paskir uz atpakalu kads 15 lapas un paskaties piedavajumu pa 10 ls no jjana
Kāds nepādot mazlietotu spiningu cenā līdz 15 Ls
man jau dārza namiņs nobruka
Rolis
jūspusē jau negaisa nav.visu piekrasti pārjēmušas gagarina dusmas.vot i rezultāts!!!
:)))
es paskatijos goglee bildi tik mazina spolite taisni prieks UL kātina
to spoliiti ko nosuutiishu, buus bez uzrakstiem uz pashas spoles, intensiivas ul copes rezultaataa paaris burtu nodzisa, taapeec panjeemu sievas nagu lakas nonjeemeeju un notiiriju uzrakstus, bet pati spole idealniks! tuliit ielikshu foto lai tev buutu priekshtats: un galvenais veiksmiigi tev;)
Evian, kā kulaks uz acs. Malacis.
zini es labaak kaadam atdodu nekaa ka skapii suuno, ibio! un necieshu ka te kaa vilki uzmetas jaunajam, iipasi suukaataajs gagarins!
Ha, pilnmēness bija 3 dienas atpakaļ, eMKa:))))
Dzērve, pīto vajag? Adresi privāti.
:)
Eu šodien kāda veiksme, vēl spoli atsūtīs
OK, pārejam pie kātiem. Klau, a Kaats, kaut kā sen nav manīts:))
Labojums. Man ir 2.4m versija
eMKa
cilvēciņam IR iespēja pajemt otru ar.varbūt es maldos?
:)
Dzērve, Papša piedāvātais kāts ir kā radīts mikrodžigam. ņem mazos roterīšus vai mazus džigiņus un tvisterīšus un ķer vesels. Pie tam, pat 150gramīgs asaris, locīdams kātu, tev sagādas lielu prieku.
Man arī ir tāds kāts.
urmaas
utrom dengi, vecherom stulja, vecherom dengi, utrom stulja. Na oborot mozhno? Mozhno, no dengi vperjod.
es pat 10ls dodu, man tādu kātu vajag, lai atkal būtu iedvesma iet forelēs + publiski apsolu vismaz nākamo mēnesi ievērojami samazināt savas aktivitātes te
papsis
tik sagaidi no šamā(gagarina) pārskaitijumu 5Ls vērtībā!tad sūti.savādāk piešmauks!
:DDD