Veliks, tere!
Tev pasta balodis! :)
Parasti pagarinu izmantojot ssmagā autiņa piepīpētāja vadus 400 amp
Jo garāks kabelis, jo mazāk strāvas nonāks līdz motoram.
Tu tak kilometru netaisies pagarināt.Tātad nemainot šķērsgriezumu droši piemet klāt metrus un vizinies vesels.:)
karmas
Var pagarinat un nekadas vainas!!!!
Labvakar!Vai drīkst pagarināt kabeli laivas elektromotoram?Vai tas, ja pagarina nekaitēs motoram un akumulatoram?Varbūt kāds zina.Jau iepriekš pateicos par atbildi.
Krabiss
Par cik bija gari jāraksta es aizrakstiju tev savu versiju par tēmu - motori, uz privāto kasti. Varbūt noderēs tev kaut kas no mana stāsta.
Paldies par noteikumiem! Mācību process sācies:)
Noteikumos nebija visas zīmes aprakstītas (kuras testā iekļautas) . Bet kombinējot iepriekš iekopēto noteikumu izlasīšanu ar n-to reižu iziešanu cauri testam, problēmām nevajadzētu būt.
Savulaik lpr.lv bija ielikta tā grāmata digitālā formātā, krievu valodā gan, kas to zin - varbūt tagad arī ir iespējas to vēl sameklēt turpat. Tas tā - ja nav vēlmes papildināt makulatūras krājumus.
grāmatnīcās var nopirkt Kuģošanas noteikumus maksā ap 6 ls
kad es kārtoju eksāmenu pirms diviem gadiem, varēja nopirkt noteikumu grāmatu (tāda pati kā autovadītāju apliecībai, protams tikai par kuģušanu). vajadzētu būt grāmatai grāmatnīcā vai csdd.
Martin
Kur var atrast noteikumus pēc kuriem mācīties? Šodien biju Jelgavas csdd un šamējie teica ka kaut kur viņu m-lapā jābūt! Kaut kā nesanāk atrast!
Labdien!
Gribu iegādāties bendzina dzinēju priekš Dulkan 325. Patestestēju pāris copes suzuki 2,5 zs, vienam +/- ok, bet divatā par švaku. Doma ir par suzuki 6zs vai būs gana labs? Vai skatīties uz kādu citu brendu? Ar velci nenodarbojos un ātruma sacīkstes arī neinteresē(pagaidām)! Kam jāpievērš uzmaību pērkot lietotu motoru? Kā var uzzināt vai viņš nav zagts? Var būt kāds var piedāvāt normālu motoru!
Paldies!
Kurš bija man raksījis un intersējies par jauno 4 m trimarānu?
Ir gatavs prototips 4,3 x 1,65 x 0,57
kamēr nav sākts laminēt matricu var uzmest tam aci dabā.
2. Noteikumos lietoti šādi termini:
2.1. atpūtas kuģis — šo noteikumu izpratnē sportam un atpūtai paredzēts kuģošanas līdzeklis, kura garums ir no 2,5 līdz 24 metriem, kuru neizmanto komerciālos nolūkos un kuram nav profesionālas apkalpes;
mmartins, 9.oktobris 2012, 22:25
un kas nepieciešams, ja grib izmantot komerciālos nolūkos - piemēram valkāt pa ezeru balonu vai slēpes
Vēl pāris gadus atpakaļ šādas tiesības varēja dabūt par velti, vajadzēja tikai savu pakaļu aizvilkt līdz CSDD un pateikt, ka vajag.
Es pagājušo ziemu arī pasēdēju 2 nedēļas pie datora un aizbraucu nolikt.
Zivis daudz vairāk varbūt nenoķersi ar šādām tiesībām kabatā, toties braukt ir daudz drošāk un dumjāks arī no tā nepaliek.