atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spininga kāti

Bralitis 30.12.10
Es uz lietām skatos atvērtām - nevis Viepļa acīm :)))
vieplis 30.12.10
Brālīti, mēģinu tevi saprast. Lūzera otmazkas... Gan jau būs labi.
:)))
Bralitis 30.12.10
No dzeltenā sniega tev Viepli būs saldējums :)
Bralitis 30.12.10
Viepli vai tu vēl neesi ievērojis ka nekad nelieku bildes. Nevienam, nekas man nav jāpierāda.Cope tā ir mana personīgā lieta . Arī cik smagas vai vieglas zives esmu noķēris nekad nezīmējos.Tādi kompleksiman nepiemīt - noķert,nofotogrāfēt,sabučot,tad fotogrāfēt kā laiž vaļā - nu viss tas sviests man liekas smieklīgs :))Fotogrāfēju tikai cilvēkus savu suni un copes tusiņus.
gintsgg 30.12.10
Lisa , Brālītim nekas cits neatliek kā stāstīt ka būs barga ziema , viņš joprojām nav ticis pāri ne Daugavai , ne Gaujai , 3 polši jāliek , bet skopums ta žņaudz nost .
vieplis 30.12.10
Brālīti, vai no dzeltenā sniega var līmēt ragutiņas?
:))
LISA 30.12.10
Brālīt, vācies prom no mūsu CL ar savu sūda sniegu, saprati!!! :)))
vieplis 30.12.10
Brālīti, a kur ir bildes? Ak nav? Žēl...
Es šogad izvilku 12 kg. zandartu, 17nieci līdaku, 5,4 kg strauteni un 98 kg. samu.
:)))
Bralitis 30.12.10
Lisa 5 janvārī gaidāms sniegs .............
Bralitis 30.12.10
Nedirš Viepli es šogad labi paķēru zives .Šogad man bij zandarti(Paldies zivniekam un Griezējam) un asari -līdakas un citas mazsvarīgas zives ar bij.. Nākošgad zandarti ...un iespējams atgriezīšos pie foreļu copes. Arī tev Viepli paldies......... vismaz par to ka tāds Vieplis esi :))
LISA 30.12.10
Brālīt, es gribētu redzēt tevi "laika apstākļu" tēmā ar paziņojumu, ka 5. janvārī sāksies pavasaris! :)

Viepli, paldies par "inputu" (catana)!

Varbūt vēl kāds ir gatavs pastāstīt par šeit pieejamiem foreļkātiem?
epox59 30.12.10
2.10 catana- ir kātiņš ar plaša pielietojuma iespējām ,lietoju jau ..būs cetutā sezona... .tikai pozitīvas emocijas .. :)!!!
vieplis 30.12.10
Brālīti, ja gada laikā noķerti tikpat smieklīgi maz, cik tu, es arī būtu ar mieru saukties par FF.
:))
Bralitis 30.12.10
O Lisa uz gada beigām izlīdis no migas :))
Tas FF man patika :)
LISA 30.12.10
Nu ta BEIDZOT! Citādi sāk likties, ka Jūs - FF (fakinie forelisti) drīzāk esat ar mieru apspriest Moras urbjus, kā atbildēt uz vienkāršu jautājumu!

:)
vieplis 30.12.10
Lisa, re, kā pīpls pavelkās!
:DD
marisv 30.12.10
Robis: atkariigs cik lielas foreles gatavojies vilkt :)
Visdroshaak jau njem laitu, tad vareesi vilkt arii lielaas un veel asarus, liidakas uc.
vieplis 30.12.10
Shimano Catana. Rekomendēju.
Robiss1 27.12.10
skatos kātiņu priekš forelem, noskatiju shimano 2.10 tik isti nesaprotu, tagad ņemt lightu vai UL, varbut kads var ieteikt kadas citas firmas katu lidz 30 naudiņām
LISA 23.12.10
Manuprāt, teleskopisks spinings ir diezgan nejēdzīgs pirkums. Ceļošanai labāk meklē 3 vai 4 daļīgu, atkarībā no čemodāna izmēriem.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs