Ar augstspiediena grīdu (kā SUP) vajadzētu būt ok.
Esmu iegādājies mercury 20hp motoru,kur Rīga ieteiktu vest uz apkopēm ,ar visām garantījām,jo tur kur iegādājos apkopes netaisa,paldies jau iepriekš
Krabis35, 18.aprīlis 2023, 22:13
Lielā vējā nav nekāda prieka spiningot un apzināti uz ūdens nelienu, bet iemet piemēru ar pretzāļu spurām. Iepriekš nebiju dzirdējis par tādām.
A_V, 13.aprīlis 2023, 22:39
Googlē iesit minn kota weedless wedge
Te cipars baigs, savu savulaik pirku pa kādiem 27€ eholotēs
https://www.eboat.lv/lv/laivu-motori/dzenskruves/dzenskruve-mkp-32
Davis-Di, 13.aprīlis 2023, 23:32
Esmu pārāk pieradis pie motora, lai airētu :D 1000+ eur pūslis jau liek skatīties stiklašķiedru laivu virzienā, ar visu izrietošo - piekabe, benzīna motora (nepatīk troksnis)
A_V, 13.aprīlis 2023, 22:05
Willy [13.04.23]: Nu tad ko!?Svens iesaka Toqeedo!:)bet es saku,ka epropulsar labāks! Nav bijis ne viņam ne man!:)):)))
Kādu modeli no Wiley x iesaki? Saulē bez brillēm nevaru...arī ziemā kad sniegs krastos un pie stùres prasās
Willy, 13.aprīlis 2023, 22:35
Lielā vējā nav nekāda prieka spiningot un apzināti uz ūdens nelienu, bet iemet piemēru ar pretzāļu spurām. Iepriekš nebiju dzirdējis par tādām.
A_V, 13.aprīlis 2023, 22:39
A_V [13.04.23]: Lielā vējā nav nekāda prieka spiningot un apzināti uz ūdens nelienu, bet iemet piemēru ar pretzāļu spurām. Iepriekš nebiju dzirdējis par tādām.Tieši vējā ir labi!;)zaļais nesaprot kas notiek!
Davis-Di [13.04.23]: Davis-Di [17m]: Es ņemtu maximāli labu laivu!ar airiem veselīgi pastrādāt!:)sezonu nomauksi,ta jau manīs...pa lēto nekas labs nebūs!pat normālas brilles bez 200e nevarot dabūt!:))Kādu modeli no Wiley x iesaki? Saulē bez brillēm nevaru...arī ziemā kad sniegs krastos un pie stùres prasās
Willy, 13.aprīlis 2023, 21:54
Viada nav rappala briļļu akcija? Uz sezonu skatu aptumšos ;D
Man čoms tādas lietoja un nesūdzējās, bet pēc sezonas mainīja.Desu var ņemt uz akciju!un sunim atdot!:))man vajag labas brilles,tā lai Babē cauri redz!:D
Willy, 13.aprīlis 2023, 22:04
Rudenī lielākoties neredzēsi ne ar vienām, izņemot kad ir izņēmumi un dzidrs ūdens.
Labas polarizētas, noderēs ne tikai Babē.
Ja salīdzina Wiley x ar Leech ļoti līdzīgas ūdens caurredzamībā, Leech laikam labāk izturas pret aizsargekrāniem un eholotēm, bet tas varētu būt atkarīgs no lēcas tipa, ko tik sīki nezinu.
Es personīgi bez labām saulesbrillēm saulainā laikā nevaru, jo tad man galva sāk sāpēt, par acīm nerunājot.
Wiley x ir aizsargbriļļu sertifikāti, man personīgi droši izglāba no acs zaudēšanas, lēcu gan sabojāja, man pat aizdomas ka ar depo aizsargbrillēm pa ~15€, rezultāts būtu bijis bēdīgs.
Wiley x jāseko līdzi, var piereģistrēties lai suta jaunumus un jāgaida atlaides, citreiz ir arī atlaides makšķernieku veikalos, kā Soderī vai tajās pašās eholotēs, tad 200€ vietā izmaksas 120€.
Esmu pārāk pieradis pie motora, lai airētu :D 1000+ eur pūslis jau liek skatīties stiklašķiedru laivu virzienā, ar visu izrietošo - piekabe, benzīna motora (nepatīk troksnis)
A_V, 13.aprīlis 2023, 22:05
Davis-Di [17m]: Es ņemtu maximāli labu laivu!ar airiem veselīgi pastrādāt!:)sezonu nomauksi,ta jau manīs...pa lēto nekas labs nebūs!pat normālas brilles bez 200e nevarot dabūt!:))
Man čoms tādas lietoja un nesūdzējās, bet pēc sezonas mainīja.Desu var ņemt uz akciju!un sunim atdot!:))man vajag labas brilles,tā lai Babē cauri redz!:D
Willy, 13.aprīlis 2023, 22:04
Davis-Di [13.04.23]: Es ņemtu maximāli labu laivu!ar airiem veselīgi pastrādāt!:)sezonu nomauksi,ta jau manīs...pa lēto nekas labs nebūs!pat normālas brilles bez 200e nevarot dabūt!:))Desu var ņemt uz akciju!un sunim atdot!:))man vajag labas brilles,tā lai Babē cauri redz!:D
Man čoms tādas lietoja un nesūdzējās, bet pēc sezonas mainīja.