atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

arvis_an 15.06.16
Roltons
Uzraksti Marti...ja neviens vēl nav no viņa nopircis, tad viņam bija.
Roltons 15.06.16
Kolēģi,

Varbūt kādam ir aizķērušies 4 progresa riteņi?
trokiis 14.06.16
Labadiena,

sēdēju meklēju neko daudz neatradu, sanāk kādu laiku LV ir pieejama sAVIKS laivas, ir kāds saskāries utt?

Jo cena jau ir ok + 6 gadi garantija.

Skatos uz AVIKS 330 H
Jurcik 14.06.16
Meklēju sev Bush- veidīgo laivu virs 3m garumā. Var būt lietota. Ja ir kādi labi piedāvājumi droši rakstiet.
Sazaans 13.06.16
Sveiciens makšķeru pavēlniekiem:)!
Lēnām briestu laivas iegādei.Nevaru bļaut,ka zinu ko vēlos,taču prātoju par polietilēna laivu.Pameklēju pa netu,taču iekš LV piedāvājumu neatradu. Varbūt,kāds var ko ieteikt?
Mana izvēle sliecas par labu svaram + izturībai attiecībā pret stiklašķiedru...

ferbyferby, 13.jūnijs 2016, 08:24

Stiklašķiedras laivai izturība būs daudz lielāka. Tas pēc pieredzes.
ferbyferby 13.06.16
Sveiciens makšķeru pavēlniekiem:)!
Lēnām briestu laivas iegādei.Nevaru bļaut,ka zinu ko vēlos,taču prātoju par polietilēna laivu.Pameklēju pa netu,taču iekš LV piedāvājumu neatradu. Varbūt,kāds var ko ieteikt?
Mana izvēle sliecas par labu svaram + izturībai attiecībā pret stiklašķiedru...
aklais 12.06.16
Meklēju ūdensmetēju kazankas laivai .
litelboi 12.06.16
sveiks jork.spriezhot peec teva apraksta.saac ar 15,,,vismaz.un uz augshu,,,lai teev veicas.
jork 12.06.16
Nu un pilna cieta grida
jork 12.06.16
Ieteikums tiem kuri velas nemt sev gumijas laivu. Uz tadam firmam ka bush un dulkan varat nemaz neskatiities. Nav jega parmaksat par nosaukumu. Pats ka mulkis panemu dulkanu 325 parmaksaju tur tos 100 - 150 eur par ko ?? Udens noteces varsts laiz udeni garam , kad ciet. Tad nu gan kvalitativa laiva . ( laivai 2 menesi pat nav ) vienvard sakot , perkot laivu skataties uz izmeru kadu vajag, vel kilis ir vajadzigs un tas ari viss.
jork 12.06.16
Pirms 2 menesiem iegadajos suzuki 2.5 hp motoru, nobrauktas kadas 20 h varbut vairak. Bet pa lenu, it ka jau parsvara velceju, bet gribas kaut ko atraku. Cik zs nemt , pats sveru 108 kg laivai 330 garums. Doma pa 9 vai 15.
bushmans 08.06.16
.. :) nu tad, izņemot mazos 2 ātrumniekus, dajebkuru.
janis1988 08.06.16
Bushman. Lādētājs man ir impulsa,Aklumators dziļās uzlādes 92 ampēri,laiva ir AMBER 430 Parasti es viņu velku ar benzīna dzinēju,bet ir ezeri kur to nedrikst.Rāznā vairāk spinigoju,bet Lobes ezera uz pluda. Elektromotoru vēlos izmantot kadas 10 reizes gadā.
ronny 07.06.16
Velos iegādāties elektromotoru laivai,gribēju pajautāt par tādiem dzinējiem kā NARUS un STROM.Vai ar viņiem nebūs problēmas ? Jo naudiņas cik ir,tik ir,Bet makšķerēt gribas !!!!

janis1988, 7.jūnijs 2016, 07:24

Nav ne vainas par to naudu
bushmans 07.06.16
..vietne, viss saprotami !
http://www.boat-fuel-economy.com/
cik liels degvielas paterins ir 4 taktu, apmeram, 60zs motoram ? Cik liela ekonomija salidzinot ar 2 taktu varetu but ?
litelboi 07.06.16
sveiks Jaani1988.jau ieprieksh teicu ka man personiigi ir minkotta c-30.un esu gana apmierinaats,,,bet kibele var piemekleet jeeb kuru motoru jeeb kuraa laikaa,,,tas ir tikaai mans viedoklis,,,lai teev veicas=)
bushmans 07.06.16
Atbildi uz šiem jautājumiem:
1.lādetajs ir?
2. akumulators ir, cik ietilpigs?
3. cik lielos ūdenos plāno doties?
4. maksķeresanas paradumi (jig, spin, pluds utt)?
5.cik bieži taisies copet?
6. kas par laivu?
..un tad skatīsies, vai to Tev vajag :)
janis1988 07.06.16
Varbūt varat ieteikt kadu elektromotoru labak pirkt, No lētākā gala ?
janis1988 07.06.16
Velos iegādāties elektromotoru laivai,gribēju pajautāt par tādiem dzinējiem kā NARUS un STROM.Vai ar viņiem nebūs problēmas ? Jo naudiņas cik ir,tik ir,Bet makšķerēt gribas !!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs