atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laivas un to motori

metinatajs 04.05.11
s vaitad nonozime mazs
L garš?

tad ja uzliek kaimanam garo kāju, būs grūtak (uzmanīgāk) braukāt pa seklākiem ūdeņiem?
bums 04.05.11
S ir (381 mm)
bums 04.05.11
Uz visām Kaiman laivām ir apzīmējums Tranča augstums S tātad standarta un dzinējam arī jābūt ar standarta kāju
bums 04.05.11
Standarta ne īso ne garo
metinatajs 04.05.11
bush kaiman 360 kādu kāju labāk?
bums 04.05.11
Tieša kājas garuma attiecība ar tranča augstuma :DD Augstajam trancim tokš nepieliksi īso kāju ;DD
metinatajs 04.05.11
motors ar garo kāju vai ar īso kāju, kāda nozīme kājām!
copmanis161 03.05.11
ludzu kads ludzu izpalidziet man ir koka laiva un es gribetu uzzinat kada darva ir nepieciesama un vai ir jaliek klat parafins vai ne un ja ir tad cik daudz es butu loti loti patreicigs ja kads kas no ta kautko saprot man uzrakstitu vestuliti kur butu paskaidrots kadas proporcijas darvai vajadzigas jau ieprieks paldies p.s ka pateicibu es varu atklat kadu labu copes vietu pieriga
andriskkk 03.05.11
Akella, ja neesi slinks, pameklē krievu saitos servisa manuāļus. Tur viss smuki aprakstīts no A līdz Z. Kas jāpieregulē, kad jāpieregulē, kas jāmaina, pēc cik ilga laika jāmaina...

Krievu saitos tāpēc, ka tur vēl (paldies Dievam) pirātisms plaukst un zeļ :D
DsKs 03.05.11
eerglis 03.05.11
man domāt, tehniskā shēma nav vajadzīga. nomaini transmisijas eļļu, motora eļļu. Pārbaudi vai dzesēšanas sistēma strādā (ūdens nak ārā no motora) apčamdi vai kaut kas nav atskrūvējies, nekustās utml un brauc. tas jādara ik pa 100 motorstundām
Akella 03.05.11
Sveiks kolēģiem!!! Jautājums, vai kāds var ielikt laivas motora "Yamaha, 4 z/s" tehnisko shēmu..
Gribu pats uztaisīt tehnisko apkopi... Var būt kāds var arī padalīties ar pieredzi..
Iepriekš pateicos
Vairis30 02.05.11
Es vakar ar savu Dulkan 345 un Suzuki 4 Hp izspiedu uz mirkli 10 km/st, bet motorīts vēl pilnībā nav piestrādāts.
V.S.O.P. 02.05.11
Bush Kaiman 360 ar 3 Hp Yamahu gāja 13-15 km h, Līdaka ar to pašu motoru tieši tāpat. 5 hp it kā ir stiprāks, bet arī smagāks, jo 3 Hp yamaha bija tikai 12 kg(divtaktnieks)
tr222 02.05.11
Kā jau teicu šī ir pirmā laiva un pirmais motors tāpēc arī nav īsti skaidrības , tikai tik cik lasīts forumos kur piemin mistiskos 15-25km/h.
eerglis 02.05.11
man liekas, ka tu no 5 zs sagaidi par daudz :)
tr222 02.05.11
Nav tā ka neiet , neesmu laivu speciālists un šī ir pirmā laiva, bet gribētos ātrāk, laivas galu riktīgi rauj uz augšu, mēģināju pa vienam pabraukt sēžot aizmugurē bet tad vispār rauj uz augšu un pabraukt nav iespējams, motors ir nolikta taisnākajā pozīcijā pret laivu. Nu ko būs jāpamēģina ar to trubu sēžot pa vidu:)
Tonis 02.05.11
Tieši tā
marti 02.05.11
40mm kanalizaacijas ;)
Tonis 02.05.11
Jāpiebilst ,ka vidū sēžot pie ručkas jāpielāgo kāda caurulīte.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs