Sveiki! Ar ko vislabāk smerēt piekaramā dzinēja stūres stieni?
Leopolds, 25.aprīlis 2017, 20:50
Labdien!
Smēres kas neskalojas ar ūdeni un tur labas + temperatūras.
Sveiki! Ar ko vislabāk smerēt piekaramā dzinēja stūres stieni?
Leopolds, 25.aprīlis 2017, 20:50
Ar kādu burbuļūdeni vislabāk puslim atrast caurumus vai vietas kur gaiss iet garām?
Jurcik, 26.aprīlis 2017, 10:04
Sveiki.
Vai varat mani apgaismot kāda eļļa ir jālej dzinēja dzenskrūves reduktorā?! Un kur tādu var iegādāties??
antonins, 21.aprīlis 2017, 10:34
Kur Rīgā var iegādāties atgriezumus no alumīnija loksnēm?
Nepieciešami Progresa remontam, veselas loksnes problemātiski transportēt.
Vai varbūt kāds var padalīties ar info, kur pēc izmēriem izgriež vajadzīgo detaļu?
runiigais, 24.aprīlis 2017, 09:21
Vai varbūt kāds var padalīties ar info, kur pēc izmēriem izgriež vajadzīgo detaļu?
Sveiki.
Vai varat mani apgaismot kāda eļļa ir jālej dzinēja dzenskrūves reduktorā?! Un kur tādu var iegādāties??
antonins, 21.aprīlis 2017, 10:34
Sveiki
velos iegadāties laivu ,šobrīd esmu noskatījis AKBA320
Sakara ar to ka nav bijusi nekad gumijas laiva un budžets arī ir ierobežots tad variants ir pirkt jaunu bet teiksim akba firmas ,aviks firmas vai labak lietotu bush firmu?
Vai atkal gumijas laivam nav tik svarīgi kadas firmas un kvalitate visam vienāda?
snaple, 20.aprīlis 2017, 19:17
Bāc! Palasat šo sadaļu pirms uzdodat šitos super jautājumus par 3metrīgām laivām un 2u zirgu motoriem, un vai ies glisē. Te katrā lapā par to raksta, jau apnicis, nē piebesījis, vienu un to pašu lasīt.
porto, 21.aprīlis 2017, 00:23
Bāc! Palasat šo sadaļu pirms uzdodat šitos super jautājumus par 3metrīgām laivām un 2u zirgu motoriem, un vai ies glisē. Te katrā lapā par to raksta, jau apnicis, nē piebesījis, vienu un to pašu lasīt.
porto, 21.aprīlis 2017, 00:23