)
:) es domaaju ka buus traffic nepajokam, kautgan varbuut kriize ko mainiijusi.
Mēs ar veco arī 1.05 stūrēsim savu veco ,,Pellu,, pēc līdakām...nākamnedēļ jāved laiva pie upes...nu tik sāksies...doma no Gātes līdz Slokas tiltam pavizināties:)
es jau tiessi to saku ka rikteejos uz sestdienu naakamo, 1.05, laidiissu uz velci.
sienaazis
nākamajā wikendā tak atklāšana!jebšu Tev jau citi plāni?
urmaas, kaa bums saka, baigi dregns, ja kas riit mainiisies, varbuut ka uz kaadu feedera spici jaapaluukojaas, bet cik noveerots arii vasaraa taadaa nepastaaviigaa mainiigaa laikaa diez kas nav, es jau paarcilaaju savas vobleru kastes un stuteejos uz naakamo sestdienu. jaalaizz uz velci, un tad jau siltuminsh klaat un arii brekssi un asari.
sienaazis
neķer kreņķi.rīt sola siltāku,jālaiž kādu fish nostīvināt!:)))
zivgaarni tu i laikam sapiipeejies
kaads koments......??????
Ja reiz sse esi tik 3 dienas, varbuut ka nevajag uzreiz laktaa lekt ???
Da vnk viņš/viņa ir ... (nu te kāc rupš vārc prasās). Un ja arī ķēra visa klase + fiskuļturas skolotājs + botaņička, ņefig ........., ibio
Griezeejs,nevar jau zinaat,cik to kjeraaju bij,bet tur izskataas peec zemmeeriem viena otra....
"Neīstais" ZG, man arī negribās (tāpat kā Sienāzim) neko sakarīgu (vietas u.t.t.) par copi stāstīt, ja makšķernieku (un pēc manām domām - makšķerniex nau gaļeniex un MN ievēro) forumā, piemēram šādas bildes redzu

P.s. Tas ir no Tava_Meicha bilžu galerijas. Phēēē
zivjugaarni,jaatziimee,ka pie sienaazha jau pali sen beigushies,un nekadas apluudushas plavas ar nav,vieniigi tur ir graavji,kas savienojas ar upi itkaa,tas nav iisti zinaams...nus,un ar pagaidaam auksto puutienu,domaaju,tas lidakas jau narsta vietaas ir,bet nenaarsto...gaida siltaaku...
Nē Gulbi es par Sienaza komentu.
Un nu, ja neviens nesaka tad laikam ka nav redzējuši narstojam pa vecajam, applūdušajam niedrēm, zāli utt.
Tad nu jādara ir secinājums pašam.
Raugi, ja jau ūdens temp jau ir +7grādi un līdakas sāk nārstot, kad ūdens uzsilst līdz +3...+5 grādi, tad jāsecina ka vis jau ir cauri.
Bet var jau būt visādi, jo ne vienmēr teorija darbojas praksē uz 100%.
Cerēsim , ka šogad teorija darbojas uz 100% un ka 1.maijā būs uz ko aci papriecēt.