atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

V.S.O.P. 18.08.10
Viens labs čoms it kā ir gandrīz pārdevis K-360, bet negrib pārdot kamēr nav dabūjis ko vietā. Vai kādam ir reāls info par 4m Dulkan RIB. Vai ar 20 Hp hondu normāli pārvietosies? Ir dzirdētas baumas, ka esot ne visai. Bush savu 360 rib sola tikai uz decembri :))))
urmaas 17.08.10
kaspi45
kā būtu ar šo tēmu???:)
gintsgg 15.08.10
Aiwa , pārbaudi pastu .
aiwa 15.08.10
UssR desant laiva: 230x130cmm (āra)-170x65(iekša) cm-D=~34cm(balons) svars~ 5kg, bildes individuali!
P.S.-"gudriniiekus" lūdzu netraucēt!!!!
urmaas 15.08.10
stabilāku laivu,kā gumijas pūsli neatrast!vairis30,tādu kā tavējā&manejo točna apmest nevar.
znaju-sam proverjal!!!
:)))
jurciks 12.08.10
aiwa,peld arī?priekštats ir.
aiwa 12.08.10
Sorry,
Svetdien nobildesu un uzmeeriisshu!!!
gintsgg 12.08.10
Aiva , vai var uzzināt cik gara tā laiva , cik plata , kur atrodās , kā varētu apskatīt ?
aiwa 12.08.10
Pardod lietotu USSR army desanta laivu, ieliekama plastmasas griida ar uzmontejamu kreeslinju,loti viegla-30Ls vai maina pret lauku labumiem!
Dadziic 12.08.10
Lai uztaisītu RIB laivu vajadzīga stiklašķiedras apakša (pamatne). Viņiem uz vietas ir pamatnes tikai 3,6 m garām laivām. Protams var jau uz šīs pamatnes uzlīmēt balonus arī 4 un 4,5 m garai laivai, taču iekšējais izmērs nemainīsies. Būs no tranča līdz aizmugures balonu galam vismaz 1 m. :D
Re kur viens tirgo palielu laivu, ja ieskatās var redzēt, ka aizmugurē no tranča līdz balonu galam tas attālums ir pa lielu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/the-sailing-charter/oars/efgcj.html
V.S.O.P. 12.08.10
Uz rudeni parasti gatavas laivas 3-5K vērtībā kaudzē nekrauj. Ja gribi pasūtīt - gan jau uzražos.
Dadziic 12.08.10
BUSHā no RIBiem ir tikai 650 un pēc 2-3 mēnešiem būs vēl 360. Tā vismaz vakar meitēns zināja teikt.
V.S.O.P. 12.08.10
Buša RIBi ir forši. Ja meklē labu 4.3-4.8 RIB-u tad 4.80 jaunais modelis pirmajā exemplārā jau gandrīz gadu kalpo vienam aktīvam lietotājam. Nav ne vainas. Bušam ir labas laivas. A darbinieki Latvijā ir problēma saknē un ļoti daudzās vietās.
Dadziic 11.08.10
šodien biju iebraucis Bušā, gribēju papļāpāt par pūšļiem un RIBiem. Rezultātā sapratu, ka laikam es vairāk par tām laivām zinu nekā tie, kas tās laivas tirgo. Meitene un kungs, kurš iznāca viņai palīgā, veikli izvairījas no maniem jautājumiem un pievērsās citiem veikala apmeklētajiem. :(
Paldies, takoj cirk u nas ņenužen! Meklēšu savu RIBu citur!
Donka 11.08.10
Vairi, piedāvājums kopīgai copei ir ok, taču nedomāju, ka rezultātā varētu izkristalizēties kādas no laivām priekšrocības. Abas jau notur savu kapteini virs ūdens un atļauj viņam arī ņemties ar makšķerēm.

Taču pilnīgi piekrītu Tev par Bush darbinieku attieksmi. Jau iepriekš izlasīju tavu komentāru par Bush un sapratu, ka tajā kantorī nekas nav mainījies. Pirku savējo 6-7 gadus atpakaļ un bija tieši tāpat - uz klientu vērsta attieksme zerro.

Taču pagāšnedēļ nācās nopirkt jaunu beņķi, tad gan jutu, ka naudu viņiem tomēr vajag. Benķis uz vietas nebija, taču meiča man vajadzīgo izmēru norāva no kādam citam izgatavotas laivas, jo es biju jau sagatavojis skaidru naudiņu :-)).
eerglis 11.08.10
es ar viens vai ne, 360 krabis biš pa smagu.
urmaas 11.08.10
Donka
mans gan naf slinks.uzaicinu kādu copes radinieku līdzi,lai vienam nav jāstiepj, un lieta darīta!:)))
Donka 11.08.10
Sava taisnība jau ir arī Urmasam un Melnajam, ja ņem lielāku tad gluži prātīgi nebūtu ņemt piepūtekni, taču tas pie nosacījuma, ja galvenais copes veids ir velcēšana. Taču manuprāt (pieredze ir zerro) ir arī mīnusi - nopietnai tupelei mētāšana ierobežota uz kokpita pusi (jādomā kā pareizi noenkuroties), nevar mazākās ūdenstilpnēs ņemties, gan jau ir vēl kāds atrodams.
Donka 11.08.10
Piepūteknim ir viens liels pluss, kas nebūs ņopietnākām laivām - to var ienest arī vietās, kur ar treileri nevar piebraukt. 2 vīri gan ir vajadzīgi, ja negrib jautkt ārā.

Lai gan jāatzīst ka tā esmu rīkojies tikai pirmajā laikā pēc iegādes,vēlāk slinks paliku un braucu tikai uz tādām ūdenstiplnēm, kur var mehanizēti ielaisties.
urmaas 11.08.10
gabis
atstāj pašreizējo Bušiņu',tā sacīt jāsaka,izbraucieniem.ja ņeterpitsja,tad nopērc kko biku cietāku,tik ne pumpējamu!:)
klausi ko gudri vīri stāsta!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs