dadzi, pareizi esi dzirdējis - jo dārgāks, jo trauslāks, toties krutāks un lielāks kaifs zivi vilkt :)
Es vēl svārstos un nevaru saprast, labāk lētāku vai dārgāku...
Čoms svētdien manā acu priekšā salauza savu glauno dārgo kātu... Žēl, dikti žēl. Gan naudas, gan kāta.
Vēl esmu dzirdējis viedokli- "jo dārgāks kāts, jo vairāk grafīta tajā. Jo vairāk grafīta, jo trauslāks..."
Vēl neēsmu paņēmis,bet gan jau ka Amerikāņu,jo skopais maksā divreizs.:((takā kad nopirkšu tad ielikšu,ko apspriest jums,labs vai atkal slikts:))
skrejejs
Pastāsti, kādu kātu beigās paņēmi?
Aizmirsu.
Jai ir interese - m.t. - 29174747. Mārtiņš
Tere!
Pārdošanā ir viens tikko salikts foreļu - asaru kātiņš no Gary Loomisa.(jaunā rūpnīca - NFC) Garums - 6,6,tests - 0,85 līdz 6gr.,portugāles korķis, furnitūra - viss Fuji.
man fīderim kātam riņķiem nav ne viena ielikņa, tikai drātis es dodu vaļā ar pīto un nesūdzos.
Kadiķu mežos pa pilnam, atrast var arī 5 m un tievu nevis bomi
Bebrs,Es tev ar kadiķīti pie žāvētavas:))Bebrs,tas ir labs kāds,bet vairs nava tik lielu mežu lai atrastu kadīķīti tik garu:))
Skrejejs.
Nogriez mežā kadiķīti, to grūti salauzt:D
skrejejs
labam pārdevējam arī sūds ir jāmāk pārdot :)))) tas viņu padara par pardevēju :) ja čomi nevar ko labu ieteikt, tad vienkārši pabraukā pa vairākiem lielajiem veikaliem, un saki pārdevējam, ka briesti pirkumam - ko labu var ieteikt, tad no visiem veikaliem izkod ko pats gribi - paturi rokā pakrati, ja dzims jaunas jūtas starp tevi un to kātu - grāb ciet :DDD
Jā vecīt veikalā jau visu liela un ciena,bet ja pērc veikalā Burinieks tad jau nu jābūt prestižam,ne jau tikai ui labs ņem ciet:))
skrejejs
ja no palētā gala - man viens čoms nopirka shimano vengeance, pats pakratīju - dikti patika, šis ar laimīgs :)....pats gribēju nopirkt, bet tagad briestu citas klases kātiņam :)))
Šaize vakar salauzu,špinu uz 800 gr līdaciu,kaut maksāja 35 ls ar atlaidēm.Ko iesakāt kādu kātu ņemt.Spečuki.
Derexx, Kilka kaukad tirgoja, uzjautā šim.
:)
Vai LV kautkur var nopirkt shimano crucial kātinu?
Nee, Urmaas, tas spiningiem. Apakšā titanium ar SIC ielikņiem, augstāk tikai titanium drāc.
Bet kur nu mums līdz tādiem? :))))))
Cena USA $520-$540. Tad vēl sūtīšana + nodoklīc ;)
tere Griesejs:)
cik nopratu,tad tie drāts riņķi tik mušu kātiem būs.pārējiem sic!:)
Apraxc par jauniu GLūmju sēriju,NRX, ienācies. USA būšot pamazām pieejami no August 13.
Cena gan :((((
Piekam, kā noprotu, tad ar pīto naf ismantojami, jo daļa rinķu ar SIC insertiem, citi tikai titāna drāc (Recoil). Nu bet ExFasts arī ar fluorcarbonu būs sensitive enough ;)
UL vai L tieši gribās, iespējams, forelēm! :)) Cik esmu skatījies 7' ar tādu testu neesmu nekur manījis manījis, pārsvarā no 1/4oz...