Vienīgais lai būtu labāka špiningošana stāvot kājās esmu uzbūvējis tilaudas Līdz ar to grīda ir taisna kā Jūrmalas šoseja

rapala33,
nav taisnība, man visi saka ka Pella ir labākā laiva pasaulē....
nav taisnība, man visi saka ka Pella ir labākā laiva pasaulē....

Iepriekš lasīju šeit komentārus par Pellām un pēc šodienas brauciena būs vien jāpiekrīt, ka:
1) Pella ir galīgi nestabila - viens vēl var kaut kā nostāvēt kājās, bet, ja divi sadomā, tad tikai uz savu risku :)
2) Pie nedaudz lielāka vēja (retas ir tās dienas, kad Liepājā nav tāda vējā), laiva ir grūti vadāma ar airiem.
Pēc īpašnieka viedokļa vienīgais pluss esot, ka viegli ejot ar elektromotoru.
1) Pella ir galīgi nestabila - viens vēl var kaut kā nostāvēt kājās, bet, ja divi sadomā, tad tikai uz savu risku :)
2) Pie nedaudz lielāka vēja (retas ir tās dienas, kad Liepājā nav tāda vējā), laiva ir grūti vadāma ar airiem.
Pēc īpašnieka viedokļa vienīgais pluss esot, ka viegli ejot ar elektromotoru.

0,7mm,nekādu problēmu , pīpēt ir kaitīgi, ļoti, tie kas met ogles laivā vairs neko neraksta:)

cik biezi baloni(vai nav tā ka no cigretes nokrīt ogle un tur caurums kā likts?)kā vispār laiva lietošanā?

Vīri var būt kāds var pastāstī ko no sevis izsaka laiva Outland IPB-300???

Tohatsu 5ZS, pēc papīriem uz pilnu klapi stundā ēd 1l , bet pēc darba pieredzes braukājot mainīgos režīmos uz mēnesi 20l pietiek, tas kārtīgi braukājot pa ezeriem.
Tikko no zivju fonda līdzekļiem nopirkām 20ZS Tohatsu tam vēl nevaru pateikt par apetīti, bet pēc kāda mēneša pateikšu.
Tikko no zivju fonda līdzekļiem nopirkām 20ZS Tohatsu tam vēl nevaru pateikt par apetīti, bet pēc kāda mēneša pateikšu.

bez darba un projekta nopietna kutera būvei vajag stāpeli. Ja tā nav, tad savu kuģi nedabūsiet līdz ūdenim, būs kā Robinsonam Kruzo :))

A kā tādu kuteri piereģistrēt? Tipa, eju uz CSDD, saku ka šķūnī uzbūvēju kuteri, dodiet nummurus. Un viss, vai kaut kā sarežģītāk?

Vai kādu copmani varētu interesēt motorlaivas / kutera projekts pēc kura var lēnām, atpūšoties, pašrocīgi uzbūvēt laivu kā konstruktoru 2 - 3 mēnešu laikā, kas neatšķirsies no sērijveida kuteriem. Izmaksas materiālos nav lielas, tikai Jūsu darbs un projekts. iespējami dažādi garumi, platumi, dzinēju jaudas, utt.
Ja interesē, tad rakstiet privāti.
Ja interesē, tad rakstiet privāti.

Man Yamaha 4hp ēd 1L uz kādiem 9km - pilnā ručkā ar pūsli yamaha 310, un ar diviem cilvēkiem laivā.

yamaha 4 hp maršrutā Bauņi - Salaca - Baznīca- Bauņi- pretējais krasts-Bauņi iztiek ar 1.2 L 98 markas benz.Beigās jau iet uz tvaikiem. kopā ap 30 km. Ja dod ručkā 5-7 km.