atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spininga kāti

Griezeejs 03.12.11
Nu gan es kļūdaini drukāju :(
Bet, Bračiņ, saprati taču?!
Griezeejs 03.12.11
Nē. Sadistikā. Aiciman mazohistus uz sadarbību :DDDDDDDDD
Tonis 03.12.11
Ta derēs tas Lielupes 8 metrīgais kvoks...,labi kučieris jau klāt, jālaiž uz tā saucamo-vēdzeļu copi...
Bralitis 03.12.11
Tas tev Griezēj jauns mazohistiskā seksa paveids ?? :)) Jāpamēģina . Varētu būt dubults kaifs :)) Lai ieķeras kāta galā ,rausta :)) I copi var izbaudīt I TO :)))))
Griezeejs 03.12.11
Neesmu diez ko pārliecināts, ka āboļus man gribēsies pavasarī, kā arī laivasbiedru labāk ir slānīt lēni.
Varbūt man labāk derēs vidējas akcijas kāts???
Bet garums kāds??? Ābeles it kā nav augstas, bet ja nu bumbierus sagribās?
Tonis 03.12.11
Pamēģini un ta padalies (arī ar āboļiem..)
Griezeejs 03.12.11
Bet vai taisnība, ka ar ātras akcijas kātu noslānīt var ātrāk? Runā, ka pat pirms copes var noslānīt!
Un vēl runā, ka ar ātrās akcijas kātiem āboļus no ābeles arī varot nobakstīt ātrāk. Diez pavasarī jau varēs????
Tonis 03.12.11
Priekš slānīšanas jebkurš derēs...:D
Bralitis 03.12.11
Ņem pašu dārgāko un būs sāpīgi ne tikai viņam :)))
Griezeejs 03.12.11
Ko var darīt ar:
1. 2.7m garu kātu
2. Ar 2.4m garu kātu
3. Ar 6' garu kātu.
Un kurš no šiem būs piemērotāks laivas biedra slānīšanai?
;)
Tonis 03.12.11
jegogo,džigošanai,tāpat kā visā pārējā copē jābūt aptuvenai skaidrībai kādos dziļumos,kādā straumē un ar cik smagiem mānekļiem Tu to grasies darīt,un no tā vadoties jāizvēlas kāts.Jebkurā gadījumā tam jābūt jūtīgam ātras,vai vidēji ātras akcijas kātam.
jegogo 03.12.11
Jautājums par spininga kātu akcijām.
1.Ko var darīt ar lēnas akcijas kātu?
2.Ko ar vidējas akcijas kātu?
3.Ko ar ātras akcijas kātu.
Kādas akcijas kātam jābūt džigošanai?
ilmars638 07.11.11
MAN PATĪK SHIMANO CATANA CX 240.
Aste 07.11.11
Sveīki iesakat spinig kātu lūdzu kādu labu kātu priekš ventas tests 10-30 līdz 35ls
damdams 02.11.11
sveiki ... jautājums ir šāds,kādu kātu labāk ņemt,to kuram ir tests lielāks vai vienkārši kātu kurš ir domāts karpu ķeršanai
MaTT 02.11.11
Kmza

Shimano Catanai ir atsevišķa "Sensative" līnija , ar labu testu un spicīte ir ļoti tieva. Derēs džigošanai, bet ne Micro , jo Micro ir līdz 6gr.
urmaas 02.11.11
Ūdeni!:DDD
vlDream 02.11.11
ko nevar salaust
jurciks 02.11.11
kaspars71.no tevis nosauktajiem man ir beastmaster CW5-25g, 270ML, neko vairāk salasīt nevar,bet ar to arī pietiek,lupata,kas lupata ar,rotiņu uz ašukiem ok.ne ar vienu citu kātu neesmu nopūdelējis tik daudz līdaku kā ar šo.no visiem kātiem ,kas man ir, šis ir nolikts otrajā vietā no beigām.aiz viņa ir tikai vecais balzer stiklašķiedrinieks :).ja man būtu jāpērk šis kāts,es viņu nepirktu.:),neesmu sajūsmā.
urmaas 02.11.11
Kmza
Ieliec meklētājā "mikrodzigs".Lasi un skaties uz nebēdu.
:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs